2008 рік це сценік 2, 2010 це сценік 3, ціни на них різні, який потрібний?
Більше схиляюся до Scenic 2. Хай краще буде трохи старший, але в гарному стані. Новіший по низу ринку в гіршому стані не цікавить.
Опубликовано 07 Июнь 2022 - 19:47
живий сценік два ще треба знайти.. ціна його на сьогодні 4-5 в Україні залежно від стану.Більше схиляюся до Scenic 2. Хай краще буде трохи старший, але в гарному стані. Новіший по низу ринку в гіршому стані не цікавить.
Опубликовано 08 Июнь 2022 - 10:53
головний фактор низької ціни це: Fahrzeug hat Getriebeproblem
Дякую, не звернув на це увагу, тому що дивився німецьку версію сайту. Є інші схожі варіанти, без заявленого геморою, але як ти помітив
той А клас старий покоцаний
Тому що у переважній більшості їх беруть для жінок як перше авто, а ті їх нещадно псують і ніхто навіть не рихтує/фарбує, тому що навіщо, якщо за тиждень/місяць буде таке саме Можливо й стереотип, але як так вважаю
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 17:14
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 19:50
От і добре. Досить диференціації за кольором штанів!Феніта ла комедія
https://fakty.com.ua...-zakonoproyekt/
Скасування пільг на імпорт товарів та авто: профільний комітет підтримав законопроєкт
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 20:11
Феніта ла комедія
https://fakty.com.ua...-zakonoproyekt/
Скасування пільг на імпорт товарів та авто: профільний комітет підтримав законопроєкт
а в чем проблема?
кто хотел - пригнал.
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 22:09
індивідуальний транспортний засіб хоче мати якщо не кожна людина то хочаб сім’я, до війни в Польші і у нас була приблизна одна кількість населення, але зареєстрованих транспортних засобів у Польші було понад 27мільйонів, у нас близько 12 мільйонів, далі висновки роби сам « куди більше»
куда больше то?
.
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 22:31
Смысл сравнивать яблоки с апельсинами?.індивідуальний транспортний засіб хоче мати якщо не кожна людина то хочаб сім’я, до війни в Польші і у нас була приблизна одна кількість населення, але зареєстрованих транспортних засобів у Польші було понад 27мільйонів, у нас близько 12 мільйонів, далі висновки роби сам « куди більше»
Изменено: Manager, 09 Июнь 2022 - 22:31
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 22:39
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 23:01
Мірик, да я понимаю о чем ты.
но, ты в этом бизнесе и у тебя глаз немного замылен.
есть и немного официалов и серых дилеров, которые так или иначе будут таможить по полной ставке.
приход для бюджета в любом случае будет больше, чем сейчас.
а там потихоньку и бэушку погонят.
всё-таки 3-5куе того что нагнали - далеко не для всех.
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 23:34
Мірик, да я понимаю о чем ты.
но, ты в этом бизнесе и у тебя глаз немного замылен.
есть и немного официалов и серых дилеров, которые так или иначе будут таможить по полной ставке.
приход для бюджета в любом случае будет больше, чем сейчас.
а там потихоньку и бэушку погонят.
всё-таки 3-5куе того что нагнали - далеко не для всех.
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 23:36
А хто у цей час буде купляти нові тачки таможені по повній?
Не забувайте ще що трохи тачок розкурочила війна.
бюджету то как бы пофигу. всё что завезут - растаможат до продажи (как правило).
понятно, покупательная способность населения не та. но, думаю, она есть.
Опубликовано 09 Июнь 2022 - 23:54
дуже сильно впала, при інфляції 20% падіння ввп 45% і падіння ЗП на 30-35% та загальною невизначеністю по іншому немогло бути.понятно, покупательная способность населения не та. но, думаю, она есть.
Опубликовано 10 Июнь 2022 - 00:03
дуже сильно впала, при інфляції 20% падіння ввп 45% і падіння ЗП на 30-35% та загальною невизначеністю по іншому немогло бути.
здесь всё относительно.
не знаю, сколько клиентов в месяц тебе нужно для комфортной жизни.
но, такое количество ведь точно есть. и жизнь работает не по теории вероятности.
я вот ни разу не пригонял и не планирую. увидел, понравилось, купил, пусть даже немного переплатил..
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых