Як випускник консерваторії , бувший соліст La Scala Opera Garnier ( яку ще називають Гранд Опера ) не можу не встрягнути в диспут .
Звичайно Рома правий , провода працюють , і чим дорожче , тим більший ефект . Чому воно так , я як кандидат електричних наук - теж х з . але щось там від чогось відштовхується та до чогось притягується .
Ці сучасні музичні системи за мільони міліардів баксів обволокують тебе звуком як в раю . Воно мяко , приємно , ти не слухаєш музику , а купаєшся в ній .
Але твердження меломанів що дорогі системи дають ефект живої музики - то голимі понти .
Рома , ти був на концерті Вівальді , якого небудь Шуберта або на Євгенії Онегіну ? Ніколи зі своїх супер пупер прибамбасів ти не почуєш такого , воно буде красивіше красивіше , прилизаніше , на сто мільонів доларів , але то буде зовсім другий звук . Така ж сама різниця і на рок когцертах .
Така ж різниця якщо ти включиш на ніч релаксний звук співаючих пташок та шелестіння дощу , а потім поїдеш в село та послухаєш як співають живі пташки та дощ .
Ще приклад - купи квіти сінтетичні , зараз вони дуже красиві та красивіші за живі , але потім подивись на клумбу .
.
п. с .
до чого це я ? та до того що ти правий , твоя музична система таки вєщь , і коштує кожного сантиму .
Але розвести Манагера на бабоси , як два пальці .
Изменено: Шусман, 20 Июнь 2022 - 10:41