Тут действительно от родственников многое зависит. Надо побороть чувство сострадания и при возможности не вытягивать безнадёжного больного до последнего. Хотя сделать это довольно тяжело, и морально, и чтобы в рамках закона было:
Бажаю тобі , та й взагалі нікому не відчути як це витягувати тяжко хворого до останнього . Навіть не уявляю як може проходити така сімейна рада . Якщо раптом хтось вирішить що легше не лікувати , я певен що не буде спокійно спати все життя .
Звичайно краще бути здоровим та щасливим , і коли прийде час , спокійно заснути . Та мова не про це .
Колись , ще на початку девяностих інсульт хапонув батька ( насправді він був вітчим , але яка різниця ) . Лікар виписав ліки , та сказав що їх можна дістати лише в москві . я їздив в москву , найшов їх , привіз , а через три дні батько помер .
Зато в мене совість чиста що ми робили все ще могли .
Как минимум, надо не злоупотреблять спиртным и сигаретами. Уже риск сердечно-сосудистых существенно уменьшится.
Так , це як мінімум . Проте генетика буває часто має свою думку .
Прикладів коли спортсмени помирають а пянички живуть довго та щасливо навалом .
Фірма в якій працює син якраз возить ті контейнери по європі. Пробували то пити, в насосах може пару літрів залишатись якщо хитро під вигрузку поставити,
Ось , шмалять собі із насосів й в вус не дують . Там взагалі сімейка адамсів . Ще родичі з видно боярки чемодан привезли з кацапщини , тому що після їхніх відвідин до його лексікону добавилось слово боярка . Я так розумію що боярка то бояришник . Якщо пяничку взагалі можна розуміти . Мабуть добре заходив до насоса що постійно бояркою марить .