Реклама
ЖуляныГде оставить колесницу?
Опубликовано 13 Июль 2018 - 17:26
d.@leks,
https://www.olx.ua/o...ev-IDdoLdJ.html
https://parking-lot-296.business.site/
Изменено: vip-taxi, 13 Июль 2018 - 17:29
Опубликовано 26 Август 2021 - 11:05
Напишу тут, щоб не плодити нових тем.
Треба забрати сина з аеропорту Жуляни, приліт в 1-00 ночі з суботи на неділю. Питання до знаючих
- я так зрозумів що під'їхати можна буде до самого терміналу?
- парковки рядом з аеропортом є, щоб почекати годину-другу?
- наскільки критече заповнення стоянок? чи знайду місце на 1-2 години ??
Можливо хтось в курсі даного питання? Не хочеться вночі там блукати і шукати де припаркуватись. По картах дивився, вроді проблем з доїздом нема і стоянки вроді є, але от чи буде там місце ??
Опубликовано 26 Август 2021 - 12:26
і проблем з доїздом нема і стоянки вроді є, але от чи буде там місце ??
У час ночі???Там буде пустка....
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 26 Август 2021 - 13:05
Так, біля терміналу є платна автопарковка. Безкоштовних там тільки 5 хвилин
зовсім не проблема, 50грн/година
якщо не буде одночасного приземлення/вильоту більше 2 рейсів, не повинно бути проблем
Опубликовано 26 Август 2021 - 14:26
Напишу тут, щоб не плодити нових тем.
Треба забрати сина з аеропорту Жуляни, приліт в 1-00 ночі з суботи на неділю. Питання до знаючих
Можливо хтось в курсі даного питання? Не хочеться вночі там блукати і шукати де припаркуватись. По картах дивився, вроді проблем з доїздом нема і стоянки вроді є, але от чи буде там місце ??
Станьте себе рядышком с самолётом который на въезде и ждите. Ваши выйдут сели и поехали. Зачем там платить)))
Опубликовано 26 Август 2021 - 14:29
Станьте себе рядышком с самолётом который на въезде и ждите. Ваши выйдут сели и поехали. Зачем там платить)))
Бачив таких не один раз, там іноді черга на узбіччі більша ніж на парковці
Опубликовано 27 Август 2021 - 19:35
Дядь Коля , по твоей ссылке , через дорогу за клумбой где зеленеьким написано СК Полит , рядом стоят машины , это и есть стоянка . В авпреле там оставлял ласточку на неделю , восемьдесят гривен сутки . Метров четыреста от входа в аэропорт
Опубликовано 30 Август 2021 - 14:02
)) був в суботу там вночі, поставив недалеко на заправці авто, було місце і вирішив пройтись глянути що там. Час ще був. Так от, сподобались київські поліцаї, машин під знаком було десь вісім штук. я якраз вийшов за поворот і приїхали поліцаї, під'їхали ззаду до крайньої машини, бібікнув, помахав ручкою, авто завелось і зникло і так всіх по черзі порозганяв )), не шрафували нікого, просто розігнали і все. Як про мене, так, правила треба виконувати, але табличку під знаком -зупинка заборонена- могли би і повісити з часом дії знаку. Кому ті машини там заважали в час ночі? нерозумію. Платити 50 грн за годину за стоянку теж не бачу сенсу. По дзвінку заїхав, забрав і поїхав. Вдень напевно треба було би завчасно заїхати на стоянку, але вночі справився без проблем.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых