Страхова виплатила
виплатила відповідно твоєї оцінки чи своєї?
франшизу винуватець платити не хоче
забий
Опубликовано 24 Май 2020 - 16:30
Страхова виплатила,
вітання
виплатила відповідно твоєї оцінки чи своєї?
теж цікаво...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Май 2020 - 19:43
Скарги та ділова переписка подіяла, чи просто пощастило, але мій судовий позов не знадобився. Виплатили по моїм підрахункам, але франшиза у того гуся 2600.
Я не жадний, проте, з таким відношенням винуватця до своєї вини та мене..... буду з ним бодатися. Він реально нєвміняємий, але це і добре.
Изменено: pierre, 24 Май 2020 - 19:43
Опубликовано 24 Май 2020 - 21:48
позов не знадобився. Виплатили по моїм підрахункам,
можна в передачу-"о-щасливчик!")
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Май 2020 - 22:44
думаю трохи не так.
виплатити по закону - СК може завжди.
але пробують обійти закон. впевнений, є якийсь відсоток, що проходить і так. зважаючи на сумми збитків - економія виходить суттєва, причому на ровному місці.
просто методично відстояв свою законну позицію
Опубликовано 04 Сентябрь 2020 - 16:55
А вже осінь прийшла у мій сад (с) Стіво Джобул.
Кинув я оком стомленим на гаражну полицю, де стоїть припорошена пилом пляшка однойменного чилійського вина Frontera - єдине що лишилося від мрії, і тепло спогадів навело на думку що вона була єдиним оплем, який викликав в мене сльози. Я тоді реально не вірив що їду на ній додому. Сльози, нехай і в сентиментального, але чорт забирай дорослого чоловіка. В своїй робочій діяльності, ще з 2005 року я багато їжджу на машинах, на різних машинах. Деякі викликають і емоції; здивування, огиду, цікавість але не сльози. Так що, камрадн, будьте обережні з цією модифікацією.
Изменено: pierre, 04 Сентябрь 2020 - 16:56
Опубликовано 14 Июль 2024 - 17:31
И много просят?
7,5 невсівдома. Вона пожована вже така шо страшно дивитися. дуга замість резинового відбійника, затонували ж канєшно "пєрвим дєлом", і колпак цей позорний на запасці, як вчепили "закарпатські ремонтнікі" так і іздить з ним.
Изменено: pierre, 14 Июль 2024 - 17:34
Базар →
Продам →
Запасные части →
Датчик коленвала новый оригинал Opel 2.0\2.2DTIпродам новый датчик коленвала для опелей 2.0\2.2 дизель Автор: Maxim B. • Дата: 11 Октябрь 2019 ДПКВ датчик, датчик коленвала и 5 еще... |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
Продам новый комплект поршней с кольцами на C20NE (86.5)Продажа поршневой группы Автор: Perpetum mobile • Дата: 02 Август 2019 C20NE, Vectra, Frontera, Calibra |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Frontera Diesel2.5 TDS Автор: pierre • Дата: 27 Июнь 2019 Frontera, X22DTH, 2.2DTL |
|
||
Базар →
Куплю →
Покупка автомобильной электроники →
Opel Frontera 2.2 ЭБУ + иммобилайзер + ключКуплю набор эбу+иммобилайзер+ключ Автор: igor_bocelya • Дата: 28 Октябрь 2017 frontera |
|
||
|
Базар →
Продам →
Запасные части →
Турбина Opel Omega 2.2 DTIживая турбина на омегу Автор: Maxim B. • Дата: 10 Сентябрь 2016 турбина опель омега, дизель и 4 еще... |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых