Я вообще-то про машины.В нижнем диапазоне возят бусиками на Литву . Тоже вариант нормальный.
Реклама
Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 12:39
Главное - верить.ценовом диапазоне.
Ну авто которые идут по низу цены рынка - с ними уже априори что-то не так
Мне повезет.
Всё будет хорошо.
Мантра аднака. Не действует, но успокаивает.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 13:21
Изменено: Шусман, 08 Октябрь 2021 - 13:22
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 14:02
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 14:08
Знайомому дав за підбор, пригон і т д 500Є.
Він оформив транзитні номери, сів і поїхав звідти чи на евакуаторі?
Скільки часу витратив на підбір/переїзди?
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 14:51
В этом году из Швейцарии "подтвержденный пробег" 160 тысяч. Ко мне три таких приехало с лета.
Изменено: Rek, 08 Октябрь 2021 - 21:34
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 15:20
В этом году из Швейцарии "подтвержденный пробег" 160 тысяч. Ко мне три таких приехало с лета.
В этом году из Швейцарии "подтвержденный пробег" 160 тысяч. Ко мне три таких приехало с лета.))
Тестя не приїде). По стану салону, кузова і т д не більше 200 точно. На ринку таких не бачив, передивився всі, що були в Києві до покупки. Та і приганяв мій товариш, який їх пачками тягає за одну поїздку.
Може і не 160, але стан у авто на 100)). Так піде?))
Своїм ходом звідти пригнав до себе в Запоріжжя, там таможив і т д. Мені віддав з готовими документами для Мрев на транзитах. На підбор не скажу, скільки часу так як моє авто було попутно пригнане і вже чекало його там). Він підключав своїх місцевих знайомих там, щоб знайшли мені машину по моїм параметрам. Він тягає по 3-4 машини за один раз. Бере з собою гонщиків. До цього було у нього пару Сцеників, які казав не для мене, а на ринок)))Він оформив транзитні номери, сів і поїхав звідти чи на евакуаторі?
Скільки часу витратив на підбір/переїзди?
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 15:57
Він тягає по 3-4 машини за один раз. Бере з собою гонщиків.
Цікаво як це відбувається. Їдуть на одному авто туди 4-5 чоловік, один їде на цьому авто назад в Україну, інші сідають на придбанні авто? Якщо не вибрали цікаві варіанти, беруть те що є чи вони тільки під конкретні запити?
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 16:30
Цікаво як це відбувається. Їдуть на одному авто туди 4-5 чоловік, один їде на цьому авто назад в Україну, інші сідають на придбанні авто? Якщо не вибрали цікаві варіанти, беруть те що є чи вони тільки під конкретні запити?
Знаю, що він шукав автовоз, щоб тягати в Україну, але з цим були проблеми. Коли приганяв мені то вони їхали за кордон, а іменно в Болгарію на потязі. З відти всі на авто. Для нього це бізнес перш за все, так що вертаються завжди на авто. Як відбувається процес підбору, ціни і т д, я особо не вникав, не моя справа)). Мені він сказав, що знайшли от таку машину по такій ціні. Скинув купу фото, відео і гарантував, що авто вогонь. Мені цього було достатньо, адже я його знаю давно і довіряю. На виході все було так, як і домовлялись, не було доп платежів та авто було в ідеальному стані.
Опубликовано 08 Октябрь 2021 - 19:10
Як тепер все відбувається тепер в Швейцарії не знаю. В кінці 90-пригнав звідти 2 машини. Ціна як в німців але фаршом були набагато кращі. Першу пригнав гольф 3 з мотором vr6. Пішла з першого базару в Щеціні. Потім пригнав пасата 3 з мексиканським мотором 2 літра. Фаршу вагон, навіть задні сідушки регулювались на задньому ряді. І він мені завис, всі боялись того мотора. З скрипом майже без заробітку поїхав він в рашу. Через пару місяців знову на базарі зустрів того перекупа що купив в мене машину. Він її продав, клієнт зразу поміняв масло і вона сильно задиміла. 2 літра по горам здохли. Купляли тоді в основному на площадках в арабів. Думаю вони вляли в мотор добру дозу мотодоктора. Після цієї історії не їздив туда. Довга дорога, а лотерей куча.
Зрозуміло що тепер все інакше, ну і 2 літра теперішніх не бояться гор.
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 21:56
Знакомый выкупает сс по 8,5-9 с риа, натирает, меняет колеса и продаёт 11.3-11.7
Конечно это другие машины... а не хлам по 8,5-9
))))
Ну авто которые идут по низу цены рынка - с ними уже априори что-то не так
Люди вернутся в сентябре (с)
Опубликовано 17 Ноябрь 2021 - 22:09
так, вже є таке « покращення», люди почали в купчах писати на тих же 100-600є менше, митники відповідно не вірять в такі низькі ціни, черговий крок до безглуздого видавлювання соків в бюджет і провокування до корупційних схем..Слышал опять покращення придумали при растаможке на физ особу - транспортне мито, в размере от 100 до 600 евро.
Опубликовано 24 Ноябрь 2021 - 17:19
Опубликовано 26 Ноябрь 2021 - 13:18
https://www.qdpro.com.ua/calc/cars
Нічого зайвого, чисто митні розрахунки, правда щоб розуміти реальну цифру розмитнення треба знати оцінку авто яку пропустить митниця і « супутні» витрати
Изменено: Мірик, 26 Ноябрь 2021 - 13:43
Опубликовано 26 Ноябрь 2021 - 13:34
https://cabinet.cust...gov.ua/autocalc
Наскільки цей калькулятор актуальний?
так это ж официальный, куда ещё актуальней?
Изменено: alex83, 26 Ноябрь 2021 - 13:35
Опубликовано 26 Ноябрь 2021 - 18:07
Muzzy, взагалі якийсь незрозумілий, краще цим користуватись
https://www.qdpro.com.ua/calc/cars
Нічого зайвого, чисто митні розрахунки, правда щоб розуміти реальну цифру розмитнення треба знати оцінку авто яку пропустить митниця і « супутні» витрати
Дякую!
так это ж официальный, куда ещё актуальней?
Що він свіжий і офіційний, у мене сумнівів немає. У мене немає впевненості, що його результати будуть близькі до реальних цифр. Бо це Україна.
До речі, за параметрами "2008 р.в., вартість 800 баксів, бензиновий, 2384 см", обидва нарахували 58992,44 грн., тобто копійка в копійку, тільки офіційний запитував додатково країну походження.
Опубликовано 17 Декабрь 2021 - 19:14
Є достовірна інфа що з понеділка заїзд в митну зону для розмитнення автомобілів тільки після сертифікації, причому тільки визначених сертифікаційних центрів, мінімум половині будуть ліквідовувати ліцензію, я так розумію які погодились на відповідний відкат ті виживуть, іншого пояснення немає, так як всі хто робив сертифікат відповідності прекрасно знають як він проходиться і що це формальність за яку просто качають бабло. Тепер розберем які наслідки для тих хто імпортує авто і як це вплине на кінцевого споживача:
1. Нема розуміння що тепер робити з бітками-Америкою і тд, так як сертифікувати биту машину неможливо, відновити за 5-10 днів малореально, а саме стільки регламентує митниця часу для доставки з терміналу на митний пост для подальшого розмитнення, тобто намальовується явний правовий колапс- корупційна схема відкатів на вирішення питання по сертифікації, або відстроченню терміну доставки на термінал.
2. Значно страдає логістика, тепер авто які їдуть автовозом( а це 90% імпорту) треба згрузити з автовоза, загнати кожну машину окремо на сертифікат, почекати день щоб його отримати, загрузити машини знов на Автовоз і тільки тоді доставити на термінал в такій конфігурації в якій був перетин кордону, міняти перевізника по митним правилам неможна.
Що з цього випливає, а випливає те що значно зростуть ці послуги з новим гемором і корупційною складовою що звичайно ляже в ціну для кінцевого споживача..
Схема впевнений пропрацює недовго, так як це не те що через [*****], а взагалі через чорт зна що, але мабуть вона на довго і не розрахована , якраз до того часу поки Зе непопруть засцяною тряпкою, так би мовити щурі на тонучому кораблі хочуть в останне нажертись.
Опубликовано 18 Декабрь 2021 - 22:25
Робив у Державне підприємство Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем,
На сьогодні 1998грн для машин з єс.
Изменено: Vadym, 18 Декабрь 2021 - 22:27
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 19 Декабрь 2021 - 08:17
що покращити? Я за сам алгоритм пишу, зміна порядку процедур ставлячи спочатку сертифікацію, а потім розмитнення це ідеотизм, щеб спочатку на облік сказали ставити, а потім розмитнювати..Ну може реально хочуть покращити. Але вийде як завжди.
Робив у Державне підприємство Науково-дослідний інститут метрології вимірювальних і управляючих систем,
На сьогодні 1998грн для машин з єс.
Якщо ти нарахунок самого процесу то сертифікація була видумана виключно для викачування бабла, всі! авто є сертифіковані заводами виробниками і мають допуск до експлуатації, а функцію перевірки тех стану і відповідності світл приладів і тд до стандартів просто треба положити на відповідні СТО по техоглядам який і так повертають, так у всій Європі.
Опубликовано 19 Декабрь 2021 - 13:25
пруфа нема, це внутрішне розпорядження..Це тепер мода така. Аналогічно дебілопапери по ускладненю робіт "спустили" у Мінрегіонбуд, Мінекології та мінінфраструктури"....
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 19 Декабрь 2021 - 16:06
1hanter,Можна. Передні фари відрегулювати по європейських стандартах. Задні фонарі під заміну на жовті поворотніки з функцією заднього ходу.
https://autazusa.pl/...przerobki-lamp/
Опубликовано 19 Декабрь 2021 - 22:29
як на що, від 30 до 50, я про це писав ще місяці два- три тому що хто щось хоче купити то купляйте зараз -буде ще дорожче, а весною і у нас ціни підуть на 30% мінімум від того що є зараз, покищо стрибок стримує запас пригнаного і нестабільна ситуація в державі, ну і сезонність звичайно.Толик13, Есть такое. Пусть не на 50, но на 30 точно.
Изменено: Мірик, 19 Декабрь 2021 - 22:30
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых