Самая лучшая проверка по последней страховке.Польские проверить не проблема по базе СЕРіК, там вроде и немецкие можно но не уверен на 100%
Реклама
Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках
Опубликовано 10 Август 2021 - 12:50
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 10 Август 2021 - 13:00
Нехай поправить Мірик
Думаю проще обратиться к нему как к исполнителю желаний
Ехать самому, выбирать, проходить границы, растамаживать - там столько всего, не зная тонкостей авто может оказаться довольно дорогим.
Изменено: nick6482, 10 Август 2021 - 13:01
Опубликовано 10 Август 2021 - 15:11
Поездка в Германию может оказаться весьма накладной.Нехай поправить Мірик, але поїхати у Польщу +/- те саме що взяти авто у Луцьку з таким самим пробігом та підлатаним станом. Краще вже їхати у Німеччину, там можна знайти авто з чесним пробігом і нормальним обслуговуванням
Опубликовано 10 Август 2021 - 15:16
Не можна купляти машину яка вартує більше піврічного заробітку. Вектру купляв за 2 зарплати, кію також. За гольфа віддав 6 зарплат і рахую що забагато хоч це далеко не останні гроші.
а де можна переглянути шкалу можна/не можна?
Дуже непоганий дохід, якщо вектру можна було б купити за 2 зп. Пам"ятаю, як брав свого часу ОВЦ за 18к$....
Першу тачку купив рівно за рік роботи/підробіток. Просто поставивши собі ціль "куплю ОВА за 1 рік з цього моменту". Почав пахати, збирати. Купив,і то був нереальний кайф самореалізації. Далі ще декілька авто купував приблизно в такому ж режиму поставлення цілі, потім набридло, і почали з"являтись нові цілі/задачі.
У кожного є свої етапи в житті і кожен вирішує для себе сам за скільки місцяі доходу купувати девайси :)
Але так щоб купити авто за 2 міс і це не був трешак, на якому огидно було б їздити, я навіть не знаю... Тобто, якщо ІТшники потужні заробляють по 2-4к, то вини мають їздити на ланосах? :)
Опубликовано 10 Август 2021 - 17:03
Год выпуска 2019й, а пробега 190к.
Вони зараз добре розхвалюють такі тачки, що це лізингові, що вони обслуговувались на фірмових СТО, що бюргер сідав, їхав по найкращих автобанах 500км з ранку і 500км ввечері, тому такий великий пробіг для такої свіжої автівки. Може й так, але...
Опубликовано 10 Август 2021 - 17:11
Если кто-то за два года накатал 190, это не значит что все так сделали и тем более не значит что 2017 года машины все с пробегом 360, а 2015-го с 570 тыс.
Вон одна объява пробег 181 тыс: https://www.mobile.d.../324407932.html
А другая 7 тыс: https://www.mobile.d.../326979146.html
-akaDemik-, Одно время тоже бомбило от такого, а сейчас отпустило. Лизинговые гонят потому что они лучше других соответствуют цене и качеству. С другой стороны никто ведь не запрещает пойти в салон и вместо Инсигнии Гольфа или Пассата взять Новый Киа Рио в базе. Или Ладу Весту прости господи ))
Опубликовано 10 Август 2021 - 17:31
С другой стороны никто ведь не запрещает пойти в салон и вместо Инсигнии Гольфа или Пассата взять Новый Киа Рио в базе.
Кажуть навіть нову Астру J можна придбати)...
Пару років назад навіть по акції за пятнfшку роздавали...
Изменено: Юстас, 10 Август 2021 - 17:44
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 10 Август 2021 - 20:05
Так от ЗП у мене 580у.е Тобто, за такою логікою, варто купити авто в районі 3500 доларів. Що ж можливо. Ланос це теж автомобіль, все інше в цьому бюджеті буде просити їсти так, що моєї ЗП не вистачить. В такому випадку ні про яку купівлю житла, авто, відпочинок не може бути й мови.Я не вловив логіки. Тобто, якщо ти влізеш в борги і купиш авто за 10 кує то в тебе виникнуть фантастичні кошти на покупку житла і відпочинку? Коли в мене була вектра 8-и літня родина жінки позичила гроші в нас і купила собі якогось нового джіпа китайського. Я не хотів давати грошей бо предмет покупки не був мені логічно правильним. Гроші мені віддали через купу років і менше бо я винен що курс євро відносно гривні виріс. А могли би ланосом поїздити і зберегти родинні хороші стосунки. Тепер мають проблему яку я не збираюсь вирішувати, хоча можу без проблем.
