Однако сейчас многие на риа готови вин предоставить. https://auto.ria.com...e_20192417.html
вот пример.
Опубликовано 01 Август 2017 - 14:53
Однако сейчас многие на риа готови вин предоставить. https://auto.ria.com...e_20192417.html
вот пример.
Как у каждого святого есть прошлое, так и у каждого грешника есть будущее.
Опубликовано 01 Август 2017 - 15:24
Так тут слова перекупа, и не из чужой страны и верить придется тому, что скажут официалы. А как еще обезопасить себя, кроме всех проверок? Это ведь не то, что я плачу бабосы просто по фотографии и тексту с интернета. И мой вариант превосходит многе другие на 2000 баксов по цене. Или просто скажите, что живой меган можно взять только за 15шку и забыть про идею взять другой авто. Не ужели не существует перекупов, которым самим противно брать трупаков, а сами заинтересованы, что бы взять живую машину и нормально ее продать.
Как у каждого святого есть прошлое, так и у каждого грешника есть будущее.
Опубликовано 01 Август 2017 - 16:17
Вот теперь понятнее. Все, вопросы рассеиваются.
Меган за 15 как бы нет,но за живой 11 выйдет +-.При условии пробега до 150,целого кузова и общего состояния.
Zachariasz,говорил "браТ машину сам гнал,пробег родной и тд",спросил карпас (это техосмотр) у него его не было,по сути и так было понятно что пилили (в этой бумаге отображается пробеги).Потом чисто из принципа пробили по вину,как итог минус тыков 60-70...
Изменено: Zhildas, 01 Август 2017 - 16:20
Опубликовано 01 Август 2017 - 16:33
Вопрос - зачем?
http://www.opel-club...1-opel-astra-j/
специально для тебя искал,там много яркого
1 и 3 страница
Опубликовано 01 Август 2017 - 16:52
Та я там тоже писал.
Опубликовано 01 Август 2017 - 17:19
ну поперше Голандію треба дуже добре дивитись, буває таке що машина вся по болтах настільки ржава і окислена що це повна опа, крім болгарки і зубила щось відкрути неможливо, це раз, по друге пробіг і ще раз пробіг якщо нема оф сервіса, або він закінчився в чотирнадцятому році на 130 тик то якби далі тільки фантазія допоможе, ну і бензинка, вона там була дешевша, і у нас впринципі може підвіснути, з цими двигунами у нас ще незнайомі.Однако сейчас многие на риа готови вин предоставить. https://auto.ria.com...e_20192417.html
вот пример.
Опубликовано 01 Август 2017 - 21:04
Опубликовано 01 Август 2017 - 21:29
люди,зайдіть на мобіле.де й подивіться яка середня ціна на то авто яке вас цікавить,додайте мито+всі витрати й зрозумієте приблизно картинку!бідьшість користуватись цим не вміють, а бідьшість баранів вірить в пробіги тут
Опубликовано 01 Август 2017 - 21:43
твердження як твердження, відкриваєм карту світу і дивимся що ближче до морів і океанів, ржава машина і Голандія, це не аксіома, але з Голандії більша вірогідність на "рижу" машину нарватись.тут вище сказали,що Голандію треба добре дивитися) так ось,скажу вам відповідально,що Німеччину нічим не менше треба все дивитися..й аналогічно така ржавчина буває й по днищі,й під капотом,й по замкам і т.д...так що це дуже суперечливе твердження)
я наприклад беру авто пробіги яких я можу доказати оф сервісом, накрайняк сервіскою і тюфом, і нерозумію як люди готові віддати 10-15 кує елементарно неспроможні потратити годину часу і 200 гривень щоб пробити історію авто.бідьшість користуватись цим не вміють, а бідьшість баранів вірить в пробіги тут
Опубликовано 01 Август 2017 - 22:01
я наприклад беру авто пробіги яких я можу доказати оф сервісом, накрайняк сервіскою і тюфомя в курсі та й не тільки я
Опубликовано 01 Август 2017 - 22:06
годину часу і 200 гривень щоб пробити історію авто
навіть менше .... коли гнали машину мені я був на оф сервісі і знайомий (що займався пригоном) скинув мені два вінкоди від машин біля який стояв ... я одразу пробив їх у менеджера, все зійшлось ... вибрали ту що більше сподобалась по сукупності факторів, ще й переговорили по вайберу наживо і виріши всі питання.
часу зайнло 10хв і 100грн (за обидва віни)
Опубликовано 01 Август 2017 - 22:14
твердження як твердження, відкриваєм карту світу і дивимся що ближче до морів і океанів, ржава машина і Голандія, це не аксіома, але з Голандії більша вірогідність на "рижу" машину нарватись.+ специфика отношения к машине в конкретной стране.
Опубликовано 01 Август 2017 - 22:27
ну і бензинка, вона там була дешевша, і у нас впринципі може підвіснути, з цими двигунами у нас ще незнайомі.
И какая страна в этом плане занимает первое место?+ специфика отношения к машине в конкретной стране.
Опубликовано 01 Август 2017 - 23:06
Опубликовано 01 Август 2017 - 23:24
Ты же сам написал об отношении к автомобилям. Вот я об этом отношении и спросил
1. Франция. Бампер по совместительству является парктроником.
2. Италия. Отношение аналогичное, но машин коцаных меньше.
Лучшее место по машинам занимает Австрия. Фольц там для нищебродов, потому что более-менее работающие австрицы ездят на Ауди/Мерс/БМВ.
Опубликовано 01 Август 2017 - 23:38
1. Франция. Бампер по совместительству является парктроником.
2. Италия. Отношение аналогичное, но машин коцаных меньше.
Лучшее место по машинам занимает Австрия. Фольц там для нищебродов, потому что более-менее работающие австрицы ездят на Ауди/Мерс/БМВ.
стесняюсь спросить, где Опель и более продвинутый Форд в этой градации австриякафф...
Опубликовано 02 Август 2017 - 10:22
Опубликовано 02 Август 2017 - 11:55
ви хочете посперечатись з фізикою корозії металів, неварто..та нема ні параметрів,ні місць) всі 3 країни вище перечислені є норм.для пригона авто..про карту промовчу,якщо так думати то всі дотичні місця до води можна відмести))
чому виключно? Я і в Португалії машини купляв, я нічого не стверджую, буває і в Польші можна ідеальне авто взяти.переважно так кажуть гонщики які тягають авто виключно з Бундеса!
що смішного? Я десь казав не так? Просто я дійсно беру авто в яких є офіційний сервіс і підтвердження пробігу, так що смішного?Про то що ти береш авто які можна доказати...трохи смішно..не ображайся..головне стан й сервіс!!!
зновуж таки самі собі видумуєте теми для суперечок, ніхто не сперечається що може бути повний увал на сто тисяч, і достойна машина на 200.а не приборка з показниками..я наприклад беру авто максимум до 230 тис,й було багато авто з 200к кращих в загальному по стану ніж наприклад 120-150
Опубликовано 02 Август 2017 - 14:35
Мiрик, коли фотки пасату будуть
приїзжай-побачиш
Опубликовано 02 Август 2017 - 15:08
та нада глянуть за чем ехать сначала
Тебе мягко намекнули на нормальный бухач при встрече, а ты носом крутишь как барышня меркисельная. А ну встал - собрался - меня с собой взял - и в Луцк поехали. Учишь вас, учишь...
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых