Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
3181 ответов в теме

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:12

70 євро в день нереально?
Та реально то що ти з клієнта і так ці гроші занесеш в розходи. А людина за ті ж гроші буде мати подорож і враження. Є різниця?

де такий прокат є де машини по 17-20 євро роздають?
Тебе в гуглях забанили? Я в португалії хюндая і10 взагалі за 11 євро брав.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:23

Та реально то що ти з клієнта і так ці гроші занесеш в розходи. А людина за ті ж гроші буде мати подорож і враження. Є різниця?

Давай абстрактні враження і скільки я з кого візьму залишим, давай по суті тобто ти відмовляєшся від своїх перших слів і вже підтверджуєш що 70 євро в день реальна цифра, я правильно тебе зрозумів?

Мене ніде не забанили, де ти там що бачив і в кого що брав мене не хвилює, раз ти все так прекрасно знаєш і можеш дати реальні цифри і підтвердити ссилками які будуть корисні людям щоб не платили баснословні кошти різним гонщикам то попрошу ссилки на прокати де сьогодні на сьогодні можна взяти авто за 17-20 євро, не акційні варіанти типу забронював і через півроку скористався, а будь-ласка конкретно, мені завтра скажем треба авто в районі Познання, якщо ти не підтвердиш ссилкою те що ти ляпаєш то краще йди собі в якийсь баян нести свою ахінею, бо люди на читаються про « Європи» і потім за голову будуть братись.

Изменено: Мірик, 05 Октябрь 2021 - 20:24

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:24

Бажано з силками, щоб сьогодні на сьогодні взяти.
Від завтра до 09-10-2021. Хватить часу машину вибрати?

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:28

https://www.kayak.co...s.196.crc.html 

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:35

Ще нарахунок прокату авто, про що шановний гріша мабуть незнає, ціна проката авто в курортній зоні, і діловий прокат коштують трошки інших грошей, по-перше якщо їхати шукати авто на прокатній машині вам самий дешевий варіант не підійде, так як самий дешеві варіанти включають зазвичай обмежені пробіги до 150-200 км і мають велику франшизу на страхування, також у самих дешевих варіантах зазвичай виключена послуга повернути в іншому місці ніж ви отримали авто, так от за 150-200 км ви навіть одну машину можете не глянути, знову ж таки якщо не дай бог попали в аварію то франшиза за відшкодування збитків вас не порадує, тому якщо вже брати машину то без обмеження пробігу, з можливістю повернути без прив’язки до місця і з нульовою франшизою, зі всіма цими пунктами вартість буде близько 100€ на добу.

Грицю де 17-20 євро за добу?

Грицю де оголошені 17-20є за добу?
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:35

Мірик,Я ще в 1995 почав їздити по вухам клієнтів як ти тепер. 

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:36

Від завтра до 09-10-2021. Хватить часу машину вибрати?
attachicon.gifСнимок экрана 2021-10-05 в 19.21.37.png

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:39

з можливістю повернути без прив’язки до місця і з нульовою франшизою, зі всіма цими пунктами вартість буде близько 100€ на добу.

Читай увожно-це на 3 дні без обмещень пробігу.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:40

Мірик,Я ще в 1995 почав їздити по вухам клієнтів як ти тепер.

ти не спригуй, по чому ти там своїм язиком їздиш вже всім зрозуміло, раз прийшов засрати тему то давай вже обляпайся сам по повній, тобто готель 30€ Як ти озвучив. прокат що ти скинув 57€ найдешевше що я побачив і того вже 87€ а ще нікуди ніхто не поїхав і не харчувався, то що там про 70€ в день скажеш?
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:47

ти не спригуй, по чому ти там своїм язиком їздиш вже всім зрозуміло, раз прийшов засрати тему то давай вже обляпайся сам по повній, тобто готель 30€ Як ти озвучив. прокат що ти скинув 57€ найдешевше що я побачив і того вже 87€ а ще нікуди ніхто не поїхав і не харчувався, то що там про 70€ в день скажеш?

Я людині яка хоче пригнати машину вдав схему по Польщі. І для чого тобі платити денні росходи якщо сам собі заплатить і буде мати радість від подорожі. Ту і базар фільтруй, ти не базарі в своєму селі. Прокат 57 євро за 3 дні, тобі від злості зєнькі затекли.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:51

Читай увожно-це на 3 дні без обмещень пробігу.

точно впевнений що ти зможеш забронювати за ці гроші на добу, не на три не по потім, а саме на добу?

Я людині яка хоче пригнати машину вдав схему по Польщі. І для чого тобі платити денні росходи якщо сам собі заплатить і буде мати радість від подорожі. Ту і базар фільтруй, ти не базарі в своєму селі. Прокат 57 євро за 3 дні, тобі від злості зєнькі затекли.

хто скільки мені платить це справа виключно моя і того хто платить, ти тут взагалі не в зуб ногою, які ти там схеми дав думаю всім глибоко по цимбалах, якщо впевнений що зможеш людям тут організувати все від початку до кінця, вперед залиш телефон, можеш навіть у цій темі, і хай люди звертаються, я не проти, якщо ні не баламуть з п’яну тут воду.
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 20:57

тобто готель 30€
Я писав 20є недалеко від міста. Якщо бажаєш то закидаю тебе скріншотами.

не баламуть з п’яну тут воду
Інакшої відповіді від тебе не очікував.

якщо впевнений що зможеш людям тут організувати все від початку до кінця
Я пода схему з автомобілем і мінімальними розходами. Про таможню я написав що не орієнтуюсь.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 21:00

Я писав 20є недалеко від міста. Якщо бажаєш то закидаю тебе скріншотами.

тобто шукати треба готелі недалеко від міста і біля них крутитись шукати машини? Чи може навпаки все відбувається? відкрию тобі страшну реальність, шукаєш впершу чергу авто їдеш за ним, незнаючи чи воно тобі підійде, якщо не підійшло незнаєш далі в яку сторону буде інше і де тебе застане ніч і береш перший ліпший готель незважаючи на ціну, там де та сама ніч застала бо валишся з ніг проїхавши 700-1000 км за добу, ще раз кажу не розказуй людям того з чим сам не стикаєшся щоб не виглядати потім дурнем.
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 21:10

тобто шукати треба готелі недалеко від міста і біля них крутитись шукати машини?
Шо ти мелеш? Готель треба аби переспати в тому місці де тебе вечір захопив. А при тому що є прокатний автомобіль то для чого спати в місті за дикі гроші? Вдень по справах треба їздити.

і береш перший ліпший готель незважаючи на ціну, там де та сама ніч застала
Ти там без тирнету їздиш аби забукувати щось подешевше? Ах да, забув,клієнт і так заплатить. Поторюсь, тут нігого не волнує де ти спиш. Я накинув дешеву схему тим хто захоче сам поїхати по машину.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 21:14

З Грицем нічого нового бухнув якоїсь смаги і робить « діла» ввечері язиком..

Так для розуміння що реально зараз коштують авто на прокат в Німечинні, того року було дешевше, цього ціна майже в два рази виросла, ссилка на один з самих адекватних і поширених прокатів, не ефимерні заманухи, а саме реальні ціни на реальні машини за які ви як нерезидент заплатите.
https://m.europcar.c...tion/selectCar/

Изменено: Мірик, 05 Октябрь 2021 - 21:17

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 21:17

коштують авто на прокат в Німечинні
А де я вів мову про Німечину? А при чому взагалі громадянство має до ціни прокатного авто в Німечині?
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 21:21

А де я вів мову про Німечину? А при чому взагалі громадянство має до ціни прокатного авто в Німечині?

Грицю про що ти там мову ведеш я незнаю, мені паралелепіпедно,
Німечинну привів для прикладу тому що їхати за нормальним авто бажано таки в Німечинну/ Голандію.

Изменено: Мірик, 05 Октябрь 2021 - 21:22

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 22:04

Німечинну привів для прикладу
Ок. Даю УОКівцям 40 євро дешевшу в Бремені.

тому що їхати за нормальним авто бажано таки в Німечинну/ Голандію
Дик дай пораду як зменшити розходи. УОКівцям буде приємно. Про кума якого кинули на штоєрі в 101 раз не розсказуй. Всі і так знають.

бухнув якоїсь смаги і робить « діла»
Давно збираюсь збудувати пристойний самогонний аппарат. Є весь матеріал, а руки не доходять. Скоро прийдуть зімніє долгіє вєчєра і такой зварганю собі. Про якість смаги тобі особисто відпишу. Мені чернівецькі румуни подарували бутилочку, понюхав і устив на компреси спину гріти. Знову раджу за базаром слідкувати, хтось обломить факівний палець разом з башкою.
  • 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 12787
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 22:04

TPAKTOPICT, Мірик, шановні, якщо ви маєте взаємну антипатію і не маєте бажання спілкуватися один з одним ввічливо - просто ігноруйте один одного. Бо Правила УОКу ніхто не відміняв і я буду змушений ними керуватися.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 22:13

TPAKTOPICT, Мірик, шановні, якщо ви маєте взаємну антипатію і не маєте бажання спілкуватися один з одним ввічливо - просто ігноруйте один одного. Бо Правила УОКу ніхто не відміняв і я буду змушений ними керуватися.

Зверни увагу хто перейшов перший на особистості, нажаль я не залізний, стараюсь бути стриманим, незавжди виходить, якщо є можливість потерти останніх пару сторінок булоб не лишне, так як там нема нічого корисного.
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 22:16

Muzzy,Пане, модераторе. Вважаю що тема не несе конструктивних порад для тих хто хоче сам собі пригнати автомобіль. Тому повторне відкриття цієї теми не мала ніякого практичного змісту для форумчан.  

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 17838
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 07:20

Трак , ты абсолютно прав , не все хотят пользоваться посредничеством гонщиков . Так же как не всем нужен трактор если надо вырыть траншею .
Некоторые могут выкопать и сами .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

leo84

leo84

Дока

• Сообщений 713
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 07:31

Вважаю що тема не несе конструктивних порад для тих хто хоче сам собі пригнати автомобіль.

Ваше мнение конечно авторитетно:) на этом форуме, но не стоит забывать, что даже кучу говна два человека видят по разному.

• 0

О97два7пять55пять6   OLX в след за русским кораблем.

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 09:01

Давай спокійно розберемся.

Ок, у мене є пропозиція, я даю 3 посилання на авто, ти рахуєш скільки буде коштувати щоб туди приїхати, подивитись, переїхати в інше місце, скільки часу на це треба витратити, як пересуватись, де жити, де харчуватись.

1. https://www.otomoto....a-ID6E7YWc.html

2. https://www.otomoto....i-ID6DV5ab.html

3. https://www.otomoto....y-ID6E2Ttr.html

Ось маршрут, загальна відстань 440км, усе по дорозі, відстань між усіма дилерами приблизно 200км https://goo.gl/maps/d3eS74vHpfP28XTa6

Відправна точка - Київ, по перше це приблизно посередині України, по друге звідси легше знайти літак до найближчого міста у Польщі (Катовіце) або автобус/потяг

Є ще бонус-плюс https://www.otomoto....n-ID6E8kRb.html

але ми люди розумні, бачимо що він не вкладається у наш маршрут, його будемо розглядати тільки якщо усе інше не підійде

Прошу

усіх зберігати спокій та дотримуватись правил.

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Nabludatel

Nabludatel

Южный парень УОКа

• Сообщений 4875
  • Авто:БЫЛИ Opel KadeTT Caravan, Opel Combo, OVB. Есть Peugeot 307 SW
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 09:34

:smile284:

• 0

Контакты под спойлером

Спойлер

futbolfans

futbolfans

Авторитет

• Сообщений 6535
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 19:59

:smile423:

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 21:11

-akaDemik-,Третю ссилку і бонус треба відкидати без осмотру картінок. Не ті регіони де можна купляти машину. Летіти в Краков або Катовіце, там де буде дешевше, але краще аби літак прилітав зраненька. Далі прокат машини і погнали  до дешевшої машини, оглянули, якщо підходить то заплатив і поїхав обратно в Краків(наприклад) здати машину. Якщо змучений з дороги то залізти в тирнет і знайти недороге пристойне житло поблизу. Зранку встав, здав машину і швидкістним поїздом поїхав до місця покупки. Від жд вокзала береш убер і їдеш на стоянку. Якщо машина не сподобалась то їдеш до тієї дорожчої. Не сподобалась, сідаєш в телефон і риєш їхні сайти. Машина є, житло без проблем, їдеш дивитися наступну машину. Що не зрозуміло? Краків, вже, 6 км від центру, 104 злотих, 22 євро, одномістний номер. Лінь шукати ціни на 10-15 км від центру.

https://www.hotele.p...8804f968e3be329

Забув сказати, в аеропорту купляєш сімку з тирнетом. І треба продавцю перезвонити аби зря не їхати. По російськи зрозуміють 90%.

Ціни тут.

https://mobirank.pl/...bilny-na-karte/

Ціна бензини 5.60 злотих, 4.50 злотих за 1 євро.

Якщо тазік з прокату бере 7 літрів то 100 км буде коштувати десь 8 євро.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 21:26

Прекрасний план! Прокат, убер, потяг- з грошима, враження точно забезпечені, про розуміння російської 90% поляками, як би м’якше сказати число трошки перебільшено, раз в 10 так, російську розуміють старші поляки які ще школу за совка закінчували, з поляком віком 25-40 років мабуть простіше по англійськи буде домовитись..
Ну настанови є, хто захоче спробувати то гриць все на пальцях розклав, там і ведмідь справиться.

Изменено: Мірик, 06 Октябрь 2021 - 21:52

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 21:49

потяг- з грошима, враження точно забезпечені
Гроші вже будуть заплачені, остаток тільки на подорож додому. Швидкий поїзд "пендоліно" , хто там гроші забере якщо сидиш на виду у всіх? Ціну на прокат від вже, готель від вже, ціну палива я показав. Що не так? Той готель що я виставив для прикладу за 22 євро має опцію з сніданком за 25 євро. Плотно поснідав за 3 євро і в бой. Нє стєсняйся якщо маєш якісь питання.

російську розуміють старші поляки
Автобариги якраз розуміють. Любий УОКовець по віберу чи ватсапі може позвонити по оголошенню з України. Вот тоді виясниться чи я брехун.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22047
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 21:58

Моя порада , ніколи не слухайте таких казкових персонажів які радять влізти в таку авантюру, є бажання проїхатись самому і купити то якщо мову ведем про Польщу- вона не так далеко, нема сенсу летіти літаком, брати на прокат авто чи скитатись потягами, за перший день таких скитань проклянете ту всю затію, краще знайти товариша/ кума/ брата свата з машиною і катнути в двох.
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 06 Октябрь 2021 - 22:37

Мірик,Мова почалася якщо людина з східної України яка по твоїй пораді не буде знімати машини з обліку в Польщі. Академік задав ввідні, Київ-Краків-Катовіце-Кельце. Тепер берем калькулятор і вираховуєм відстань від Києва і обратно якщо брати кума з машиною. Варіанту що кумову машину можуть в Польщу не пустити не берем до уваги. Ціна вийде значно вища від ціни на літак+прокат+паливо. А ціна власного часу? Сутку колимажити в одну сторону може бути реальним сценарієм вважаючи на те що поляки штучно створюють чергу. Давай переконуй що киянину  машиною з кумом дешевше їхати. А вот поїздка з кумом літаком значно полегчить долю аматора-гонщика. 

Краків завтра з Києва як Академік просив. На наступний тиждень взагалі 12 євро квиток.

ніколи не слухайте таких казкових персонажів
2 модератора попередили, а ти далі косноязично хамиш.

Изменено: TPAKTOPICT, 06 Октябрь 2021 - 22:18

• 0

DenisZed

DenisZed

Авторитет

• Сообщений 2803
  •  

Опубликовано 07 Октябрь 2021 - 06:14

В Польше прокат нормальной машин день в день - от 30 евро.
При чем тут другие страны?
Я на Тенерифе свежий двухмесный родстер за 150 баксов еа две недели брал. Но то не Польша. В Польше был если что) Не аак гонщик, а турист.
70 - это еще оптимистично.

Моя порада , ніколи не слухайте таких казкових персонажів які радять влізти в таку авантюру, є бажання проїхатись самому і купити то якщо мову ведем про Польщу- вона не так далеко, нема сенсу летіти літаком, брати на прокат авто чи скитатись потягами, за перший день таких скитань проклянете ту всю затію, краще знайти товариша/ кума/ брата свата з машиною і катнути в двох.

А вот про самолет не согласен. Райанэйры по 10 евро летают.
  • 0

Ни ГМО, ни ГБО

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27471
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 07 Октябрь 2021 - 07:01

Мова почалася якщо людина з східної України яка по твоїй пораді не буде знімати машини з обліку в Польщі. Академік задав ввідні, Київ-Краків-Катовіце-Кельце. Тепер берем калькулятор і вираховуєм відстань від Києва і обратно якщо брати кума з машиною. Варіанту що кумову машину можуть в Польщу не пустити не берем до уваги. Ціна вийде значно вища від ціни на літак+прокат+паливо. А ціна власного часу? Сутку колимажити в одну сторону може бути реальним сценарієм вважаючи на те що поляки штучно створюють чергу. Давай переконуй що киянину машиною з кумом дешевше їхати. А вот поїздка з кумом літаком значно полегчить долю аматора-гонщика. Краків завтра з Києва як Академік просив. На наступний тиждень взагалі 12 євро квиток. Снимок экрана 2021-10-06 в 21.24.22.png

Якось ти Гріша незрозуміло холівариш...

Є народ який готовий комівояжерствувати по Європах,а є ті кому це і на не на...

Є спеціально навчена людина(нехай це буде Мирослав) яка поїде,огляне,придбає,пережене через кордон,розмитнить автомобіль і т.д.Так,за свої послуги він бере Х грошей...Але ж безкоштовно тільки пташки співають.

Не подобається(не потрібні) тобі послуги Мірика та їх вартість-шукай авто і переганяй сам.

Мені подобається-віддав гроші за авто+послуги і не треба жити по хостелам та скитатись по дорогам Європи.

Бажаю отримати вже готове авто з Європи не виходячи з хати.І якщо є людина,яка може якісно надати таку послугу то це кльово.

Це як піцу замовити,а потім репетувати що доставка її вартує дорого.Не подобається-готуй сам,або черепаш в піцерію і купуй там.Хто заважає?

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

DiM_MaS

DiM_MaS

Авторитет

• Сообщений 9249
  • Авто:ОВЦ2,2"лентяй пакет", Outlander 2.4 АКПП, HONDA CR-V
  •  

Опубликовано 07 Октябрь 2021 - 07:25

Взагалі брєд сивого Гриші... Я з частиною грошей до Луцька їхав і не можу сказати, що отримав задоволення...Це перше. Друге- я вже вартість самої машини оплатив переводом у Німеччину і зробив я це тільки тому, що Мирослав вже провів роботу і я розумів, що все повинно бути в ажурі. Далі...я приїхав, оглянув- хоча попередньо вже отримав вердикт від Профі, що ідеал, перевзув на зимову гуму машинку вже на номерах (за гуму то окрема Дяка Мирославу),випили кави, заправився і того ж дня вже був на іншому кінці країни без жодного неприємного сюрпризу!
Чи поїхав бы я сам до Німеччини чи Польщі- однозначно ні! Бо як свідчить практика, коли ти з темою не на "ти", то вилізуть маленькі, але коштовні ньюанси, а головне згаєшь набагато більше часу!!! А він безцінний!
Можливо, якщо мати там родичів та багато часу, то й можно заморочитися, але з точки зору економії- думаю мало що виграєшь....

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 17838
  •  

Опубликовано 07 Октябрь 2021 - 07:57

Дим , все правильно , гонщк привезет и все вопросы по растаможке порешает . И вопрос с растаможкой мабуть первостепенне для заказчика чем покупка авто , все знают нашу бюрократическую систему , все знают что им надо сунуть , но не все умеют .

У гонщиков на этот счет все схвачено , у каждого есть свой канал с брокерами , шмокерами таможней , уежней . Они дадут кому надо , поставят минимальнуюоценку за половину и так далее

Это очень удобно . Только не вписывается в общепринятую на УОКе легенду что все мы честные и все платим налоги . Тут принято выпячивать глаза и возмущаться что как вы можете скрывать доходы , вы эе родину не любите .А вот я ночи не сплю пока не заплачу налоги до копейки .

А так да , если не брать до уваги что гонщик одно из звеньев коррупционной машины , то все окейно

• 0
Реклама в подписи запрещена

3 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых