Хто не дивився, матч Ліги Націй Україна- Вірменія, гарні повтори гострих епізодів. Перший від Маліновського, Красава !
Реклама
Опубликовано 15 Июнь 2022 - 14:53
Омегоман, та да. турнир тот еще..
смотрю, с ирландцами таки ничью расписали.. дули, но отыгрались.
зина и ярмола по карточке заимели, раз уж по голу забить не вышло..)
https://www.flashsco...y/match-summary
у Армении забитые-пропущенные 2:9 впечатляют..)
Опубликовано 23 Июнь 2022 - 16:34
http://www.opel-club...f/?p=1075485778
В Аргентині завершили розслідування обставин смерті легенди світового футболу Дієго Марадони.
За підсумками розслідування були визначені вісім підозрюваних. Йдеться про :
Нейрохірурга Леонардо Луке,
психіатра Агустіна Косачова,
психолога Карлоса Діаса,
медичного координатора Ненсі Форліні,
медбратів Маріано Пероні і Рікардо Альмірона,
медсестру Дахіану Мадрид і сімейного лікаря Педро Пабло Ді Спаньє.
Їх звинувачують у злочинній недбалості, яка призвела до смерті Марадони, повідомляє Reuters.
Марадона помер в 2020 році, офіційною причиною смерті було названо порушення роботи серцево-судинної системи. За три тижні до цього нейрохірург Леонардо Луке провів Марадоні операцію з видалення тромбу на головному мозку.
Медична комісія, призначена для розслідування смерті Марадони, дійшла висновку, що медична команда легенди футболу діяла "неналежним, неадекватним і безрозсудним чином". Слідство припускає, що пацієнта занадто рано виписали з лікарні, а його медична команда не забезпечила йому достатнього догляду, кинувши Марадону напризволяще.
Изменено: ШВАРЦ, 23 Июнь 2022 - 16:39
Опубликовано 27 Июнь 2022 - 16:08
Левандовські просить Барселону оформити трансфер до 12 липня
Причина — небежання поляка бути присутнім на тренуванні Баварії.
Як повідомляє AS, Роберт Левандовські через свого агента Піні Захаві тисне на Барселону з метою домовитися з Баварією про трансфер до 12 липня. Саме у той день відбудеться перше тренування мюнхенців після повернення з відпустки, на якому поляк не бажає бути присутнім.
Також видання повідомляє, що на минулому тижні представник 33-річного форварда мав зустріч із президентом каталонців Жоаном Лапортою. Барселоні підписати поляка можуть допомогти кошти за телеправа, яких вона отримає до 500 мільйонів євро.
Бачити Роберта у своєму складі бажає і головний тренер "блаугранас" Хаві, який теж хотів би почати роботу з нападником вже 11 липня, коли збереться його команда.
Нагадаємо, що Баварія у випадку продажу Левандовські може підписати 20-річного француза із Реймса Юго Екітіке.
Изменено: Омегоман, 27 Июнь 2022 - 16:08
Опубликовано 29 Июнь 2022 - 08:10
Бывший футболист «Манчестер Юнайтед» Андрей Канчельскис высказался о возможной покупке компанией «Евраз», главным акционером которой является российский бизнесмен Роман Абрамович, московского «Спартака».
«Для Романа «Спартак» будет очень хорошим приобретением. Думаю, что Абрамович не захочет, чтобы «Спартак» занимал 9-10 места. Роман Аркадьевич сможет сделать со «Спартаком» тоже самое, что с «Челси».
Футболіст виступив проти військової агресії РФ щодо України і розповів, що йому погрожують розстрілом у разі приїзду в рідну Макіївку.
"Я не розумію, що буде далі. Там ні серця, ні мізків немає. Якісь промиті, дурні. Потрапляє в будинок, ви що, ***улися головою? Що ти робиш? Куди ви стріляєте? У тебе з головою не все добре. Яка операція? Ти що, хірург? Хто тебе питав? Який я фашист? Я в Макіївці народився, у мене прадід герой Радянського Союзу. Чи потрібно мене рятувати від самого себе? Та ти пішов в дупу.
Я не можу приїхати до батька, бабусі і дідуся на могилу, тому що мені сказали, що мене там розстріляють", - сказав Селезньов .
До війни Воронін входив до тренерського штабу московського "Динамо", але після нападу РФ на Україну розірвав свій контракт з цим клубом і засудив дії Росії; прокоментував нанесення Росією ракетного удару по торговому центру в Кременчуці, де перебувало понад 1000 цивільних людей.
Воронін опублікував у своєму Instagram кадри з місця трагедії і коротко висловився про поведінку окупантів.
"Тварі, у вас хоч щось святе є? Нелюди", - написав Воронін.
Изменено: ШВАРЦ, 29 Июнь 2022 - 12:58
Опубликовано 30 Июнь 2022 - 11:47
Форварди залишили туринський клуб.
Туринський Ювентус попрощався із двома представниками атакувальної ланки команди.
Одним із них став Пауло Дібала. Клуб подякував футболістові за сім років в складі клубу та побажав всього найкращого в подальшій кар'єрі.
Окрім того, "стара синьйора" також попрощалась із Альваро Моратою, який повернувся до мадридського Атлетіко після оренди. Ювентус вирішив не викупати контракт футболіста.
Раніше повідомлялось, що Дібала продовжить кар'єру в Інтері.
Опубликовано 05 Июль 2022 - 16:09
Мюнхенці хочуть підписати вінгера киян.
Баварія продовжує роботу над посиленням складу у поточне літнє трансферне вікно. Мюнхенці не забувають працювати на перспективу.
Як повідомляє видання Sky Germany, чемпіон Німеччини націлився на вінгера Динамо Київ Самбу Діалло.
У стані мюнхенців розуміють, що це підписання на майбутнє та готові дати сенегальцеві можливість прогресувати у молодіжній команді.
Зазначимо, що нинішня угода юного вінгера з київським клубом розрахована до кінця 2026-го року.
Нагадаємо, що за Самба Діалло вишикувалася черга з сильних клубів, які готові поборотися з Баварією.
Опубликовано 11 Июль 2022 - 19:04
Чемпионат Украины по футболу стартует 23 августа.
Об этом сообщил министр молодежи и спорта Украины Вадим Гутцайт.
"Чемпионат Украины по футболу стартует 23 августа - в День Государственного флага. Договорились выработать вместе с Украинской ассоциацией футбола, Минобороны, МВД, Минэкономики, Нацполицией, ГСЧС, областными и Киевскими городскими военными администрациями порядок организации и проведения соревнований, в условиях военного положения. Пока согласовываем детали, могу сказать точно: матчи будут проводиться на территории Украины, без зрителей, с разрешения местных военных администраций и с обязательным соблюдением всех правил безопасности. Безопасность - прежде всего!", - заявил он.
Также с меткой «football, UEFA, FIFA, УЕФА, ФІФА»
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Американський футболправила і так далі Автор: мАнтёр • Дата: 06 Август 2015 football, американський, НФЛ, NFL и 6 еще... |
|
||
|
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
2018 FIFA World CupGo! Автор: Dosa • Дата: 30 Ноябрь 2017 football, FIFA, World, Cup, ФІФА |
|
|
|
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Опрос ЕВРО 2016ЕВРО 2016 Автор: Омегоман • Дата: 21 Май 2016 football, UEFA, УЕФА |
|
|
|
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Футбол - европейских чемпионатов и не толькоАнглия, Германия, Испания, Италия, Франция и другие Автор: Омегоман • Дата: 19 Январь 2016 football |
|
|
|
Opel-Club →
На обочине →
Спортивная жизнь →
Мы на ЕВРО 2016!!!Автор: Limon_s • Дата: 17 Ноябрь 2015 football, UEFA |
|
7 пользователей читают эту тему
1 пользователей, 6 гостей, 0 скрытых
-
Омегоман