Великий ПЛЮС людині, яка знає і добре вміє робити свою справу!
Дякую, друже!
пс. наполегливо рекомендую.
Опубликовано 25 Сентябрь 2018 - 20:26
В каком направлении хоть консультирует то?
Опубликовано 29 Ноябрь 2019 - 17:55
Мірик, вітаю!
Я перелопатил кучу тем на предмет пригоня Astra J/Insignia.
Во многих из них люди ссылаются на вас, мол, вы не только собаку съели на этих тачках, но и достаточно благодетельны для того, чтобы дать советы, как правильно выбрать такой авто.
Рассматриваются 2.0 дизель/автомат. Астра 11-15 год; Синька примерно те же года. Пробег 200+.
Заранее благодарен.
Опубликовано 02 Декабрь 2019 - 08:32
А реально- Мирослав занимается своим делом. Посылал пару людей с этого и соседнего форума- все довольны, хотя большая половина машины не купила) прищемлились)
Теж так, вже мабуть з десяток до нього відправив - жоден не повернувся, от сиджу гадаю, або не дійшли, або дійшли та задоволені, або він їх з'їв.
Можливо тут теж працює правило негативних відгуків в інтернеті: коли все добре то ніхто не витрачає свій час щоб писати позитивний відгук, от тільки коли є негатив - людина витрачає свій час.
Опубликовано 02 Декабрь 2019 - 10:26
Васюня, телефон в профілі, телефонуйте поспілкуємось.
Тільки що дзвонив. Ще раз дякую за консультацію.
Ще є одне питання: коли ви казали про обов'язковість старт-стоп, ви можете показати де та кнопка має бути і як вона виглядає?
В об'явах я ставлю фільтр відповідний, але кнопки "Eco" не бачу на автівках з автоматом.
Можливо, продавці просто не розуміють і вказують на наявність функції з огляду на старт кнопкою, а не ключем?
Чи це я чогось не розумію і саме це і є те, що треба?
На механіці її одразу видно, на автоматах там навіть не заглушка, а взагалі місце не передбачене
Изменено: Васюня, 02 Декабрь 2019 - 10:49
Опубликовано 02 Декабрь 2019 - 12:26
Опубликовано 02 Декабрь 2019 - 19:04
telko,шаурМяу))))
А реально- Мирослав занимается своим делом. Посылал пару людей с этого и соседнего форума- все довольны, хотя большая половина машины не купила) прищемлились)
И мне Мирослав посоветовал купить у его кумы авто, я доволен. Хотя ехать стремался, уж очень далеко, как для меня.
Опубликовано 02 Декабрь 2019 - 21:51
ну тут 50 на 50, а якщо клієнт виявиться ще той... "ангел", задовбе до полу-смерті, а потом на базарі купить з чесним пробігом за три копійки?
таким подборщики находят за 300 баксов авто)))))
у нас все нормальные.... с сложными клиентами проще не работать.... время потраченое зря, проверено
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых