Попался
Когда 259 лс под капотом, сложно ездить по Житомирской трассе 70 км/ч
Опубликовано 12 Январь 2021 - 21:43
Опубликовано 12 Январь 2021 - 21:55
Waze рисует камеру метров за 100 перед перекрестком прямо напротив АТБBank, по карте показывает после поворота, но смущает куча стоячих машин в левом ряду (вроде на поворот на лево)... Ну, где-то в том районе.
Опубликовано 05 Февраль 2021 - 12:24
Сьогодні вночі якийсь покидьок зняв з мого авто всі чотири ковпаки з структурних дисків. Так на душі паршиво. Виходжу зранку до авто і бачу що біля авто валяються пороздушувані ковпачики з колесних болтів, підняв очі на авто і зніяковів, голі диски, капєц. Нехай вони йому стануть замість памятника на могилі. Вигляд у авто став просто убогий без ковпаків. Сигналка не спрацювала доречі, акуратно падло знімало.
Опубликовано 05 Февраль 2021 - 14:18
Сьогодні вночі якийсь покидьок зняв з мого авто всі чотири ковпаки з структурних дисків. Так на душі паршиво. Виходжу зранку до авто і бачу що біля авто валяються пороздушувані ковпачики з колесних болтів, підняв очі на авто і зніяковів, голі диски, капєц. Нехай вони йому стануть замість памятника на могилі. Вигляд у авто став просто убогий без ковпаків. Сигналка не спрацювала доречі, акуратно падло знімало.
Не твої продаються? http://www.opel-club...nsigniya-r17/
Изменено: scenium, 05 Февраль 2021 - 14:21
Опубликовано 05 Февраль 2021 - 16:38
urevich13, біда
у мене ковпаки на фиксаторах, тільки зламати
Чув про такі, але не бачив, якщо куплю ковпаки, то треба буде і придбати фіксатори. Доречі буду вдячний за ссилочку де купити.
Мониторь ОЛХ, скоро появятся
Ще зранку почав моніторити, але свої назад купувати не буду, вони трохи знищені вже, так що буду підбирати щось покраще ))).
Написав заяву в поліцію, не так шкода тих ковпаків, хоча гроші теж не маленькі, але того поца-покидька треба було б покарати. Я в це правда мало вірю, але вже як є.
Изменено: urevich13, 05 Февраль 2021 - 17:46
Опубликовано 05 Февраль 2021 - 22:19
Посмотри мож в соседнем подъезде опель)) проходили:(Сьогодні вночі якийсь покидьок зняв з мого авто всі чотири ковпаки з структурних дисків. Так на душі паршиво. Виходжу зранку до авто і бачу що біля авто валяються пороздушувані ковпачики з колесних болтів, підняв очі на авто і зніяковів, голі диски, капєц. Нехай вони йому стануть замість памятника на могилі. Вигляд у авто став просто убогий без ковпаків. Сигналка не спрацювала доречі, акуратно падло знімало.
Опубликовано 06 Февраль 2021 - 18:41
По сусідству нема ні в кого, тільки моя одненька малесенька стоїть
спеціально для тебе відкрив він свого авто і знайшов ;)
1008000
Дякую друже, записав, але не знайшов поки :)
Кольцо зажимное колпака
А син мій каже, тату, нахолєру тобі ті ковпаки ))), вона зараз так класно дивиться, настояща пацаняча машина, ))), ось так от, кому як.
Изменено: urevich13, 06 Февраль 2021 - 18:43
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых