Изменено: alex83, 29 Февраль 2020 - 12:15
Реклама
Опубликовано 29 Февраль 2020 - 13:26
Ремонт вважається економічно необґрунтованим, якщо передбачені згідно з аварійним сертифікатом (рапортом), звітом (актом) чи висновком про оцінку, виконаним аварійним комісаром, оцінювачем або експертом відповідно до законодавства, витрати на відновлювальний ремонт транспортного засобу перевищують вартість транспортного засобу
от тут ідеться про витрати на відновлювальний ремонт. Цікаво, це з урахуванням зносу чи без?
Забыл сказать. Позвони в мтсбу. Мне реально помогли советы их консультантов. Мне страховая предложила сперва 50, но в итоге выплатили 100. Без всяких судов, только жалобу накатал в мтсбу.
Яка СК була?
Изменено: pierre, 29 Февраль 2020 - 13:23
Опубликовано 29 Февраль 2020 - 13:56
Тоді питання в визначенні вартості пошкодженого КТЗ
і ПДВ, на мою думку...
тобі не виплачується відшкодування витрат на проведення відновлювального ремонту а здійснюється виплата сумми матеріально збитку внаслідок конструктивного знищення КТЗ. ні про яке відновлення мова не йде.. (тут є нюанс, якщо СК виплатить повну ринкову вартість КТЗ то має право його забрати...)_
Цікаво, це з урахуванням зносу чи без?
без. тупо - калькуляція вартості відновлювального ремонту
alex83,
Забыл сказать. Позвони в мтсбу. Мне реально помогли советы их консультантов
слушна порада.
потрібно було і "експертизу" замовляти у них...
Изменено: 27REGION, 29 Февраль 2020 - 13:58
Опубликовано 29 Февраль 2020 - 17:44
думаю, в господарському кодексі..
Думаю что ты перепутал с КАСКО. Там часто может прописано в договоре что компания забирает остатки. Но к ОСАГО это отношения не имеет.
кинь текст человеку..
У меня совершенно иная ситуация была, толку с моей жалобы ноль в данной ситуации.
Опубликовано 03 Март 2020 - 14:40
в МТСБУ порадили щодо ринкової писати скаргу не до них, а до Нацкомфінпослуг
тобто,твою заяву щодо виплати згідно калькуляції-СК проігнорувала?
Изменено: Юстас, 03 Март 2020 - 14:40
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Март 2020 - 20:35
ще незнаю
щоб звернутися до комісії нацкомфінпослуг, мабудь, треба мати на руках документи, у тому числі і від СК.
моя думка, тебе ск проробляє - авось проканає. як я зрозумів ніякої "експертизи" в них не має. крити твою оцінки їм нема чим. треба додавити. зустрінься з начальником відділу врегульування збитків СК та проясними йому ситуацію та свої наміри, думаю ситуація вирішиться на твою користь без зайвих маневрів..
тобто,твою заяву щодо виплати згідно калькуляції-СК проігнорувала?
згідно калькуляції нічого не платиться.. тільки якщо калькуляція СК влаштовує клієнта
сумму матеріального збитку визначає, наскільки я памятаю:
- аварійний комісар СК (юридичної сили ніякої не має );
- оцінювач автотранспорту в "звіті про вартість матеріального збитку...";
- судовий експерт в "висновку експерта...".
Изменено: 27REGION, 03 Март 2020 - 20:30
Опубликовано 03 Март 2020 - 23:49
Тоже так думаю)моя думка, тебе ск проробляє - авось проканає. як я зрозумів ніякої "експертизи" в них не має. крити твою оцінки їм нема чим. треба додавити. зустрінься з начальником відділу врегульування збитків СК та проясними йому ситуацію та свої наміри, думаю ситуація вирішиться на твою користь без зайвих маневрів..
Опубликовано 04 Март 2020 - 13:26
щоб звернутися до комісії нацкомфінпослуг, мабудь, треба мати на руках документи, у тому числі і від СК.
Отож
ніякої "експертизи" в них не має. крити твою оцінки їм нема чим. треба додавити.
Якісь прорахунки в Аудатекс мені показували, вони аналогічні моїм. І ще листочок, з пічаткою, там де ото 78000 намальовано.
Сьогодні завіз рішення суду, і говорив телефоном зі "спеціалістом з врегулюваннь" щодо моєї заяви від 02.03 і чи бачив він копію звіту експерта? - каже що ще не бачив :))
Изменено: pierre, 04 Март 2020 - 13:28
Опубликовано 04 Март 2020 - 19:45
і говорив телефоном зі "спеціалістом з врегулюваннь"
ніяких спеціалістів і телефонів..
береш всі доки і заходиш до начальника відділу врегулювання збитків!
Якісь прорахунки в Аудатекс мені показували, вони аналогічні моїм.
аудатекс він і в німеччині аудатекс... хоча, в умілих руках
І ще листочок, з пічаткою, там де ото 78000 намальовано.
можливо це був звіт оцінювача про ринкову вартість. треба роздобути копію і подивитись що там намальовано. враховуючи контору "ккравтоекспертиза - поц" - там може бути намальовано все що завгодно. маючи копію того документи можна добре опустити виконавця "замовлення"... і це буде справедливо...
Опубликовано 04 Март 2020 - 21:01
маючи копію того документи можна добре опустити виконавця "замовлення"... і це буде справедливо...
Так не дають :)))
ніяких спеціалістів і телефонів..
береш всі доки і заходиш до начальника відділу врегулювання збитків!
Я ж в заяві написав прошу дати відповідь на протязі 10-ти днів, тож мяч на їх полі. Ще й суддя криворукий, коли постанову копіпастив, то лишив інше прізвище в одному місці в тексті...
Опубликовано 23 Апрель 2020 - 17:09
Хлопці, страхова пропонує таку угоду: тезисно:
- Розмір страхового відшкодування визначається в розмірі який мене більш-менш влаштовує.
- Виплату страхового відшкодування, страховик зобов’язується здійснити впродовж 10 (десяти ) робочих днів (зі слів їх посадової особи в термін 90 днів вони 100% трошки не вкладуться)
- Після підписання цієї Угоди та належного виконання Страховиком взятого обов’язку виплати страхового відшкодування, Петренко П.В. не матиме до Страховика будь-яких майнових вимог та претензій
- Ця угода є підставою для скасування (анулювання, відкликання тощо) скарг, заяв, тощо до будь-яких органів державної влади, у т.ч. судових, а також будь-якого роду скарг, заяв до Нацкомфінпослуг та МТСБУ.
Бо скаргу до МТСБУ я вже написав, про те що вони не відповіли мені на офіційне звернення в 30-ти денний термін. І також вони 100% прострочать 90 днів. (до кінця терміну виплати лишилося 7днів)
Які підводні? Такі угоди це нормальна практика?
Изменено: pierre, 23 Апрель 2020 - 17:27
Опубликовано 23 Апрель 2020 - 22:48
Які підводні?
я пас...
страхова пропонує таку угоду:
а якщо не підписувати?
Розмір страхового відшкодування визначається в розмірі який мене більш-менш влаштовує.
чисто цікаво, наскільки сума відрізняється від визначеної в звіті "твого" оцінювача?
зі слів їх посадової особи в термін 90 днів вони 100% трошки не вкладуться)
тут є якийсь підвох. в чому проблема протягом одної доби перерахувати кошти? незрозуміло...
страховик зобов’язується здійснити впродовж 10 (десяти ) робочих днів
Опубликовано 24 Апрель 2020 - 18:23
Вообщем так. За все время, пока идут эти 90 дней, урегулировщик этот мне не позвонил ни разу. Вот ни разу. Я сам звонил, узнавал, просил перезвонить, писал заявления, письма, жалобы, обращения - игнор. А за вчера и сегодня уже раз 6 наяревает. Говорит подпишите, отсканируйте и отправте мне! И мы заплатим, чесно-чесно. Но только через 10 рабочих. Я написал что "ознакомился" с текстом угоды, но попросил документ по которому определена новая сумма выплаты, его копию предоставить отказались. Т.е. снова из пальца. Та и юрист посоветовал "угоды" что не имеешь претензий вообще не подписывать.
Тут как говорится подписал / про*бал. К тому же у меня после подписания и отсылания, на руках остается только лишь подписаная мною набраная в ворде бумажечка? И с ней мне идти в суд, если они "угоду не виконають"? Кароче развод разводческий разводильный. В котором СК достигли небывалых высот, ибо постоянно практикуются на таких как Мы с вами.
Изменено: pierre, 24 Апрель 2020 - 18:31
Также с меткой «Frontera, Frontera B, Y22DTH, X22DTH, 2.2DTL»
Базар →
Продам →
Запасные части →
Датчик коленвала новый оригинал Opel 2.0\2.2DTIпродам новый датчик коленвала для опелей 2.0\2.2 дизель Автор: Maxim B. • Дата: 11 Октябрь 2019 ДПКВ датчик, датчик коленвала и 5 еще... |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
Продам новый комплект поршней с кольцами на C20NE (86.5)Продажа поршневой группы Автор: Perpetum mobile • Дата: 02 Август 2019 C20NE, Vectra, Frontera, Calibra |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Frontera Diesel2.5 TDS Автор: pierre • Дата: 27 Июнь 2019 Frontera, X22DTH, 2.2DTL |
|
||
Базар →
Куплю →
Покупка автомобильной электроники →
Opel Frontera 2.2 ЭБУ + иммобилайзер + ключКуплю набор эбу+иммобилайзер+ключ Автор: igor_bocelya • Дата: 28 Октябрь 2017 frontera |
|
||
|
Базар →
Продам →
Запасные части →
Турбина Opel Omega 2.2 DTIживая турбина на омегу Автор: Maxim B. • Дата: 10 Сентябрь 2016 турбина опель омега, дизель и 4 еще... |
|
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых