Реклама
Опубликовано 27 Ноябрь 2023 - 15:27
Американи рекомендують використовувати силіконові замість резинових і років на 10 забути про питання заміни двірників, типу дорожче, але за весь період буде суттєво дешевше.
PIAA є такі, наскільки я розумію.
Ключове слово активного, ти забуваєш шо у Muzzy, малі пробіги і він розраховує на довший термін експлуатації
Три рази користувався за минулу зиму, і то стоячи, після очищення скла. Чисто ради інтересу. На ходу не було потреби.
кожного року у вересні місяці перед сезоном дощів та на зиму ставлю новий Бош аеротвін...
у мене тільки позитивні відгуки....
При своїй інтенсивності використання і при паркуванні на Борщазі у дворі - соррі, Аеротвін мені не доцільний ні з якого боку. Йому можуть прикрутити ноги ще до того, як він засохне. У нас хоч і не Отрадний, де крадуть все, але також бувають прецеденти.
Опубликовано 27 Ноябрь 2023 - 15:46
При своїй інтенсивності використання і при паркуванні на Борщазі у дворі - соррі, Аеротвін мені не доцільний ні з якого боку. Йому можуть прикрутити ноги ще до того, як він засохне. У нас хоч і не Отрадний, де крадуть все, але також бувають прецеденти.
Приїхав,зняв-поклав в габажник.
Прийшов,вдягнув-поїхав.
Доцільність виростає в рази...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Ноябрь 2023 - 16:09
Приїхав,зняв-поклав в габажник.
Прийшов,вдягнув-поїхав.
Та да, батько так колись і робив. І дзеркало бокове. Єдине. Хромоване таке, гарне.
Потім у 90-ті крали ковпаки, але двірники не чіпали, а дзеркала стали інтегрованими, зараз акумулятори крадуть.
Доцільність виростає в рази...
Особливо на кілометр пробігу. В мене вже є "золота" цивілка, яка обходиться дорожче на рік, ніж ДП. Ну, крім останніх двох років, звичайно, коли ДП подорожчало приблизно вдвічі.
Опубликовано 27 Ноябрь 2023 - 16:24
Три рази користувався за минулу зиму, і то стоячи, після очищення скла. Чисто ради інтересу. На ходу не було потреби.
При такій інтенсивності, не зрозуміло, навіщо ти взагалі так ретельно вибираєш ті двірники
В мене вже є "золота" цивілка, яка обходиться дорожче на рік, ніж ДП.
Це біль
Изменено: paa, 27 Ноябрь 2023 - 16:24
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 27 Ноябрь 2023 - 16:26
Может надо пробовать смотреть в сторону прокатных авто? ИмхоВ мене вже є "золота" цивілка, яка обходиться дорожче на рік, ніж ДП. Ну, крім останніх двох років, звичайно, коли ДП подорожчало приблизно вдвічі.
Или формат использования авто условно на выходных в магазин?
Опубликовано 27 Ноябрь 2023 - 16:28
Потім у 90-ті крали ковпаки, але двірники не чіпали, а дзеркала стали інтегрованими, зараз акумулятори крадуть.
Ковпаки і зараз крадуть, а с АКБ не зрозуміло, тож треба авто без сигналки, та і грубий злам капота привертає увагу
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 27 Ноябрь 2023 - 16:54
При такій інтенсивності, не зрозуміло, навіщо ти взагалі так ретельно вибираєш ті двірники
Ні, ну я і фільтри ставлю по оригіналу (добре, що на ПСА це копійки коштує), і вопше. Але Аеротвінів на ній при таких пробігах точно не буде.
Может надо пробовать смотреть в сторону прокатных авто? Имхо
Или формат использования авто условно на выходных в магазин?
с АКБ не зрозуміло, тож треба авто без сигналки, та і грубий злам капота привертає увагу
Опубликовано 27 Ноябрь 2023 - 18:00
P.S. Нічого особистого))
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
5 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых