Ну а з приводу спілкування то все просто - відсікай не потрібне. З роками приходить само))
когда это хобби прикола ради - то даже клоуны иногда в тему.))
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 20:41
когда это хобби прикола ради - то даже клоуны иногда в тему.))
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 20:50
А ти не думав, що це можуть бути не хобіти, а спосіб самоствердження? Справа в тому, що коли людина це робить легко на розслабоні то не вступає в конфлікт. А от коли перебор з двух сторін то таки, це не тільки прикол. Десь все складніше.
мнупофигу, если честно.
чувак крошит на меня батон, причем грубо переходя на личности.
лишь высказал своё мнение.
даже без сопоставимых грубых слов.
пусть каждый сам решает, нужен ли такой перекуп.
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 21:13
Ром, було б пофігу то ігнорував би пости Мірика і тему взагалі). Ви два сапога пара тіко мислите по різному))мнупофигу, если честно.
чувак крошит на меня батон, причем грубо переходя на личности.
лишь высказал своё мнение.
даже без сопоставимых грубых слов.
пусть каждый сам решает, нужен ли такой перекуп.
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Опубликовано 22 Октябрь 2022 - 22:35
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 04:23
Ром, було б пофігу то ігнорував би пости Мірика і тему взагалі). Ви два сапога пара тіко мислите по різному))
это культура воспитания.
на Привозе принято культурно посылать тех, кто навязчиво пытается продать что-либо
почему они обижаются на слово барыга - науке неизвестно
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 05:54
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 06:16
Знов сушняк з будуна з самого ранку розбудив?
Тільки нерозказуй що цілу ніч барижив своїми послугами юриста
Миж то знаєм що як юрист ти вже нікому не цікавий, максимум барижиш послугами по перекладу курсових і то останнім часом « бізнес» йде так собі, бо у тебе так і не получилось замінити пиво квасом, а коняк пивом
всем желающим - удачи в покупке авто у генератора случайных слов.
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 06:31
бачу я попав в точку, раз так швидко здуваєшся Ром ми про тебе все знаєм і навіть що остання баба крім бувшої дружини яка тебе кинула і тих які у тебе на диску D, на яких ти лохматиш, баба у тебе була років вісім тому:)) ну нічого з ким не буває.всем желающим - удачи в покупке авто у генератора случайных слов.
Изменено: Мірик, 23 Октябрь 2022 - 07:01
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 06:40
бачу я попав в точку, раз так швидко здуваєшся Ром ми про тебе все знаєм і навіть що остання баба крім бувшої дружини яка тебе кинула і тих які у тебе на диску D, на яких ти лохматиш, у тебе була років вісім тому:)) ну нічого з ким не буває.
в чём именно оборжака?
впечатление, что читаю 14-летнего малолетку.
у Иисуса, Будды и у меня - немного другой взгляд на семейные отношения. имеем право жить как хочется.
не отчитываясь ни перед кем.
тем более во времена вируса, когда она заразу домой может притащить пожестче спида.
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 06:41
Изменено: max911, 23 Октябрь 2022 - 06:42
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 07:00
мав надію що у тебе тільки соціапатія, а тут ще і нормально так маніакальна манія величчі розвинута:: не думав що все настільки погано..у Иисуса, Будды и у меня - немного другой взгляд на семейные отношения. имеем право жить как хочется.
Ром вже так і буде, краще не стане, так просто вже ніхто не дасть, подружки по визову й до того були небезпечні, а тепер взагалі жах з тим вірусом.. а вдруг ще до віруса повістку в армію принесе, ну нафіг звичайно, замуруйся вдома так безпечніше звичайно, ну ти крепись, закачай ще пару подружок на диск D, тай якось воно буде..тем более во времена вируса, когда она заразу домой может притащить пожестче спида.
та я ще трошки тай все спочатку хотів в ігнор закинути, але забув як це робитьсяМірик. Ну про два сапога то я типу, що вперлись рогами)). А по суті то ти ж знаєш Менеджера і на що він здатний. От і не реагуй, ігнор то з часом перестане спорити заради розваги).
Короч, хотів я розрядити обстановку, але встряв не в свою справу))).
Люди дорослі - розберетесь)
Изменено: Мірик, 23 Октябрь 2022 - 06:57
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 07:07
мав надію що у тебе тільки соціапатія, а тут ще і нормально так маніакальна манія величчі розвинута:: не думав що все настільки погано..
Ром вже так і буде, краще не стане, так просто вже ніхто не дасть, подружки по визову й до того були небезпечні, а тепер взагалі жах з тим вірусом.. а вдруг ще до віруса повістку в армію принесе, ну нафіг звичайно, замуруйся вдома так безпечніше звичайно, ну ти крепись, закачай ще пару подружок на диск D, тай якось воно буде..
Не буду більше глумитися з тебе, і твоїх фобій і травм, недобре це, не християнські..
ты еще и медик оказывается, а не только торговец старыми помойками
max911, всё нормально. не обращай внимания. у него вроде и 2 извилины есть. просто не научился ими пользоваться еще пока.
ЗЫ на дешевые наезды никого ниоткуда - в Одессе всегда есть что сказать.
у чувака относительно неплохая стрессоустойчивость. но таки слетает на откровенно дешевые оскорбления.
але забув як це робиться
это явный признак большого ума
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 07:43
та згадати не важко, але цікаво поспостерігати як ти «метаєшся тут в випученими очами і надутими щоками « порівнюючи себе з Ісусом і Буддою
дык умными людьми были, если книги не врут. мне что, стремиться быть похожим на барыгу с Луцка?
найти себе бабу - вот прямо реальная проблема похоже для некоторых.
они сами аж пищат. даже без детей и на 15-20 лет младше.
если конечно мозги есть и рожа лица не напоминает задницу.
Изменено: Manager, 23 Октябрь 2022 - 07:44
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 08:14
»стремись» і фантазуй далі, не буду розвивати цю тему, ти і так свої фантазії по всьому форуму розкидаєш.дык умными людьми были, если книги не врут. мне что, стремиться быть похожим на барыгу с Луцка?
найти себе бабу - вот прямо реальная проблема похоже для некоторых.
они сами аж пищат. даже без детей и на 15-20 лет младше.
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 08:58
То я не зрозумів, авто з пробігом 200 купувати чи продавати?)
японца покупай (если не мицык), немца скидывай
англичане, корейцы, итальянцы и французы - сам дурак (шютк)
старий корчі в одеських бариг краще не брати а нормальні авто, в
твои конкуренты с Ямы могут и не понять юмора.
приедут прострелят колено и скажут, что так и было
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:05
Ну кемрі 50 гібридна в мене була, продав і забув. Проблем з нею не було але то не машина)японца покупай (если не мицык), немца скидывай
англичане, корейцы, итальянцы и французы - сам дурак (шютк)
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:16
ну тут ти їх недооцінив, одеських бариг знають по всій Україні і не тільки
про луцких никто даже не слышал.
а так - все щёки надувают, что порядочные. ну типа.
Ну кемрі 50 гібридна в мене була, продав і забув. Проблем з нею не було але то не машина)
3.0 дизель то машина. Японці то таке собі, звичайно крім лексуса)
какие могут быть советы. хочется и можется - бери.
сейчас как по мне - лучше на кучке денег сидеть и на такси ездить.
є тут в одного одесита непоганий правда там свічки не по різбі можуть стояти від БмВ, але одеські бариги кажуть що це навіть добре
+1
15ка
вогонь тачилла!
скидка 115куе от новой. +2/3 бака бензина полный - только если без торга (С) Луцкие барыги.
три топора в подарок. и номера тоже
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:19
так все закономірно, хороші люди і поступки швидко забуваються, а різне лайно пам’ятають рокамипро луцких никто даже не слышал.
а так - все щёки надувают, что порядочные. ну типа.
.
я пробував писати тут завжди тільки по темі, але коли манагер заходить в якусь тему, то притримуватись суті теми нереально тому забив..Якого біса, Рома і Олександр, ви флудите в темі про пригон??!! Хочете спілкуватись - геть в приват або створюйте собі темку і там робіть свої витвори.
пс. куди адміни дивляться?
Изменено: Мірик, 23 Октябрь 2022 - 09:22
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:23
так все закономірно, хороші люди і поступки швидко забуваються, а різне лайно пам’ятають роками
я вас умаляю. не знаю ни одного человека, который купил бы авто в Луцке..
ну кроме тупо базара с галиматьёй всякой..
и то, таких тоже не знаю.
Луцк - реально 2 Черноморска.. бамбуки Вселенной, если называть вещи своими именами.
(заранее сорян перед красивыми жительницами Луцка. Женюсь. Но это не точно ).
я пробував писати тут завжди тільки по темі, але коли манагер заходить в якусь тему, то притримуватись суті теми нереально тому забив..
прекращай.
у этой темы нет темы.
это тупо самореклама своего бизнеса, за которую нужно платить админам, если уже играть по правилам..
Изменено: Manager, 23 Октябрь 2022 - 09:25
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:26
Це тільки корінний одесіт хоче за старий комод 15 при ринковій 8 зі словами « а шо вы хотели-это же Одесса» як я колись питав таксиста з Аркадії скільки буде до політеха на проспект Шевченка по прямій))
+1
15ка
вогонь тачилла!
скидка 115куе от новой. +2/3 бака бензина полный - только если без торга (С) Луцкие барыги.
три топора в подарок. и номера тоже
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:32
вогонь тачилла!
кстати, реально редкий экземпляр. Европа, официал, на максималках с Президент-пакетом, а не казна-що из Штатов.
я правда сломал пару вещей, но ладно.
Це тільки корінний одесіт хоче за старий комод 15 при ринковій 8 зі словами « а шо вы хотели-это же Одесса» як я колись питав таксиста з Аркадії скільки буде до політеха на проспект Шевченка по прямій))
ми же вас со стволом у головы не заставляем. ))
кто знает - в такое авто можно легко влить 5-7куе, если взять кривое.
детский пробег-обкатка 160тыкм (большое ТО на 150 сделано). движок-миллионник.
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:34
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:41
бачу ти шариш, в Польші важко купити нормальне авто, там намагатись притулити хлам не визиває ніяких докорів сумління в людей, а якщо українцю то це для них взагалі досягнення, тому щоб їхати за авто в Польшу треба мати хороші нерви, а краще взагалі неїхати, самий вірний варіант Німечинна, потім Голандія.В Луцьку правда також не хороших людей на авторинку, особливо ті хто поляків гоне пачками) але у Луцьку до війни купували авто перекупи зі всіх регіонів, особливо східні області. Луцьк це ще норм, а от Львівська, франківська, тернопільська, Закарпаття то капець повний
Опубликовано 23 Октябрь 2022 - 09:48
Ну, на єршова в мене також місце було до війни, зараз повернувся в рідні краї) в мене Швейцарія, пробіги малі, бувають комплектації цікаві.бачу ти шариш, в Польші важко купити нормальне авто, там намагатись притулити хлам не визиває ніяких докорів сумління в людей, а якщо українцю то це для них взагалі досягнення, тому щоб їхати за авто в Польшу треба мати хороші нерви, а краще взагалі неїхати, самий вірний варіант Німечинна, потім Голандія.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых