а ще те що треба щось поміняти в консерваторії
можна тему в колізеї відкрити...
одна вже була, дня три здається...
п.с. ну а мораторій на ту "писанину" хоч на нинішній стан речей не сприйнято... тому є що є.
Опубликовано 28 Июль 2022 - 11:51
Думаю настав час додати в смайли нові елементи
щоб всі були в курсі кому хтось не сподобався дописом, і полетіла скарга..
і приютити той, що більше різних слів
п.с. не карати за використання останнього, бо то не персональна образа, а всього напрямок...
п.с.2. написав в цій темі, бо скаржусь на відсутність динамічних елементів спілкування
Опубликовано 28 Июль 2022 - 12:00
правил нет
расслабьтесь
Помиляєшся
Опубликовано 28 Июль 2022 - 15:17
Помиляєшся
ты понимаешь, что ваш форум - это просто два поца (образно), которые придумали глупые правила, которые можно трактовать в любую сторону? у которых дома сервер. или может в облаке сейчас.
в нем нет ценности.
ценность - это юзеры. и очень много адекватных - тупо положили болт и разошлись. ИЗ-ЗА ТУПОГО МОДЕРИРОВАНИЯ в последние несколько лет.
я тебя не трогаю.
С КАКОГО ХЕРА ТЫ ПОСТОЯННО ЛЕЗЕШЬ ко мне в глаза со своими дурацкими правилами, которые ты сам же нарушаешь сплошь и рядом?? только потому что у какого-то поца-маразматика на меня зуб и оно постоянно жмёт Жалобу?? Это нормально вообще?? во время войны дешевые стукачи в приоритете, потому что слово сиськи стало нелитературным??
сделай эксперимент - забей на жалобы на полгода. поверь, Земля не остановится.
а то получается, что большинство конфликтов на форуме порождаешь именно ты своим "мегамодерированием", подымая какие-то дурацкие жалобы недельной давности, о которых все уже забыли и общаются дальше. свалил бы нафиг и не мешал бы людям общаться.
сорян, немного на эмоциях. просто печально смотреть, как некогда яркий прежний УОК уже превратился в жопу с ушами и продалжает погружаться..
Изменено: Manager, 28 Июль 2022 - 15:21
Опубликовано 28 Июль 2022 - 16:36
Опубликовано 28 Июль 2022 - 16:45
Я звичайно жалобу Павелу не нажму
не той розділ, тому то просто для годиться...
в спілкуванні трохи кволий на всю башку
не вперше щось подібне тут читаю, видно практикуючих трохи є.
мабуть варто цей пункт включити в профіль при реєстрації, причому обов'язковим.
п.с. погано що у відкритий розділ викинуто, але є що є.
Опубликовано 28 Июль 2022 - 19:18
Така емоційно-нервова потреба в Манагера в такого роду постах. Піаніст хотів красивого завершального акорду перед черговим вічним баном. Нічого випливе ще раз...
Можливо революцію влаштує і правила змінить...
Ну ладно,якби ти ще просто тихенько возрадувався....Ну чи там бухав на радостях самотньо три дні...
Знаєш як твій пост виглядає?...Ні це не виглядає як помста!...
Це виглядає наче в повішеного ще й камінь кинути...
Твій пост(для мене) ще раз підтверджує-спокійніше і надійніше піти в розвідку з "ватяним" Шушою ніж з тобою...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 28 Июль 2022 - 19:44
Sanyokk,
Мені можна не відповідати)
Дякую за запрошення,але в урочистостях приймати участі не буду)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 28 Июль 2022 - 19:51
vigors,
Пам'ятаєш що сказав Висоцький Зіновію Гердту?
"Мілосєрдіє-поповскоє слово!"
...расход
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Июль 2022 - 19:56
Мені твої поради не потрібні,пишу що вважаю за потрібне.Sanyokk,
не варто інколи коментувати, щоб не виставляти приховане на загальний огляд...
Изменено: Sanyokk, 28 Июль 2022 - 19:57
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 28 Июль 2022 - 20:04
vigors,
Я ж тобі кажу,треба валить звідси по тихому...
Бо щас може початись "нагородження" непричастних...
Ідем кудись про протитуманки по старіковськи на лавочці погутарим...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Июль 2022 - 08:02
сделай эксперимент - забей на жалобы на полгода. поверь, Земля не остановится.Ти не повіриш, але таке не так давно було. То ти пропустив цей період в "пожиттєвому" бані Колізей більше, аніж півроку не модерувався(модератор взагалі не з"являвся на форумі) і небо не впало на землю. Дехто з Броварів дещо зловживав цією свободою, але ненапряжно. Так що немає нічого неможливого
А тепер по темі: скаржусь на стукачів на форумі, які активізувались останнім часом
Вже строчать доноси навіть за невинний жарт
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 29 Июль 2022 - 08:12
Шусман, не посперечаєшся згоден
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 29 Июль 2022 - 08:24
Не переймайся, скоро всі там будемо (в бані)Та да... вашими молитвами...
Опубликовано 29 Июль 2022 - 08:40
те шо ти кажеш не відповідає дійсності
та да, фантазую...
проїхали.
п.с. і так для загалу, давно перейшли з рівня контента на рівень юзера, тому вже не важливо що і як пишуть, важливо - хто, а далі рефлекторно "в топку"...
Изменено: vigors, 29 Июль 2022 - 08:43
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых