в ОЛХ где указано, что новое и запечатанноетам может быть любое фото. Упаковку производить при сотруднике НП.
если ОЛХ доставка через Укрпочту,нет такого пункта. По умолчанию можно.
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 15:31
В городе такой вариант не прокатил бы.
ще й як прокатив би)
Шо НП, шо Укр поруч з домом, не слідкують за процесом огляду ВЗАГАЛІ.
Замовляла якось 5 пар кросівок окремими відправленнями, то видали на примірку скопом і пішли по своїх справах у підсобку. Звісно, забрала і оплатила обране чесно, але висновки з того зробила. Взагалі не перевірили що в коробках на повернення прийняли, роби шо хоч - вкладай зношені в яких прийшов, міняй пари місцями заради найменшої ціни- вибір махлювання це тільки питання фантазії і особистих меж.
Как вариант если ОЛХ доставка через Укрпочту, то можно при отправке запретить распаковку
ні.
Изменено: Люля, 07 Февраль 2024 - 18:30
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 19:50
Цікаво, а цей покупець презервативи чи елітний алкоголь також купляє з перевіркою? )
Цікава ідея
А взагалі, навіть в магазин при повернені,товар має бути без слідів використання і в непошкодженій упаковці
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 08 Февраль 2024 - 09:55
Люля, буду знать про Укрпочту.
Ситуация разрешилась. Зашел вчера на Новую почту, они подтвердили, что так и было и они готовы компенсировать, чуть ли не всю стоимость. Я сказал, что если память не сломали/подменили, то вся стоимость не нужна (предложил 20%, их устроило). Отдали память, что бы я её проверил. Проверил, все ок (хоть узнал её потенциал на платформе Zen3, и она супер).
Сегодня звонок от работника НП, как я понимаю, того кто накосячил. Компенсация получена.
Опубликовано 08 Февраль 2024 - 11:03
rogii, G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR4 4400 (PC4 35200) F4-4400C19D-32GTZR. Новая почта красавцы.
https://hotline.ua/u...400c19d-32gtzr/
Изменено: VED, 08 Февраль 2024 - 11:04
Опубликовано 29 Март 2024 - 23:58
А мене вибішують велосипедисти без маячків, моргалок і навіть без катафотів. Якщо в темний час доби та ше в темній одежині, то можна легко виграти джек-пот. Вдвох. Велосипедист посмертно.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 30 Март 2024 - 00:23
А мене вибішують велосипедисти без маячків, моргалок і навіть без катафотів. Якщо в темний час доби та ше в темній одежині, то можна легко виграти джек-пот. Вдвох. Велосипедист посмертно.
Для них ще ранувато, ще не всі виїхали, але пішоходи в чорному шастають обабіч дороги косяками, не дають розслабитися
Опубликовано 11 Апрель 2024 - 08:50
Ситуация разрешилась. Зашел вчера на Новую почту, они подтвердили, что так и было и они готовы компенсировать, чуть ли не всю стоимость. Я сказал, что если память не сломали/подменили, то вся стоимость не нужна (предложил 20%, их устроило). Отдали память, что бы я её проверил. Проверил, все ок (хоть узнал её потенциал на платформе Zen3, и она супер).
Сегодня звонок от работника НП, как я понимаю, того кто накосячил. Компенсация получена.
Опубликовано 11 Апрель 2024 - 16:55
враження, що деякі щойно приїхали)) з островів, ще не звикли до правостороннього руху і тупо крутять педалі тобі назустріч
Якщо ти про велосипедистів, то їзда по зустрічній практикується ще з совка, мотивується тим шо велосипедист бачить авто і автомобіліст теж знає що його бачять і не будуть робити різких рухів для об'їзду камінця, чи калюжи
а заявлена мною сума компенсації менша від 300грн.
Здається безкоштовна страховка до 500грн
У ВІДДІЛЕННІ зробити фото пошкодження і написати заяву.
Так було б простіше і можливо вигідніше
Опубликовано 12 Апрель 2024 - 12:23
Вчера пришел кое-какой ширпотреб на восстанавливаемый мною прицеп. Оплату провел "ОЛХ". Сначала,как обычно, сообщение от НП - ваша посылка неожиданно пришла раньше... После работы еду на НП и тут приходит сообщение - оцените качество работы... ...В отделении НП (через 7 минут) говорят - а вашу посылку УЖЕ получили дальше идут выяснения, может вы кому-то передоручили, заезжали в другое отделение и пр... а посылочка лежит на полке и молча ехидно улыбается, хотя по документам неизвестно кому выдана. По итогам все разрешилось с извинениями от операторов НП.
Изменено: dzhaith, 12 Апрель 2024 - 12:24
Опубликовано 12 Апрель 2024 - 22:54
Нова пошта, канєшно, казли, бо по суті являючись монополістом, задирають тариф безбожно. Але збій в роботі - то в них рідкість. Отримуємо по роботі зазвичай декілька посилок на тиждень і з проблемами не стикалися.
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 13 Апрель 2024 - 10:44
+1Якщо по часу не горить, користуюсь Укрпоштою.
Не згадаю якихось проблем останнім часом.
Изменено: lame, 13 Апрель 2024 - 11:59
Опубликовано 13 Апрель 2024 - 12:30
Нова пошта, канєшно, казли, бо по суті являючись монополістом, задирають тариф безбожно. Але збій в роботі - то в них рідкість. Отримуємо по роботі зазвичай декілька посилок на тиждень і з проблемами не стикалися.
+1, а казуси бувають у всіх, зате по швидкості і зручності, конкурентів в них нема
Якщо по часу не горить, користуюсь Укрпоштою.
Не згадаю якихось проблем останнім часом.
+1, але дуже мало відділень
Опубликовано 15 Апрель 2024 - 07:07
А Укрпошта приємно дивує. Отримав останнім часом пару сотень посилок з Алі без зауважень з моєї сторони, причому ці посилки йшли швидше, аніж аналогічні Новою поштою. І фактично без черг.
П. С. Можу говорити тільки про своє, "домашнє" відділення і міжнародні відправлення
Опубликовано 15 Апрель 2024 - 07:34
А Укрпошта приємно дивує. Отримав останнім часом пару сотень посилок з Алі без зауважень з моєї сторони, причому ці посилки йшли швидше, аніж аналогічні Новою поштою. І фактично без черг.
П. С. Можу говорити тільки про своє, "домашнє" відділення і міжнародні відправлення
аби ще хтось бабкам поставив приват24 і навчив платити, то і пошта була б як пошта. А так- черги комунальщиків все вбивають
Реклама!!!
Опубликовано 15 Апрель 2024 - 08:02
то фігня в порівнянні з обміном ламп))аби ще хтось бабкам поставив приват24 і навчив платити, то і пошта була б як пошта. А так- черги комунальщиків все вбивають
Опубликовано 15 Апрель 2024 - 09:46
черги комунальщиків все вбивають
В моєму відділенні проблему черг вирішили збільшенням кількості операторів. Можуть, якщо є бажання
аби ще хтось бабкам поставив приват24
На кнопочний телефон, як у моєї тещі
За тещину квартиру плаЧу я.
Изменено: Щукарь, 15 Апрель 2024 - 09:47
Опубликовано 15 Апрель 2024 - 11:33
аби ще хтось бабкам поставив приват24 і навчив платити, то і пошта була б як пошта. А так- черги комунальщиків все вбивають
Люди старої формації, дуже неохоче переходять на інтернет оплати, для них важливо отримати квітанцію з печаткою, знову ж постояти в черзі, це можливість поспілкуватись з такими самими дінозаврами, пожалітись, поругати владу, дізнатись шось нове
Теща досі ходить, правда в неї і карти ніякої нема, пенсію отримує в касі, пропонував їй сплачувати за неї, нехоче, причини описані вище
Опубликовано 15 Апрель 2024 - 12:03
о да! недавно так выбесила оператор укрпочты, что пришлось на нее жалобу нахерячить. собрала всех в одну большую общую очередь.....
но есть отделения, про которые наверное бабульки не знают , там песня! быстро и с улыбкой
Опубликовано 16 Апрель 2024 - 11:26
Та вони там не кожен день і переважно зранку.
За посилками намагаюсь ходити від 12 до 17, щоб не потрапляти на ранкові та вечірні години пік.
+1, "але є ньюанс" (с)
одне з тих, що близько мого дому
(таких штуки три в радіусі до 1 км, але це найближче
й будинок в сенсі укрпошти до нього "приписаний",
тож товари наприклад з аліекспресу за замовчанням туди доставляються)
майже посеред студмістечка (гуртожитків) кпі -
там години пік "від дзвінка до дзвінка"
Изменено: lame, 16 Апрель 2024 - 13:35
0 пользователей, 9 гостей, 0 скрытых