2800 грн. за підлокітник з розборки без дефектів на мою, це нормально на нинішній час?
Бо трохи прифігів від ціни.
Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 13:55
2800 грн. за підлокітник з розборки без дефектів на мою, це нормально на нинішній час?
Бо трохи прифігів від ціни.
Є таке наразі, до прикладу нові запчастини класу OEM (Original Equipment Manufacturer) означає, щo виготовлені тим самим виробником, який постачає їх для автомобільного виробника, мають таку ж якість і специфікації, як оригінальні запчастини, які були встановлені на автомобіль під час його виготовлення. Запчастини OEM класу є гарантією сумісності та надійності, оскільки вони виготовлені за тими самими стандартами, що і оригінальні запчастини...в одну ціну з запчастинами від розборок. Хлопці зовсім береги поплутали зі своєю жадібністю. Замовив був бампер з Польщі, зі всіма пересилками став у 200$ при тому що вибирав не самий дешевий у поляків. Наші ломають ціну 320$...замовляти будеш, запитує?
Изменено: figarey, 14 Декабрь 2023 - 14:55
Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 17:05
вирвав задній аморт, наїзломав ступічний передній підшипник, відірвав тягу переднього стабу.
Вчора згорів гєна на жипі.
В іншому живий і ладно (с)
Изменено: Ник 78, 14 Декабрь 2023 - 17:05
Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 18:32
вирвав задній аморт, наїзломав ступічний передній підшипник, відірвав тягу переднього стабу.
Вчора згорів гєна на жипі.
В іншому живий і ладно (с)
Депутат Вінницької обл.ради від БПП, Вацак Геннадій Анатолійович саме в цьому році купував Rolls-Royce Cullinan за 700 тис.бакінських і не жужить і живий. Миколка то скільки Секвой буде п'ядесят чи чорок п'ять...Хочеться гавкати.
Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 18:49
figarey, Вітюня, новеньких 7, бу норм 28+-.
але вони тут нах не потрібні. л200 нові, пасфаіндери, соренто, і прочі рамні корчі бу. тих буде багато.
Так а чого гавкати? Вимагайте покарання онного за співпрацю з орками....
Изменено: Ник 78, 14 Декабрь 2023 - 18:50
Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 19:28
Вимагайте покарання онного за співпрацю з орками....
А що ти чи я, чи будь хто з УОКа йому може інкримінувати, заробив на солодощах..навіть жипа якогось був передав на ЗСУ, а зараз до Нов.року народ знову попре купувати торти, бо великі і дешеві, а він (Вацак) наче навіть меценат.
Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 20:28
figarey, ну дивись, я тут роблю все що можу. Інколи навіть більше. В мене не питають що я можу, мені кажуть що потрібно і я то виконую. Люди які знаходяться в тилу знаходяться в набагато більш сприятливих умовах ніж ми тут. Тому я не бачу великої проблеми зайнятись упирьом типу Вацака. Було б бажання... Ми боронемо Країну на фронті, тилові нехай боронять ізнутрі. Все просто як два пальці.....
А щодо того що можна пред'явити? так хоча б бізнес в рф. Напрацювання вже є на прикладі Порошенко
Опубликовано 14 Декабрь 2023 - 21:16
figarey, ну дивись, я тут роблю все що можу. Інколи навіть більше. В мене не питають що я можу, мені кажуть що потрібно і я то виконую. Люди які знаходяться в тилу знаходяться в набагато більш сприятливих умовах ніж ми тут. Тому я не бачу великої проблеми зайнятись упирьом типу Вацака. Було б бажання... Ми боронемо Країну на фронті, тилові нехай боронять ізнутрі. Все просто як два пальці.....
А щодо того що можна пред'явити? так хоча б бізнес в рф. Напрацювання вже є на прикладі Порошенко
Ткач питання вже підняв.
Опубликовано 16 Декабрь 2023 - 10:30
Ще один пропонує за 80 доларів...
Ну таке.
Розборки це інша реальність, особливо наші - я постійно стикаюсь з тим що на розборках просто відкручена деталь і повністю відновлена мною коштують однаково. Тому і не можу під відновлення купити в Україні а купляю в Європі і навіть з доставкою, а мої запчастини досить важкі +/-35 кг кожна, все одно вигідніше.
Колись купив на Ріо2 універсальний підлокітник з кріпленням для Шкоди Октавії - такий самий для Ріо на той момент не знайшов хоч він існував. Щоб все було " по феншую" на 3-д принтері роздрукував перехід між ним і центральною консоллю в машині по аналогії з шкодівським. Вийшло "як завод" враховуючи сіру бороду і сірий пластик на принтері , але якщо це конвертувати в гроші - думаю це дорожче 2800 на сьогодні вийшло би враховуючи розробку цього з "0" и саму деталь розміром з літрову банку
Опубликовано 03 Январь 2024 - 19:36
molodec,мої співчуття.
Але поглянь з іншого боку: їй вже не болить, їй вже легко.
Тримайся
Опубликовано 06 Февраль 2024 - 21:27
Оставим для гугла, данные неадеквата. Что сделал - купил новую запечатанную память DDR4 по ОЛХ доставке, открыл, погонял на компе (прямо в отделении "Новой почты", подтвердил сам в телефонном разговоре.). Повредил упаковку, вернул. В общении проявил полную неадекватность.
Сорокин Анатолий Андреевич, 26.01.1985
Сорокін Анатолій Андрійович
https://youcontrol.c...tails/40309152/
097-589-48-45, 097-589-4845
companer23@gmail.com
Изменено: VED, 06 Февраль 2024 - 21:45
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 02:35
Когда телефон покупаешь и тебе пришла вскрытая коробка или новая?
Это по договорённости с продавцом. Если коробка не вскрытая, то на НП его нельзя вскрывать и осматривать/проверять. Если вскрытая, то пожалуйста. Недавно брали смартфон на подарок. Попросил продавца специально подрезать плёнку на коробке, что бы была возможность проверки на НП и не было сюрприза имениннику(для пожилой женщины. Всё равно нужно было до устанавливать приложения). Как с другими товарами, это вопрос к НП. Если их правилами не запрещено. То какие претензии? Нужно оговаривать за ранее.
Изменено: Дмитрий Владимирович, 07 Февраль 2024 - 02:36
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 10:37
rogii, Дмитрий Владимирович, вот я на новой почте и ох.ел, что вскрыто и залапано, планки переставлены местами. Заяву написал, зафиксировал, память осталась пока на Новой почте.
Он не просто вскрыл, он принес системник и установил её. Как я понимаю память слишком классная/дорогая и системник не потянул, он купил более дешевую (скорее всего заказал одновременно несколько комплектов и выбрал).
Изменено: VED, 07 Февраль 2024 - 10:41
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 11:00
олх-доставка дозволяє огляд, тому продаж на олусі то суцільна лотерея.Дмитрий Владимирович, это не портки, это память, новая, её примерять не надо, улавливаешь.Разница между новой вещью и вскрытой есть? Когда телефон покупаешь и тебе пришла вскрытая коробка или новая?
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 11:36
rogii, Дмитрий Владимирович, вот я на новой почте и ох.ел, что вскрыто и залапано, планки переставлены местами. Заяву написал, зафиксировал, память осталась пока на Новой почте.
Он не просто вскрыл, он принес системник и установил её. Как я понимаю память слишком классная/дорогая и системник не потянул, он купил более дешевую (скорее всего заказал одновременно несколько комплектов и выбрал).
А, так то ты продавал, а то с первого поста не понятно, тогда НП пусть покупает память себе, они не имели права разрешать чуваку куда то совать планки
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 11:52
он принес системник и установил её.Наверное в какой ни будь деревне, где все свои и время не ограничено. В городе такой вариант не прокатил бы.
Опубликовано 07 Февраль 2024 - 11:59
Дмитрий Владимирович, +100500 за логику, именно так, село - Самгородок. Есть надежда на видео с Новой почты, если оно есть.
Фиксация такова - есть фото до отправки, есть объявление в ОЛХ где указано, что новое и запечатанное.
Люля, впервые столкнулся с таким, уже по последующему общению понял, что человек быдло. Как вариант если ОЛХ доставка через Укрпочту, то можно при отправке запретить распаковку (не уверен).
жека 2, главное, что не провели с женой/мужем тестдрайв матраса прямо на Новой почте!
Изменено: VED, 07 Февраль 2024 - 12:02
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых