)l(улик, если техника в адеквате - то и условия и внешне выглядит прикольно.
хоть я и зарекался в отношении немцев и джиэм... и дизайн и диски и салон.. так я и купил Омего когда-то
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 09:15
стиралку если что тоже сам себе выбирал.
Сравнил х.. с пальцем.
Заборонено вживання грубих або нецензурних висловів. Нецензурною лайкою (матюками, ненормативною лексикою) у повідомленнях вважаються слова, зображення та символи, що несуть у собі відповідне смислове навантаження, зокрема, похідні від слів з найнижчого пласту розмовної мови, а також слова, що є однокорінними з такими; абревіатури, утворені з таких слів та висловів, вживання скорочених таких слів або заміна декотрих букв в них будь-якими символами, знаками.
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 10:53
пригнан кот в мешке за 5. По комплектации W0L0ZCF3571088603
Як стане прохолодніше, напиши чи працює QUICKHEAT
І розхід на 1.9 як?
Катки гарні, але ізолента не для наших доріг
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 15:52
а ти зі своїм так і не розібрався?
На жаль ні. Фізично він стоїть, на опір його перевіряв, але коли настає холодно, він не вмикається. При цьому така сама проблема ще у декількох людей OAJ, у кого він стоїть з заводу. Ті хто докупляли і інсталювали, він працює.
Колись заїхав до BANKу, він перевірив по комп'ютеру, може щось у BCM не увімкнено, але нічого не знайшов.
Опубликовано 01 Ноябрь 2022 - 18:16
Я как-то и не заметил QUICKHEAT,я так понимаю он начинает работать при температуре около 0?Расход 10 по Ужгороду, поездки короткие по пару км.На диски рука не поднимается снять и продать,это ж irmscher!!!хотя уже жду зимы и 16тые катки))Як стане прохолодніше, напиши чи працює QUICKHEAT
І розхід на 1.9 як?
Катки гарні, але ізолента не для наших доріг
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 01:57
У мене з+10 градусів приблизно вмикається, але клімат на +22 градуси і вище налаштований має бути)l(улик,якщо кюікхіт працює то за хвилини три має піти вжеледь тепле повітря, в більшості авто 5-7 градусів на вулиці достатньо щоб ебу дав команду на увімкнення догрівача
Опубликовано 02 Ноябрь 2022 - 15:04
в мегані, чесно кажучи в Опелі і вагах я якось слабо відчував роботу тих підігріві, в рено заводиш дві хвилини і тепле повітря, мож ще допомагає те що там ще є підігрів антифризу, в комплексі це дає відчутний ефект.як по твоєму, де краще такий тен працює в опелі чи мегані?
Опубликовано 08 Декабрь 2022 - 19:31
Опубликовано 09 Декабрь 2022 - 07:35
так вже типу давно.. багато автосалонів/ площадок відмовляють продавати авто більше десятки за кеш, але це легко обходиться якщо ти іноземець- декларуєш кеш на кордоні( польскому) або пропонуєш продавцю написати лист що вони прийняли у тебе готівку і не несуть відповідальності за її походження, а ти в свою сторону гарантуєш що набув її законним шляхом і непорушував законодавство :))Прочитал в телеграмм-канале немецкого журналиста:
Это получается, что просто приехать в ту же Германию с "котлетой денег" и купить авто (дороже 10к) уже не выйдет?
Опубликовано 27 Январь 2023 - 09:30
Опубликовано 27 Январь 2023 - 10:10
та хто ж його знає яка там формула, і як буде розраховуватись той коефіцієнт ексклюзивності.. хотілося б щоб ті хто будуть розробляти ті формули опирались на реальні цифри, але якщо в загальному то мито на авто, особливо при теперішніх доходах громадян не співставне з економічною ситуацією.Я так зрозумів,що по новій формулі буде вигідніше машини на повному фарші завозити,а от шось дешеве/з пошкодженнями то взагалі сенсу не буде.
Опубликовано 27 Январь 2023 - 17:59
Опубликовано 28 Январь 2023 - 18:08
Имхо, слушать Кактуса.. здесь надежнее, чем гнать хрен знает что хрен знает откуда.
Не все так однозначно.
Если стоит цель купить авто посвежее, с надеждой что пробег не конский и он настоящий, то тут искать надо либо уметь, либо очень постараться.
Простейшая вводная. Авто не страше 4-5 лет с пробегом до 150к, а лучше меньше (не на одометре, а настоящий)
Ну и проблема тут же видна, на авто риа вроде куча таких авто. А начинаешь как минимум пробивать по VIN, и выясняется что пробег не 130, а 280 и больше.
Опубликовано 28 Январь 2023 - 19:23
Мірик, так это было давно сказано
http://www.opel-club...i/?p=1075258199
Стоимость авто была озвучена на пару постов позже
Изменено: nick6482, 28 Январь 2023 - 19:25
Опубликовано 28 Январь 2023 - 19:32
Гнать на гонщиков у меня цели нет.Не все так однозначно.
Если стоит цель купить авто посвежее, с надеждой что пробег не конский и он настоящий, то тут искать надо либо уметь, либо очень постараться.
Простейшая вводная. Авто не страше 4-5 лет с пробегом до 150к, а лучше меньше (не на одометре, а настоящий)
Ну и проблема тут же видна, на авто риа вроде куча таких авто. А начинаешь как минимум пробивать по VIN, и выясняется что пробег не 130, а 280 и больше.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых