Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
3181 ответов в теме

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 17792
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 06:32

Я проти всіх законів які погіршують життя , неважливо встиг я щось нагріти чи ні .
В нас влада приймає щось для народу в той час коли їй дуже хреново . Як приклад , коли у Горбачова все валилось , стали давати землю безкоштовно.
Після майдану верховна рада масово урізала собі зарплати та пару місяців приймали щось там для народу , поки петя з тітушками розігнав майдан.
Зараз теж , трохи відігнали від Києва , перший шок минув , досить з народом в Десна цілуватись , пора за роботу прийматись .
Рома , кажеш трохи розстроївся що твоє відро подешевшало , так ото ж для тебе й відміняють безкоштовне розмитнення , щоб тобі було душевно.
  • 0
Реклама в подписи запрещена

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 36890
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 06:47

петя з тітушками розігнав майдан.
Коли ?  :smile8:

Я проти всіх законів які погіршують життя
В Конституції це відображене ?
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 07:56

Зараз теж , трохи відігнали від Києва , перший шок минув , досить з народом в Десна цілуватись , пора за роботу прийматись .
Рома , кажеш трохи розстроївся що твоє відро подешевшало , так ото ж для тебе й відміняють безкоштовне розмитнення , щоб тобі було душевно.

мне от этого ни холодно ни жарко.

а так, непопулярных методов хватает у любого правительства. нужно ж им за что-то содержать себя, силовиков и тех же пенсионеров.

все хвалят Сингапур. но ты ж слышал, сколько там стоит быть автовладельцем..

Покупатели автомобилей в Сингапуре должны заплатить акциз и регистрационную пошлину в размере 150 % от рыночной стоимости транспортного средства, так же покупатели должны подать заявки на ограниченное число государственных разрешений, называемых COE (Certificate of Entitlement — программа разрешений, для снижения количества частных автомобилей в стране), которые позволяют пользоваться автомобилем в течение 10 лет. Стоимость такого разрешения может покрыть покупку нового Porsche Boxster в США или C-Class Mercedes в Гонконге.

Manager, та при чому тут ти і я, я про ситуацію в загальному.

прорвемся как-то. нам с тобой еще грех жаловаться, исходя из чисто географического положения, которое пока вне линии прямого огня..

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 17792
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 08:10

Завжди радує те що є хтось кому зараз гірше .

Є Сінгапур де Форд Фокус коштує 70 тис , є Канада де Мальборо по сім доларів , Британія з пивом по сім фунтів , Монако з квартирами за два мільйони , та Гаїті з їхньою зарплатою .

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 08:17

Завжди радує те що є хтось кому зараз гірше .

Є Сінгапур де Форд Фокус коштує 70 тис , є Канада де Мальборо по сім доларів , Британія з пивом по сім фунтів , Монако з квартирами за два мільйони , та Гаїті з їхньою зарплатою .

не то чтобы радует.

просто, не факт, что есть причины рвать на попе волоса..

математика то простая: при нулевой таможне - моё ведро продастся на 2-3куе дешевле и я куплю что-то на 2-3куе дешевле.

без - и то и то будет дороже.

но, дослюнявить то нужно будет одинаково. так где профит?

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 17792
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 08:23

Хтозна скіки тобі треба слюнявити щоб зараз продати 4.3 У-Зет

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 08:29

Хтозна скіки тобі треба слюнявити щоб зараз продати 4.3 У-Зет

такой цели нет..

а так, нужен всего один чувак, который шарит об чем речь.

даже по номерам через ГАИ вычисляли, видя что авто больше стоит, чем ездит, и звонили предлагали купить.. причем, не перекупы, которые иногда просто по стоянкам шастают в надежде забрать задаром.

понятно, я подзадрал цену, т.к. такая корова нужна самому. тупо, ничего лучше за эти деньги не возьмешь. особенно с моими пробегами, которых нет.

memphis

memphis

бідна людина

• Сообщений 11103
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 08:30

петя з тітушками розігнав майдан.

:smile3:  :smile3:  :smile3:  боооо, яке кончене! ©

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 08:35

:smile3:  :smile3:  :smile3:  боооо, яке кончене! ©

оно то смешно, если не знать, при ком заставили всех нафиг с пляжа :ad_new:

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 17792
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 08:38

хоча це тема другого розділу

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22001
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 08:53

мне

а так, непопулярных методов хватает у любого правительства. нужно ж им за что-то содержать себя, силовиков и тех же пенсионеров.

..

я тобі пару раз вже пробую пояснити що від того що відновлять мито і частину податків в казні більше не буде, бо нема з чого це мито заплатити.. вже раз десять пишу що черги без мита вже менші чим до війни з митом, якщо відновлять в повному обсязі то не буде ні машин ні податків і пенсійного, звичайно якщо є така мета то вони її доб’ються, зазвичай прийняття законів людьми які крутять як мініму мільйонами/ мільярдами( владою) мало співпадає з реальним розумінням речей, навіть ти мабуть будучи не доларовим мільйонером легко розсуждаєш про два- три кує туди сюди на своєму лексусі як щось будене, але ще раз приводу тобі цифру середньої ціни на авто які були загнані під нуль це 4300$ Для них 2-3 куе це авто взагалі, а якщо додати ще 2-3 кує мита то вони забудуть про авто ще набагато років.
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:05

я тобі пару раз вже пробую пояснити що від того що відновлять мито і частину податків в казні більше не буде, бо нема з чого це мито заплатити.. вже раз десять пишу що черги без мита вже менші чим до війни з митом, якщо відновлять в повному обсязі то не буде ні машин ні податків і пенсійного, звичайно якщо є така мета то вони її доб’ються, зазвичай прийняття законів людьми які крутять як мініму мільйонами/ мільярдами( владою) мало співпадає з реальним розумінням речей, навіть ти мабуть будучи не доларовим мільйонером легко розсуждаєш про два- три кує туди сюди на своєму лексусі як щось будене, але ще раз приводу тобі цифру середньої ціни на авто які були загнані під нуль це 4300$ Для них 2-3 куе це авто взагалі, а якщо додати ще 2-3 кує мита то вони забудуть про авто ще набагато років.

Мирослав, ну как не будет, если будет по умолчанию? 

не так много, как хотелось бы. но, кто-то ж будет таможить (те же официалы или серые).. да и перекупам кушать хочется - будут шастать искать клиентов и пытаться заработать и себе в карман и в итоге и в бюджет упадет.

просто, хоть что-то по сравнению с ничего - это уже кое-что..

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 17792
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:10

Це ти про концепцію що , що з народом не роби , все одно  виживе .

А є ще другий підхід . Хтозна , може колись , років через триста , таки щось і в нас . Але не раніше .

Изменено: Шусман, 10 Июнь 2022 - 09:12

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22001
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:12

Manager, щось може і буде, але це щось буде настільки мізерне що ніяким чином не вплине на формування бюджету, але повністю перекриє біднішим людям таку розкіш як авто, хоча для чого це людям всерівно колонки з паливом пусті, так що все вірно влада робить нема чого шастати, та і економіку підіймати не треба, хай всі переходять на велики, навіщо людям та мобільність і ділова активність, особливо тим хто хоче займатись хоч якимось мінімальним, але своїм бізнесом, всі на фронт, все для перемоги!

Изменено: Мірик, 10 Июнь 2022 - 09:13

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:13

Це ти про концепцію що , що з народом не роби , все одно  виживе .

это к тому, что я возможно поступил бы точно так же.

приходиться выбирать из двух зол меньшее и иногда реального выбора то и нет.

Vadym

Vadym

Авторитет

• Сообщений 5813
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:15

Мирослав, ну как не будет, если будет по умолчанию?
не так много, как хотелось бы. но, кто-то ж будет таможить (те же официалы или серые).. да и перекупам кушать хочется - будут шастать искать клиентов и пытаться заработать и себе в карман и в итоге и в бюджет упадет.

просто, хоть что-то по сравнению с ничего - это уже кое-что..

Для чого офам завозити і складувати тут тачки?
Сірі везли в основному через порти?
  • 0

200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:16

Manager, щось може і буде, але це щось буде настільки мізерне що ніяким чином не вплине на формування бюджету, але повністю перекриє біднішим людям таку розкіш як авто, хоча для чого це людям всерівно колонки з паливом пусті, так що все вірно влада робить нема чого шастати, та і економіку підіймати не треба, хай всі переходять на велики, навіщо людям та мобільність і ділова активність, особливо тим хто хоче займатись хоч якимось мінімальним, але своїм бізнесом, всі на фронт, все для перемоги!

время покажет..

там имхо столько шрота понатаскали, что еще полгода-год будут перепродавать друг другу это счастье.

ты ж сам говорил, что сосед притащил несколько, вбухав 100куе или сколько там.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22001
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:19

это к тому, что я возможно поступил бы точно так же.

приходиться выбирать из двух зол меньшее и иногда реального выбора то и нет.

треба було просто не робити в один день повний нуль, а привести мито до реальних відповідних доходу громадян цифр, якщо Тиб зробив так само то я тобі хочу сказати що роблять через жопу, бо так різко ніхто в нуль мита не знімає, кожних два тижня необявляє що закон відмінять, а тепер хочуть повернути в повному довоєнному обсязі.. це через жопу, визве багато недовольства серед наріду, і нічого не принесе в казну.
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:22

Для чого офам завозити і складувати тут тачки?
Сірі везли в основному через порти?

та бизнес им местами перебили сейчас имхо.

он таки подвоспрянет после отмены нулевой.

хочешь ты купить за 50куе - смысл сейчас идти к официалам, если есть вариант самому на 20% дешевле (образно)?

насчет складировать - по разному там. кто-то только под заказ (но это тоже официальная таможня), у кого-то склад в несколько сотен-тысяч живых авто по Украине (тоже растаможены).. кто-то может держит на таможенных складах до момента продажи и потом таможит.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22001
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:23

время покажет..
там имхо столько шрота понатаскали, что еще полгода-год будут перепродавать друг другу это счастье.

ты ж сам говорил, что сосед притащил несколько, вбухав 100куе или сколько там.

тож вже раз десять писав що притягнули до двохсот тисяч авто, це капля в морі на таку країну, сусід притягнув авто по 10-15 кує, і не зупиняється, і навіть щось торгує, але як я бачу не так як він розраховував, за останій місяць до людей прийшло прозріння що « денег нет но вы держитесь» (с)
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 10 Июнь 2022 - 09:30

треба було просто не робити в один день повний нуль, а привести мито до реальних відповідних доходу громадян цифр, якщо Тиб зробив так само то я тобі хочу сказати що роблять через жопу, бо так різко ніхто в нуль мита не знімає, кожних два тижня необявляє що закон відмінять, а тепер хочуть повернути в повному довоєнному обсязі.. це через жопу, визве багато недовольства серед наріду, і нічого не принесе в казну.

та думаю хватало там более срочных забот.

насчет резко/не резко - это субъективная оценка. имхо, можно и так и так.. и всегда будут недовольные.

тож вже раз десять писав що притягнули до двохсот тисяч авто, це капля в морі на таку країну, сусід притягнув авто по 10-15 кує, і не зупиняється, і навіть щось торгує, але як я бачу не так як він розраховував, за останій місяць до людей прийшло прозріння що « денег нет но вы держитесь» (с)

Мирослав, имхо не капля это в военное время и с учетом падения экономики на 45%..

у нас в лучший 2021й года было продано 600 тыс авто, из них 100 тыс новых и 500 тыс бу.

Украинский авторынок в 2021 году вырос на 20%

Продажи б/у авто в Украине за 2021 год побили рекорд

цифра бу подзадрана из-за массовой легализации евроблях.

Изменено: Manager, 10 Июнь 2022 - 09:37

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 12777
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2022 - 11:47

Мірик, а скажи, будь ласка, стосовно машин з просроченими ТЮФами - це ж автоматично означає автовоз? Наскільки дорожче доставити в Україну таку машину, ніж ту, яка має право їхати сама? Який взагалі зараз прайс на послуги людей, які возять і допомагають розмитнювати? Якщо можна, прайс на логістику і допомогу у формальних питаннях - окремо. Наскільки я пам'ятаю, допомога у формальних питаннях може полягати не тільки у процедурах на українському боці, а і у тому, щоб з повним комплектом необхідних документів отримати машину у німця. Цікавить різниця вартості варіантів від "купити там і довезти до кордону самому, а від польського кордону і далі отримати ассістанс" до "привезуть тобі під ключ" і проміжних між ними.

-akaDemik-, у другого покоління А-класу варіатор. Не знаю який саме, але доброго слова про нього ще ніхто не сказав, так що гетрібепроблем - це типово.

У першого були досить паскудні бензинові двигуни розробки моторного альянсу БМВ-Крайслер (БМВ їх планувало для Роверів і Міні, на Роверах вони так і не з'явилися, потім Мерседес купив Крайслер і викупив частку БМВ у альянсі), також він казково іржавіів (як і більшість Мерседесів після W201).

Про дизелі на них і бензинові двигуни другого покоління нічого поки що не знаю.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22001
  •  

Опубликовано 12 Июнь 2022 - 19:29

Muzzy, машина без тюфа необов’язково автоматично Лавета, « жовті» короткі номери можна і без тюфа зробити якщо знати де і як, але є шанс попасти на штраф по дорозі і на штраф на кордоні( 300-400 євро) тому доцільніше всеж на лаветі, доставка лаветою з Німечинни , просто доставка коли тобі дали квадрат де забрати куплену машину це від тисячі євро в середньому, брокер на сьогодні коштує 150$.
Нарахунок своїм ходом з « асістентом « з Німечинни то беруть зараз дорого, бо людей хто це може зробити дуже мало, з Польші простіше, але там в основному жінки просяться зробити таку роботу, беруть в основному 500$ з Варшави з кордоном, це за саму роботу, тобто + витрати і хочуть сісти в готову куплену зняту з обліку на транзитах машину, по словах і побаченому машини доїзжають незавжди цілими..
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2022 - 01:48

ну, это нормально. все кушать хотят..

в Одессе затак даже мама папу не целует (с)..

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 3885
    & ТурбоОмерика
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2022 - 07:09

так черг вже нема, думаю основний фактор фінансові можливості які дуже сильно впали, я віз Пассат б6 2010 року і рено гранд сценік 2011 року, то були мабуть одні з найдорожчих і рівних машин.. а так в основному польський шрот лохматих років ціною максимум до трьох тисяч євро, як завжди є і « унікальни» машини на які просто вистачило грошей типу трьох дверний Фіат стіло який на мій погляд можна було заставити когось купити під дулом пістолета.. але потім глянув ціни на них і зрозумів що у зв’язку з повною неліквідністю ціни на них смішні і вони є в продажі, сумно це все..
якщо вернуть бодай навіть половину того мита що було до війни то впевнений що приганяти вже нічого ніхто не буде..
середня вартість авто згідно даних з митниці під нульове 4300доларів, реально поїхали за машинами небагаті люди які немогли дозволити собі авто, але і ці вже закінчуються , та категорія людей яка має авто і хотілиб обміняти на щось краще ще не змирилась з тим що своє треба продати значно дешевше, в крайньому випадку суду про це з дзвінків тих людей які звертаються до мене.
Клієнт на сегмент 13-23 куе яким я займався раніше практично пропав, люди зараз неготові вкладати стільки в авто зараз, дорогий сегмент 30-60 взагалі небачу ніде, хоча там економія на митові 10-15 тисяч.

+10000000
  • 0

:hi: 

Vadym

Vadym

Авторитет

• Сообщений 5813
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2022 - 08:06

Мама верталася на вихідних, каже черга з автовозів велика. Але по її словам тяжко оцінити )
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2022 - 11:54

Мама верталася на вихідних, каже черга з автовозів велика. Але по її словам тяжко оцінити )

то всё злобные поляки.. "допомагать" Украине, как умеют)

на тобі, небоже, те що собі не хоже (С)

Vadym

Vadym

Авторитет

• Сообщений 5813
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2022 - 12:31

то всё злобные поляки.. "допомагать" Украине, как умеют)

на тобі, небоже, те що собі не хоже (С)

Номера німецькі :)
А оскільки вона була з 23 лютого там, то в номерах розбирається )
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2022 - 12:39

Номера німецькі :)
А оскільки вона була з 23 лютого там, то в номерах розбирається )

значит, хитро сделаные поляки в Германии :sm13_:

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 12777
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2022 - 18:25

Muzzy, машина без тюфа необов’язково автоматично Лавета, « жовті» короткі номери можна і без тюфа зробити якщо знати де і як, але є шанс попасти на штраф по дорозі і на штраф на кордоні( 300-400 євро) тому доцільніше всеж на лаветі, доставка лаветою з Німечинни , просто доставка коли тобі дали квадрат де забрати куплену машину це від тисячі євро в середньому.

Тобто у найдешевшому ціновому сегменті (типу Фієста/206/Кліо/Яріс/Сіріон) економія на покупці машини без ТЮФ - це взагалі не економія...
А при яких умовах німець вирішує не проходити цей техогляд, а продавати дешево, але як є? Якщо він вважає, що ТЮФ йому обійдеться у скільки? Ні, я розумію, що на 15-річній Фієсті він може зажати 300 євро на це діло, а на дуже живому, хоча і відносно старому БМВ не пошкодувати 1000 на приведення його у відповідний стан, тобто грає не тільки абсолютна цифра, але і відносна, але чи є якісь відомі тобі закономірності стосовно поведінки німців у цьому аспекті? Наскільки взагалі машини без ТЮФу (або напередодні закінчення терміну його дії без наміру власника чи дилера його продовжувати) убитіші?
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22001
  •  

Опубликовано 13 Июнь 2022 - 21:03

Muzzy,тюф не тюф, кількість власників і тд, це все формальності і умовності, треба бачити машину і ціну, нема такого що без тюфа ціна прям відчутно нижча, пройти тюф вартує 100 євро якщо з авто все норм, для тюфа перевіряється гальма, гума , світло, відсутність підтікання ГСМ, норми вихлопу на холостому, але ніхто на тюфі не перевірить турбу, розтягнутий ланцюг грм якщо він є і тд, тому наявність тюфа не гарантує хороший загальний технічний стан авто, якщо ж авто докатується до кінця тюфа і ніхто його не планує проходити, а реалізувати на експорт то в машини може бути зношена гума та наприклад тріщина в лобовому, на цьому можна спробувати торганути пару сот євро, в найдешевшому сегменті більше неполучиться, так як це значний відсоток від ціни.
  • 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 12777
  •  

Опубликовано 15 Июнь 2022 - 10:56

Muzzy,тюф

Дякую!
  • 0

poroh21

poroh21

Авторитет

• Сообщений 1213
  •  

Опубликовано 17 Июнь 2022 - 08:23

Мірик, там кажуть новий закон повинні прийняти по розмитненню, як кажуть різні блогери і наскільки я зрозумів то ціна взагалі ніяк не враховується. Ти щось вже чув?

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22001
  •  

Опубликовано 19 Июнь 2022 - 09:00

Мірик, там кажуть новий закон повинні прийняти по розмитненню, як кажуть різні блогери і наскільки я зрозумів то ціна взагалі ніяк не враховується. Ти щось вже чув?

там має бути якийсь коефіцієнт, я впевнений що вартість буде якось хоч опосередковано але впливати на кінцеву цифру, неможе мерс 2020 року за 50кує і хундай за 15кує з однаковими ввідними розмитнюватись так само це нелогічно, зараз законопроекти ще на стадії розробки і корегування в комітетах, тому думаю ще рано про щось говорити.
  • 0

head2ears

head2ears

Старожил

• Сообщений 285
  •  

Опубликовано 21 Июнь 2022 - 10:48

Кажуть, що з 1 липня нульове розмитнення всьо?

• 0

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых