Я там в личке жду))
Не надо ждать, смотрите личку)))
Опубликовано 24 Май 2021 - 14:27
M*A*S*H, шо, знов на Опелі?
Опубликовано 27 Сентябрь 2021 - 10:41
Дякую Мирославу за допомогу та поради. Головне що я досяг бажаного результату, сервіс на висоті
Я клієнт ще той, з тисячами запитань, але на усе почув відповідь.
Приємно було познайомитись, сподіваюсь що не останній раз, можливо наступного разу буде на автоматі
Опубликовано 28 Сентябрь 2021 - 18:48
нормальний ти клієнт, бувають гіршіДякую Мирославу за допомогу та поради. Головне що я досяг бажаного результату, сервіс на висоті
Я клієнт ще той, з тисячами запитань, але на усе почув відповідь.
Приємно було познайомитись, сподіваюсь що не останній раз, можливо наступного разу буде на автоматі
Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 22:45
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 14:36
я вважаю що можеш мені в цій темі сміло поставити мінус..
Добре що в нас з тобою, по цьому питанню, не співпадають погляди.
Бо я вважаю інакше.
Не помиляється тільки той хто нічого не робить, це по перше, а по друге, важлива не помилка а реакція на неї. Тим більше що то не твоя була помилка, ну не на 100 відсотків - так точно.
Тому питань в мене до тебе немає.
А ні, одне є.
Коли ми з тобою нажремося?
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 22:26
Так, вірно, це вона) Ціну у відео я назвав дещо завищену, бо мав намір продавати машину осінню, зараз передумав)Pole0161, а це не ви знімали відео з Володимиром "говорящарука" на канал АвтоЮкрейн?
Якщо так, то возик чудовий , і пофіг, що трішки дорожчий в ціні.
Опубликовано 09 Октябрь 2021 - 11:40
давай локацію і час, буду!Коли ми з тобою нажремося?
правильно що передумав, у такій комплектації зустрічаються дуже рідко, і з теперішньою ситуацією з дефіцитом авто яка тільки загострюється ціна такого авто там мінімум десятка євро, можеш прикинути скільки воно обійдеться тут.Так, вірно, це вона) Ціну у відео я назвав дещо завищену, бо мав намір продавати машину осінню, зараз передумав)
Опубликовано 08 Январь 2024 - 15:52
Та нема за що! Я ж навіть незнаю чи я допоміг
що там Юра глянув машину?
Юра злякався блок-постів, але розповів про Сценіка зі Швеції. Замовили продавцю детальне відео з підйомника, проконсультувались з ремонтниками й вирішили, що варіант не вартий уваги.
Родич шукає далі. Вже облизується на Вольво
Опубликовано 08 Январь 2024 - 17:27
Швецію, Норвегію, Данію, якщо машина старіше 5років можна взагалі не дивитись, не ржавих одиниці.Юра злякався блок-постів, але розповів про Сценіка зі Швеції. Замовили продавцю детальне відео з підйомника, проконсультувались з ремонтниками й вирішили, що варіант не вартий уваги.
Родич шукає далі. Вже облизується на Вольво
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых