Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
3181 ответов в теме

ked

ked

Дід

• Сообщений 1628
  •  

Опубликовано 28 Сентябрь 2021 - 14:53

ked, тиж думаю в курсі що людський фактор і правило « як на кого попадеш» на границі вище всіх інших правил.

Ну, це, звісно, так. Але я про те, що ПО ЗАКОНУ воно працює і визнається офіційно. Ну, а на козла (або козу) попадеш, то нерви потріпати можуть.

• 0

Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.

Nabludatel

Nabludatel

Южный парень УОКа

• Сообщений 4875
  • Авто:БЫЛИ Opel KadeTT Caravan, Opel Combo, OVB. Есть Peugeot 307 SW
  •  

Опубликовано 01 Октябрь 2021 - 14:16

Теперь по делу могу отписаться.

При выборе авто в Польше было потрачено 1,5 недели и 500 км поездить-посмотреть. Хотелка была на дизель объемом до 2литров. И искалось и нашлось по итогу. Машина которая стоит 2,5 тыс долларов 2006 г. 2 литра ХДИ в растаможке (чисто сама без сертификации и прочих финансовых затрат) встала в 3900 евро. Было решено сменить дизель на бензин. В этой же ценовой категории в растаможке вышла не целых 1400 евро.

Подписание купчей = 10 минут "на капоте" - авто от частника. Если машина поедет заграницу - налог 2% от стоимости платить не нужно. Хотя стоимость в купчей была занижена 70% - никого это не смутило. т.к. есть таможенная база и цены проходные на авто у них могут только приятно удивить. Это спасибо брокеру который помогал.

Снятие с учета = около 15 минут, заполняем 1 заявление отдаем старые номера, платим 112 злотых и забираем транзиты, децизию (документ о снятии) Все не отходя от кассы  :)

Платим из Украины деньги по курсу нбу на р/с таможне, брокер присылает номера предварительной декларации и загальной декларации прибуття. Платить лучше в Авале , т.к. через Приват идут дольше.

Выезжаем. Польская сторона смотрит доки в течении 20 секунд, авто не проверяет, и выпускает на нашу сторону.

А тут как обычно.. С часу ночи и до утра стой - важные-занятые. Цепляются что 4 зимки с собой везешь, злятся что бегункам денег не дал (50 евро таможеннику и 300 грн бегунку) пытаются приколупаться а когда не получается - отпускают.

Ну а дальше сертификация 2500 грн, заключение эксперта 1000 грн, вьезд на таможенный терминал 500 грн. + услуги брокера. В моем случае 4,5 т.грн.

Остается постановка на учет в местном Мрэо. И всё.

:)

Изменено: Nabludatel, 01 Октябрь 2021 - 14:22

• 0

Контакты под спойлером

Спойлер

Tank89

Tank89

Старожил

• Сообщений 283
  •  

Опубликовано 01 Октябрь 2021 - 14:40

При выборе авто в Польше было потрачено 1,5 недели и 500 км поездить-посмотреть. Хотелка была на дизель объемом до 2литров. И искалось и нашлось по итогу. Машина которая стоит 2,5 тыс долларов 2006 г. 2 литра ХДИ в растаможке (чисто сама без сертификации и прочих финансовых затрат) встала в 3900 евро. Было решено сменить дизель на бензин. В этой же ценовой категории в растаможке вышла не целых 1400 евро.

Подписание купчей = 10 минут "на капоте" - авто от частника. Если машина поедет заграницу - налог 2% от стоимости платить не нужно. Хотя стоимость в купчей была занижена 70% - никого это не смутило. т.к. есть таможенная база и цены проходные на авто у них могут только приятно удивить. Это спасибо брокеру который помогал.

Так яка вартість авто і розмитнення? А тоя кось не зрозумів.

В купчій що писали?

• 0

alexmk82

alexmk82

Пастырь

• Сообщений 369
  •  

Опубликовано 01 Октябрь 2021 - 14:50

Тоже интересно "итого"
  • 0

Nabludatel

Nabludatel

Южный парень УОКа

• Сообщений 4875
  • Авто:БЫЛИ Opel KadeTT Caravan, Opel Combo, OVB. Есть Peugeot 307 SW
  •  

Опубликовано 01 Октябрь 2021 - 14:58

Машина гольф плюс в цене 11000 злотых - в купчей цена 4200 злотых

Цена 45 210,00 грн попередня оплата за митне оформлення  + сертификация 2500 грн, заключение эксперта 1000 грн, вьезд на таможенный терминал 500 грн. + услуги брокера. В моем случае 4,5 т.грн.

Изменено: Nabludatel, 01 Октябрь 2021 - 14:58

• 0

Контакты под спойлером

Спойлер

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22065
  •  

Опубликовано 02 Октябрь 2021 - 08:28

Nabludatel,з обліку міг і не знімати і транзитів не брати і полякі і наші претензій по цьому не виставляють, наші звісно якщо ложеш в паспорт пару грн, не 50є, така сума це якщо на фірму митниш, якщо на себе то і 500 грн достатньо, якщо машина шостого року то в купчі можна і три тисячі злотих було написати, такі машини і за такі гроші проходять.
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 07:41

Мірик,На тернопільській митниці буквально пару тижнів тому навіть за гроші не хотіли розмитнювати машину на стандартних польських номерах. Прийшлось давати гроші бігунку який без власника і автомобіля знімав з обліку і брав транзитні номера. Не развод бо машина знята з обліку в польській аплікації, типу української дія. 

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22065
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 09:46

TPAKTOPICT,скажем так якщо натрапиш на якось митника-оленя, або десь сам поліз рогами вперед то створити проблеми на переході завжди можна, постійні номери можуть бути одним з приводів.
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 10:02

Мірик,Ні, це вже на внутрінній митниці в Тернополі. 

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22065
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 10:16

Мірик,Ні, це вже на внутрінній митниці в Тернополі.

суті не міняє, попали на оленя, або забули табличку ділення, часто хто жене розмитнює авто сам і один раз б’є себе в груди що все зробить по закону так як треба і нікому нічого не буде давати, але зазвичай незнає як по закону воно має бути, а якщо ще і в кабінет ногами відкриває двері то йому «йдуть назустріч» і всю процедуру проводять згідно чинного законодавства.
  • 0

makaruh1978

makaruh1978

Начавший говорить

• Сообщений 4
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 12:30

makaruh1978, думаю що тільки паперового сертифіката буде недостатньо.

Приехал с Польши - всё ок, бумажного сертификата достаточно как для украинской границы так и для польской. При чём поляки смотрели одним глазом вскользь, а украинцы чего то там пытались рассмотреть секунд 40 и отдали сертификат.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22065
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 19:41

Приехал с Польши - всё ок, бумажного сертификата достаточно как для украинской границы так и для польской. При чём поляки смотрели одним глазом вскользь, а украинцы чего то там пытались рассмотреть секунд 40 и отдали сертификат.

зараз на границі Дорогуськ- Ягодин, тільки що перепитав в польського прикордонника, каже тільки з телефону сертифікати проходять..

Изменено: Мірик, 04 Октябрь 2021 - 11:54

• 0

1hanter

1hanter

Завсегдатай

• Сообщений 68
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 19:48

А реально самому пригнати?чи стільки гемора що проще заплатити?
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 20:08

В вік інтернету все реально. Що не знаєш то знайдеш відповіді в сєті. Якщо не впевненний в собі то плати гонщикам-1000 євро+.

• 0

Yurec-8

Yurec-8

Авторитет

• Сообщений 2655
  •  

Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 22:06

Я так і не зрозумів, яку машину гнали, яка ціна "ітого" вийшла, і саме головне чи получили з цеї "мандрівки" вагомий зиск?
Можна цифрами : машина стала в ....у.е (тільки рахуем все,проїзд туди/назад,гамбургери і т.д)
Тут я таку купив би за ....у.е.
  • 0
Катал такие Опеля: Калибра 2.0 , Омега А 2.0 (караван) , Омега Б 2.0 (караван)

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 12787
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 08:13

Я так і не зрозумів, яку машину гнали, яка ціна "ітого" вийшла, і саме головне чи получили з цеї "мандрівки" вагомий зиск?
Можна цифрами : машина стала в ....у.е (тільки рахуем все,проїзд туди/назад,гамбургери і т.д)
Тут я таку купив би за ....у.е.

Peugeot 307 SW 2.0HDI 2006. Цікаво, який пробіг і стан.

Обійшлася з розмитненням, якщо я правильно зрозумів, у 3900 євро.

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 08:18

Muzzy,За машину заплатив 2400 євро. То виходить в 1500 євро вложився у всі розходи. 

• 0

Yurec-8

Yurec-8

Авторитет

• Сообщений 2655
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 11:37

Peugeot 307 SW 2.0HDI 2006. Цікаво, який пробіг і стан.
Обійшлася з розмитненням, якщо я правильно зрозумів, у 3900 євро.

А я зрозумів що взяли бензинку, яку не понятно, и мене цікавить повна сума ітого з проживанням 1,5 тижня в Польщі, катання 500км.+ додому,постановки на облік, ПФ і т.д.
Чекаємо...
  • 0
Катал такие Опеля: Калибра 2.0 , Омега А 2.0 (караван) , Омега Б 2.0 (караван)

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22065
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 12:01

А я зрозумів що взяли бензинку, яку не понятно, и мене цікавить повна сума ітого з проживанням 1,5 тижня в Польщі, катання 500км.+ додому,постановки на облік, ПФ і т.д.
Чекаємо...

ви не звернули увагу що людина живе і працює в Польші, у вас так як у нього неполучиться, наскільки я зрозумів людина шукала в недалекому радіусі від місця мешкання, і всерівно більше тижня пошуків, проживання і харчування я так розумію в розтрати не входило+ людина мабуть знає польску мову що значно полегшує процес, якщо ж ви поїдете і будите тиждень жити і харчуватись в Польші то сміливо плюсуйте мінімум 500€

Изменено: Мірик, 04 Октябрь 2021 - 12:02

• 0

nick6482

nick6482

Авторитет

• Сообщений 2839
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 12:42

А что тут не реального? Все реально :sm13_: . Но как всегда дьявол кроется в деталях.

Если не разу сам этого не делал и нет знакомого, который все разжует - лучше заплатить.

Я сидел в авто, которое для меня загоняли в Украину.

Там только куда ехать, в какой посдедовательности по территории таможни надо знать, плюс куда и какие документы нести. 

Мы просидели на 2-х таможнях 12 часов. И человек который вел авто, прыгал по очередям на таможне с одной в другую. Как он потом объяснил, то этим сэкономил как минимум пару часов. (впереди по нашей полосе чуваку поляки выписывали штраф за перегруз, а это говорит очень медленно происходит, то потом в нашем потоке впереди еще что-то приключилось и тут надо знать все эти тонкости - иначе время прохождения таможни увеличится)

А не зная - можно запросто застрять на таможне до суток и больше. А там даже туалеты платные. И стоят так кусаче, особенно на польской стороне.

Я все это видел, но даже на второе авто лучше обращусь - оно в итоге дешевле и проще выйдет.

• 0

Lightman

Lightman

Пастырь

• Сообщений 396
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 14:41

А что тут не реального? Все реально :sm13_: . Но как всегда дьявол кроется в деталях.
Если не разу сам этого не делал и нет знакомого, который все разжует - лучше заплатить.
Я сидел в авто, которое для меня загоняли в Украину.
Там только куда ехать, в какой посдедовательности по территории таможни надо знать, плюс куда и какие документы нести.
Мы просидели на 2-х таможнях 12 часов. И человек который вел авто, прыгал по очередям на таможне с одной в другую. Как он потом объяснил, то этим сэкономил как минимум пару часов. (впереди по нашей полосе чуваку поляки выписывали штраф за перегруз, а это говорит очень медленно происходит, то потом в нашем потоке впереди еще что-то приключилось и тут надо знать все эти тонкости - иначе время прохождения таможни увеличится)
А не зная - можно запросто застрять на таможне до суток и больше. А там даже туалеты платные. И стоят так кусаче, особенно на польской стороне.

Я все это видел, но даже на второе авто лучше обращусь - оно в итоге дешевле и проще выйдет.

Да вроде нечего сложного в пригоне нет, я до заезда на границу оплатил всё, номер ПД получил, на Ягодыне именно оформление ну где-то часа полтора, правда дал несколько сотен гривен оценщикам чтобы заполнили всё, потом через несколько дней сертификация дома, в тот же день по копии сертификата в 17.00 заехал на таможню в Днепре, отдал все документы брокеру, через час уехал...
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22065
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 15:37

Lightman, добре що у вас так все гладко пройшло, але так буває незавжди, ну і є різні варіанти машин і їх оформлення, більшість новіших( до п’яти років) авто з лізингу, з відшкодуванням пдв, там зовсім інша процедура перетину польського кордону, більш складна та тривала по часу, зі своїми нюансами!.
  • 0

fire1

fire1

ПРОСТАВКИ НА ОМЕГУ Н-Н-НАДА

• Сообщений 7462
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 15:45

Вот хоть убейте не могу въехать в смысл пригона , если на авто-риа можно купить ту же машину по той же цене что и там а то и дешевле, и очереди щяс за ними нет , некоторые по пол года висят в продаже пока цену не скинут .
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 22065
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 16:09

Вот хоть убейте не могу въехать в смысл пригона , если на авто-риа можно купить ту же машину по той же цене что и там а то и дешевле, и очереди щяс за ними нет , некоторые по пол года висят в продаже пока цену не скинут .

в твоєму пості як мінімум пару протиріч, типу ВЖЕ пригнані авто( а зараз таких більшість) дешевше вартують чим пригнати під замовлення, тобто хто займається авто постійно їздять за ними і продають в мінус.. я не сперечаюсь є і такі мазохісти.. тепер далі- кажеш що висять по пів року в авторіа, тепер задай питання чому? Якщо висять значить такі авто, якщо машина в нормальному співвідношенні ціна/комплектація/стан то продається максимум за місяць, у мене 90% до авторіа не доїзжають, можеш почитати давніші пости тогож nick6482, як він перевіряв пару інсігнії по віну на пробіг і так і не одна не знайшлась з чесним, а машина з 150 і 300 тисяч це дві великі різниці, а в ціні так ти правий на авто ріа буде навіть дешевше, якщо дешево і швидко то ти знову ж правий пригон/ підбір і тд не мають сенсу.

Изменено: Мірик, 04 Октябрь 2021 - 16:11

• 0

nick6482

nick6482

Авторитет

• Сообщений 2839
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 18:43

Вы в корне не правы, во всем - пригнанные под заказ авто выходят даже дороже чем "такие же" на авториа

Мирослав опередил. Я в свое время рыл авториа. Из всех авто которые мне понравились и устроила цена и с заявленным пробегом около 130к при проверке по VIN коду оказывалось, что пробег там минимум за 250.
К примеру, авто 4.5 года, продается как 130к пробега, только через 2 года после выпуска оно заезжало в Германии на официальный сервис с пробегом 125к.
Т.е. по логике вещей, остальные 2.5 года она просто стояла.....
Не спорю, бывают авториа машины с настоящим и не  большим  пробегом, но их процент к общей массе очень мал. Да и быстрее всего они будут стоить так же как и пригнанные дороже, чем подобные или даже с более жирной комплектацией на авториа

Мое авто вышло где-то 1.5к дороже чем такого же года на авториа, но даже с большим фаршем, но у меня там авто весело покупалось.
Тут посчитано и двойная конвертация валюты доллары -> евро -> опять доллары, и то что я купил билеты до Польши, но в результате доехал до Полтавы и вернулся, авто плохо расстоможилось и попало в стоп-лист....
Если бы, все прошло удачней (а там, куда не плюнь, все шло через пень-колоду) , авто вышло бы кажется до $700 дешевле.
Но важен результат.
Я уже наездил 35 тыс, и пробег авто сейчас 165к. За все время я поменял только плавающие сайленты на задней подвеске, возюкался с кнопкой задней двери (в итоге напечатал на принтере, вроде со второго раза вышло норм) ну и все.
Ах, да. На выходных загорелось мне помыть дросельную заслонку и клапан ЕГР.
Полез, 2 часа коту пот хвост и болящие колени (тянуться за двигатель надо). ЕГР был c полумилитровым или меньше налетем нагара и немного засрана одна сторона дроссельной заслонки.
Я так думаю, что это прямое следствие настоящего и малого пробега.

Изменено: nick6482, 04 Октябрь 2021 - 18:57

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 20:51

якщо ж ви поїдете і будите тиждень жити і харчуватись в Польші то сміливо плюсуйте мінімум 500€
Жартуєш, більше ніж 70 євро в день? Не лякай людей. Бо виникає підозра що тобі це вигідно. І не зря цю тему закривали. Тут нема ні одної чіткої поради як пригнати самому машину з Європи. Тільки площадка для пошуку клієнтів з УОКу.
  • 0

PeterV

PeterV

Завсегдатай

• Сообщений 98
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 21:49

Жартуєш, більше ніж 70 євро в день? Не лякай людей. Бо виникає підозра що тобі це вигідно. І не зря цю тему закривали. Тут нема ні одної чіткої поради як пригнати самому машину з Європи. Тільки площадка для пошуку клієнтів з УОКу.

ТРАКТОРІСТ напевно давно був у Польщі?
Проживання, харчування, а ще 500 км поїздити...

Надіслано від мого MI 9, використовуючи Tapatalk
  • 0

Vadym

Vadym

Авторитет

• Сообщений 5813
  •  

Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 23:55

Жартуєш, більше ніж 70 євро в день?

Пропонуєш хостел і хотдоги та пішки добиратися? :)

Тут навіть вибрати не було з чого, навіть зі скрученим пробігом.
В поьші та німеччині шукав 4 місяці, щоб підійшла по параметрам.

Изменено: Vadym, 04 Октябрь 2021 - 23:52

• 0

200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 06:34

Пропонуєш хостел і хотдоги та пішки добиратися? :)
Мова ж була тільки про їду і проживання, та і наїздити 500 км навіть на газелі це аж 70+ євро до загальних витрат. Все одно залишається більше 60 євро в день. Пару тижнів тому вернувся з Майорки, 20 метрів від моря, великий номер з виглядом на море, все включено, 540 євро 7 днів, можу ссиль з фотками вислати. Лондон, часто ночую якшо рейси не стикуються. 4 зірки, дуже шикарний сніданок, 2 ліжка, 85-105 євро за номер. Навіть в трьох спокійно розмістились. А ви тут про Польщу мені говорите. 150 злотих(30 євро) в день буде нормальний номер і їда.

Так що не лякайте страшними росходами тих хто хоче сам собі машину пригнати. Повторюсь, замість толкових порад і реальних цін тут навпаки всі відговорюють від пригону своїми силами.

• 0

1hanter

1hanter

Завсегдатай

• Сообщений 68
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 06:37

Доречі
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 06:41

Доречі

Толкової відповіді не отримаєш.

• 0

1hanter

1hanter

Завсегдатай

• Сообщений 68
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 06:43

Я так і зрозумів,що гра в одні ворота
Ниачем
  • 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3201
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 06:43

Тут навіть вибрати не було з чого, навіть зі скрученим пробігом.
В поьші та німеччині шукав 4 місяці, щоб підійшла по параметрам.

Так ти ж з "перламутровими гудзиками " хотів  :sm13_:

• 0
Реклама в подписи запрещена!

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6468
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 06:52

1hanter,Їдеш поїздом, краще літаком. Береш машину в прокат 17-20 євро в день. Їздиш по обявах, бо зразу ту що намітив не купиш, в реалі може бути металолом. Зупиняєшся на декілька кілометрів від міста, 20 євро за хороший номер і можливо сніданок в цій ціні. Знайшов машину, заплатив. Віддав машину в прокат і загальним транспортом вернувся до купленної машини. По таможні нічого не скажу бо не знаю. 

• 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3201
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 06:55

Толкової відповіді не отримаєш.

Ви розмитнювали як писали в Тернополі, Мирослав в себе - в вас не пішло, в нього працює. Який алгоритм можна малювати якщо від зміни на таможні і настрою конкретного таможеника все залежить? Я тому і не в"язуюсь в таку авнтюру - мене з таким розкладом з таможні наряд поліції забирати буде  :faceoff:

Изменено: sapphir, 05 Октябрь 2021 - 06:55

• 0
Реклама в подписи запрещена!

3 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых