Реклама
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 13:04
Я роздивлявся свої каркасні Бош Еко на предмет замінити резинку (на п'ятий рік не зимової експлуатації почали полосити) - якось до мене туго доходить як вона там ставиться/знімається без того, щоб мої умілі ручки трохи поламали кріплення. До того ж, фішка безкаркасних у тому, що там начебто лід у каркасі не застряє,
На Бош потрібен бошовский профіль, звичайний не підійде, безкаркас на зиму то міф, сніг збирається між резиною і корпусом і так само замерзає
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 13:13
всегда меняю щетки после зимы , вместе с переходом на летние шины.
Чаще всего бывает что один комплект дворников один сезон ( год) выхаживает Максимум 2 года.
Пы.сы. на Опель перед отпуском в последний момент купил в Ашане какие то за 200 грн 2 шт. Конечно трут так себе. В другой раз более тщательно буду выбирать
Изменено: bzhasso, 20 Сентябрь 2022 - 13:13
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 13:39
всегда меняю щетки после зимы
сезон дощів починається у вересні і закінчується в травні разом з морозами,снігами інній і т.д.Темрява займає більший термін доби..От тоді і потрібні щітки та якісно витерте скло...
Міняти щітки склоочисника раціональніше на осінь...Бо влітку їх тупо прожарить на сонці і в смітник...
Без наєзда-просто імхо...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 14:44
Осталась привычка с тех времён когда ночью часто ( раз в неделю) ездил Днепр Киев Днепр. Весна лето осень ... Хз как говориться , попробовать что-ли на таксоне перед зимой новые поставить.....сезон дощів починається у вересні і закінчується в травні разом з морозами,снігами інній і т.д.Темрява займає більший термін доби..От тоді і потрібні щітки та якісно витерте скло...
Міняти щітки склоочисника раціональніше на осінь...Бо влітку їх тупо прожарить на сонці і в смітник...
Без наєзда-просто імхо...
Кстати очень сильно стараюсь на солнце машину не оставлять +/- качество очистки не меняется за срок эксплуатации
Изменено: bzhasso, 20 Сентябрь 2022 - 14:46
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 15:11
багато років користувався штатними каркасними (здається бош)
просто їздив на авторинок пєрова, там стоянкою навколо ринку багато років щодня "гуляв"
(припускаю й досі "гуляє") міхалич:
швидко та професійно він міняв гумки та листові пружинки каркасних двірників будь якого розміру
коштувало завжди прийнятних грошей
роки три як я перейшов на бескаркасні, почав з досить недорогих польських,
знайшов на сайті під конкретну модель - набір з двох передніх різнодовгих
вони мені зайшли, вже кілька раз змінював на такі самі (vimax)
останньо вже в 2022 році але до війни, тоді було щось близько 150грн
зараз не в курсі...
навіть при невеликому досвіді використання,
бескаркасні, незважаючи на більш грубу, в порівнянні з тендітнми каркасними, форму
ковзають м'якше, тихіше та чистіше
єдине: в омеги радіус закруглення лобового скла з боку пасажира невеликий,
тому зовнішній край коротшого двірника в запаркованому положенні трошки не прилягає (2 мм)
(одночасно з цим витирає по всій поверхні добре)
Изменено: lame, 20 Сентябрь 2022 - 15:42
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 18:47
Я роздивлявся свої каркасні Бош Еко на предмет замінити резинку (на п'ятий рік не зимової експлуатації почали полосити) - якось до мене туго доходить як вона там ставиться/знімається без того, щоб мої умілі ручки трохи поламали кріплення. До того ж, фішка безкаркасних у тому, що там начебто лід у каркасі не застряє, а у мене їх ніколи не було, хочеться спробувати - бажано дешево, оскільки у мене і літні пробіги максимум 3-4 тисячі, а зимовий, якщо не буде якоїсь евакуації, буде менше 1 ткм, не хочеться платити 600+ гривень за пару на один сезон.
честно сказал, что замена резины - актуально для шарнирных, каркасных..
отдельное спасибо япам за контрольный взмах через 5-10 секунд после омывайки..
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 20:45
Дякую, поки що ні, але матиму на увазі;))Muzzy, В мене від Зафіри лишилась купа безкаркасників, хочеш віддам для дослідів?
Побачив, що є у продажу силіконові PIAA, які, наскільки я знаю з американських відгуків, років десять служать. Однако 650 гривень за одну каркасну щітку. При інтенсивній експлуатації може воно того і варте, але навряд чи у моєму сценарії експлуатації.
В Епіку 122 грн за 1 шт., правда тільки 560, а мені треба 550, але на водійську сторону піде, а на пасажирську можна приміряти.почав з досить недорогих польських,
знайшов на сайті під конкретну модель - набір з двох передніх різнодовгих
вони мені зайшли, вже кілька раз змінював на такі самі (vimax)
останньо вже в 2022 році але до війни, тоді було щось близько 150грн
зараз не в курсі...
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 21:50
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 17:45
в обідню перерву зайшов за морозивом в будівлю заправки брсм
у них безкаркасні ноунейм (замовлені для брсм) будь якого розміру коштують однаково - 160грн\1шт
Глянув в Сільпо, якийсь китай безкаркасний, правда тільки в розмірі 19" - 475мм аж 27грн
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 19:30
ну може доплатити то занадто, але про "сіську 1715" можна замислитись :-)
Тіпа "за утілізацію"?
Шось мені підказує, що Muzzy таке не вживає.
То тре буде Манагера кликати, той на таких умовах погодиться забрати . Тіко головне, щоб "двірники" не забув...
Изменено: Andre_71, 21 Сентябрь 2022 - 19:31
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 19:35
Тіпа "за утілізацію"?
Шось мені підказує, що Muzzy таке не вживає.
То тре буде Манагера кликати, той на таких умовах погодиться забрати . Тіко головне, щоб "двірники" не забув...
Он самовывоз из Киева не потянет
ну може доплатити то занадто, але про "сіську 1715" можна замислитись :-)
Та нивапрос, с хорошим человеком можно и две приговорить, лишь бы дворники забрал
ще й невідомо, шо ти там їми тер... :-)
Шо нада, то и тер, завидуйте молча
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 19:47
Он самовывоз из Киева не потянет
Самовывоз – это вывоз себя самого? Так то понятно – после того, как с сиськи потянет, то уже не потянет... придётся в гараже селить на неделю...
Шо нада, то и тер, завидуйте......
Походу цену набиваешь...
Изменено: Andre_71, 21 Сентябрь 2022 - 19:49
Опубликовано 21 Сентябрь 2022 - 21:52
Самовывоз – это вывоз себя самого? Так то понятно – после того, как с сиськи потянет, то уже не потянет... придётся в гараже селить на неделю...
Самовывоз сиськи 1715 и дворников, иначе как я ему передам, на почту влом идти
Походу цену набиваешь...
Та да, эксклюзивно натертый дворник, таки вещь
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых