драгер был настоящий, мундштук одноразовый (выбор),
А протокол перевірки в таких випадках складається превентивно, чи в залежності від результату?
Опубликовано 17 Январь 2023 - 17:01
А протокол перевірки в таких випадках складається превентивно, чи в залежності від результату?
он изначально вроде не составлял, а по окончании что-то собирался писать,
я говорю мне не нужно, чтоб не парился...
наверное мог настоять и ему б одно место намылили,
может и так намылят по итогу видео с негативным результатаом,
а может и нет уже такой практики...
Опубликовано 17 Январь 2023 - 17:29
наверное мог настоять и ему б одно место намылили, может и так намылят по итогу видео с негативным результатаом,
Та з цього приводу і питання, бо деяким особливо хитродупим не заввадило б "завзятість" трохи збити.
Тобто питання у тому, чи перевірку на драгер мають проводити тількі після складання протоколу з зазначенням причини зупинки. Чи має право водій наполягати на складанні протоколу саме перед продувкою, а не після.
а может и нет уже такой практики...
Протоколи ж наче номерні. Звітність якась має бути. імхо.
Опубликовано 25 Январь 2023 - 12:25
сегодня совершенно задрала реклама пыхкалок на уоке
манагер, ты ж утверждал, шо с владельцем ресурса на короткой ноге
может намекнешь. шоб рекламодателям чуток денеш вернул, ради комфорта пользователей...
я на многих сайтах шарюсь в течении дня, нигде такого беспредела нет...
Опубликовано 25 Январь 2023 - 12:55
корпоративний в даному випадку, це той що прийнято для загального використання в конкретній компанії (корпорації)
змінити це неможливо з технічної точки зору (користувачем),
а рішення високого рівня можуть не переглядатися досить довго, навіть якщо є певні тенденції та ін...
Опубликовано 25 Январь 2023 - 13:19
Та нет никакой ноги))сегодня совершенно задрала реклама пыхкалок на уоке
манагер, ты ж утверждал, шо с владельцем ресурса на короткой ноге
может намекнешь. шоб рекламодателям чуток денеш вернул, ради комфорта пользователей...
я на многих сайтах шарюсь в течении дня, нигде такого беспредела нет...
Опубликовано 25 Январь 2023 - 14:02
картинки і в мене нема, але посилання при оновленні сторінки вискакує. чомусь правила ублока не беруть його
Яке посилання, нічого не бачу, чи може но маленький квадратик з якімсь крокодилом, так він на пів секунди з"являеться
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 25 Январь 2023 - 14:29
маленький квадратик з якімсь крокодилом, так він на пів секунди з"являетьсяТо у екзиста на більший час реклами грошей не вистачає.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 25 Январь 2023 - 15:11
портабл файрфокс постав, там адмінки не потрібно...
за пів-години (а може вже завтра вранці) його не буде "па тіхаму" (і тоді я піду в гастроном) - це кращий варіант
а можна "афіціально" з інцидентом іб. тоді без гастроному, але через господарський магазин за милом...
Опубликовано 25 Январь 2023 - 17:57
воно мене не напрягає. проїхали.
Ну, я думав тобі для
не розумію чому його правила блокування не беруть
ЗІ. В мене також було, екзіст не вдавалось навіть своїм фільтром прибити, на кожній новій сторінці вилазив. Погрався зі строкою фільтра, скоротивши трохи до першого або другого слешу( з кінця), мабуть більш універсальній вийшов. Тож більше не вилазило.
Изменено: Andre_71, 25 Январь 2023 - 18:03
Опубликовано 25 Январь 2023 - 18:12
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых