Александр Зинченко оказаться в самом эпицентре боевых действий.
Футболист намеревался покинуть английский клуб, вернуться в Украину и с оружием в руках поехать защищать страну на фронте.
Манчестер Сити и родные футболиста отговорили от такого поступка.
Зинченко принесет больше пользы стране на футбольном поле и информационном пространстве, чем военном. Ведь Александр не подготовлен к войне бойцом.
Поэтому после этого игрок "горожан" усилил помощь родной стране.
Он помогает финансово, гуманитарно и постоянно держит связь с украинскими военными, ежедневно рискующими жизнью ради свободы Украины.
В Украине у Зинченко осталась семья, которая наотрез отказалась выезжать за границу после ужасного утра 24 февраля.
https://sport.24tv.u...voevat_n1994253
потребовали исключить страну из ФИФА и УЕФА
исключена из Лиги Наций, как и из всех турниров под эгидой УЕФА и ФИФА
2 червня, на команду чекав переліт із Глазго до Кардіффа, призначений на 11:30.
Іменинника дня Олександра Караваєва, якому виповнилося 30 років, .. гольова передача зроблена на початку другого тайму, спричинила чимало компліментів від партнерів. На вечері Олександр отримав традиційний торт та футболку з автографами партнерів.
Політ до столиці Уельсу тривав годину. Ще 15 хвилин забрала дорога з летовища до готелю St. David’s. Приємний доказ підтримки українців можна було отримати просто відразу після прибуття до Уельсу. Водії автобуса наклеїли на двері наліпки Stand with Ukraine, із гордістю повідомивши, що особисто замовляли їхнє виробництво.
Синьо-жовті оселилися на узбережжі річки Тафф, яка за містом впадає до Кардіффської затоки, далі – до Бристольської, а тоді вже сполучається з Кельтським морем.
Тож просто з вікна готелю можна побачити велику кількість яхт та катерів, пришвартованих до місцевих пірсів. Зрештою, гравців збірної більшою мірою зацікавило не це, а наявність біля їдальні тенісного столу. Олександр Зінченко та Руслан Маліновський першими взяли ракетки та почали рубатися в пінг-понг.
Ексгравець збірної України Євген Левченко прокоментував гру нашої національної команди проти Шотландії. А також висловився про майбутній матч проти Уельсу, який вирішить долю виходу на ЧС-2022.
«На половині шляху розслаблятися абсолютно не можна. Шотландію ми пройшли впевнено, особливо коли був доробок 2:0. Після 2:0 відчувалося, що наші хлопці трохи розслабилися та перестало вистачати сил. Все-таки багато гравців після двомісячної перерви потрапили в колообіг збірної, де були дуже серйозні тренування.
Я думаю, що коли ми пропустили цей безглуздий м'яч, (там була серія помилок) було страшнувато, що шотландці понесуться вперед і зроблять рахунок 2:2.
Я думаю, що пройти Уельс буде трохи простіше. Це моя особиста думка, і вона базується саме на тому, що шотландців я вважаю більш згуртованим і добротним колективом.
Изменено: ШВАРЦ, 03 Июнь 2022 - 19:47