Опубликовано 10 Август 2021 - 20:27
хочешь потерять друга и найти себе врага займи человеку деньги ,все обычно щитают что берут чужие и на время ,а отдают свои и на всегда.Я не вловив логіки. Тобто, якщо ти влізеш в борги і купиш авто за 10 кує то в тебе виникнуть фантастичні кошти на покупку житла і відпочинку? Коли в мене була вектра 8-и літня родина жінки позичила гроші в нас і купила собі якогось нового джіпа китайського. Я не хотів давати грошей бо предмет покупки не був мені логічно правильним. Гроші мені віддали через купу років і менше бо я винен що курс євро відносно гривні виріс. А могли би ланосом поїздити і зберегти родинні хороші стосунки. Тепер мають проблему яку я не збираюсь вирішувати, хоча можу без проблем.
Опубликовано 10 Август 2021 - 21:27
Тут в нас просто різне бачення ситуації. Хто добре заробляє, в того і потреби інші. Чесно, не хочу вступати в дебати. Мова ж не про преміум і не про бізнес клас, а про достойне авто для сім'ї. Борг, кредит та інші подібні речі це не про мене. Середні достатки привчають до планування, економії та терпіння. Я спокійно поїздив 13 років на ОАЖ, доки назбирав на квартиру та ремонт, при цьому не голодуючи і відпочиваючи в Кирилівці. За тією ж схемою, якщо буде бажання, зміню її за потреби на авто за 10-13к( більше справді не бачу сенсу), а далі збиратиму малому на навчання, благо перший клас тільки.Я не вловив логіки. Тобто, якщо ти влізеш в борги і купиш авто за 10 кує то в тебе виникнуть фантастичні кошти на покупку житла і відпочинку?
Це ж Україна. Тут без подушки під попою не можна і не важливо для чого ти її копиш.
Он сьогодні по всіх новинах почали на вуха лити, що економіка піднялася, гривня кріпне і так буде до кінця року. Радять долари міняти. А що це означає? Та тільки одне. Що все буде пізно навпаки
Опубликовано 11 Август 2021 - 05:45
Я спокійно поїздив 13 років на ОАЖ, доки назбирав на квартиру та ремонт, при цьому не голодуючи і відпочиваючи в Кирилівці.
Будемо відвертими-нова Астро Г вартувала в салоні 14-18куе...без постанови на облік.
Чим це вирізняється від сьогоднішньої ціни корейців,французів та й того ж опеля???
Тобто запитання до логіки-який сенс придбавати викатане з Європ чи биток з Омерики якщо є можливість їздити на новому авто і міняти його раз на 15років???(Мірик-сорі,то роздуми в голос)Навіть якщо уявити що авто тотал то ціна за місяць володіння новим авто складає 80уй без експлуатаційних витрат...
За тією ж схемою, якщо буде бажання, зміню її за потреби на авто за 10-13к( більше справді не бачу сенсу)
От тобі і всі схеми...Продав стару Астру за 4.5-добавив 10,купив нову Астру...Все чесно...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 11 Август 2021 - 06:00
Опубликовано 11 Август 2021 - 06:34
у всьому має бути міра і прагматизм, але не буду казати що ця думка єдино правильна та всім підходить, є різні ситуації, люди та погляди на життя.
от саме за це і мова з самого початку...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Август 2021 - 08:59
Поки що ОАЖ з її багажником і кліренсом позаконкуренцією
якщо вразувати що у тебе 60тискм пробігу,то так.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Август 2021 - 09:23
От тобі і всі схеми...Продав стару Астру за 4.5-добавив 10,купив нову Астру...Все чесно...
Ради интереса зашел на сайт дилера посмотреть цены.
Ну и .
Астра - только седан, ни универсала, ни хетча (1 комплектация, только можно выбрать коробку между механикой и автоматом). Очень напоминает лозунг Форда - Цвет автомобиля может быть любым, при условии, что он черный
Инсигния - такое ощущение, что ее и вообще не выпускают, нет ее.
Опубликовано 11 Август 2021 - 10:55
Лизинговые гонят потому что они лучше других соответствуют цене и качеству.
Якщо чесно, я би також краще за умовні 7куо взяв свіжішу астру з великим пробігом, ніж у старішому кузові з меншим пробігом
Але на жаль, за 7куо на укр номерах, лізингових вже не має
Опубликовано 11 Август 2021 - 11:30
Ради интереса зашел на сайт дилера посмотреть цены.
Ну и .
Астра - только седан, ни универсала, ни хетча (1 комплектация, только можно выбрать коробку между механикой и автоматом). Очень напоминает лозунг Форда - Цвет автомобиля может быть любым, при условии, что он черный
Инсигния - такое ощущение, что ее и вообще не выпускают, нет ее.
Вассадзе взагалі продавав тільки 2 комплектації-Шаманський бубен і з кондюком...Ні про які автомати і мови не було...
Вибір був між Октавією та Астрою...Шальки терезів(у народа) схилялись до Астри бо дешевша...
Изменено: Юстас, 11 Август 2021 - 11:33
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Август 2021 - 12:34
Вассадзе взагалі продавав тільки 2 комплектації-Шаманський бубен і з кондюком...Ні про які автомати і мови не було...
Вибір був між Октавією та Астрою...Шальки терезів(у народа) схилялись до Астри бо дешевша...
А как же это:
Не верзи дурниць...
Покупці ще й вимагають певної комплектації і готові оплачувати додаткові комплектації поверх бази...
Вы батенька определитесь, а то не понятно кто "верзе дурниці"
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 11 Август 2021 - 12:51
Вассадзе взагалі продавав тільки 2 комплектації-Шаманський бубен і з кондюком...Ні про які автомати і мови не було...Васадзе продавал что угодно как и все. Только опель-украинка была в трёх комплектациях.
Вибір був між Октавією та Астрою...Шальки терезів(у народа) схилялись до Астри бо дешевша...Если бы нарид думал о покупке Астры классик, то модель никто бы не снял с производства.
При том, что базовая Астра стоила чуть дешевле 14 тысяч, спрос был на Опель низким из-за определенных факторов, что и обусловило уход этой модели на окончательную пенсию в УА.
Если быть точным - 13600 стоила Астра
Опубликовано 11 Август 2021 - 13:02
В каком году?
В 06-07-м Ланос SX стоил 12600, Авео база стоила 13500, Астра база 14500, с кондеем что-то около 16 и с 1.6 около 17-и, Лачетти 1.6 от 16500 вроде...
Не знаю статистику продаж, но визульно Астр очень много - значит продавались хорошо. Другое дело, что продавать модель 98-го года в крайне скромной комплектации, ещё и ухудшенную на ЗАЗе - бесконечно невозможно.
Изменено: Olaf, 11 Август 2021 - 13:06
Опубликовано 11 Август 2021 - 13:20
В каком году?апрель 2005 года, цена - 68000грн
Не знаю статистику продаж, но визульно Астр очень много - значит продавались хорошо.Рано или поздно спрос падает. С Астрами произошло то же самое. Как и с теми же Омегами - машину просто перестали покупать.
В 06-07-м Ланос SX стоил 1260060000 стоил Ланос в максималке. 50000 - СЕ, 40000 - жлобпакет и Сенс стоил 30-ку.
Опубликовано 11 Август 2021 - 13:29
А как же это:
Вы батенька определитесь, а то не понятно кто "верзе дурниці"
Ти бідолашний прям з шкіри лізеш шоб "міфи порозвіювати"....
Кому не вистачало Запорізької збірки,тому купувалась європейка з Х20ХЕV...
І все пересипалось у Запорізький кузов включно з колісними дисками,збільшеними гальмами АБС,салоном,металевим каркасом даху з дюком і т.д.
При том, что базовая Астра стоила чуть дешевле 14 тысяч, спрос был на Опель низким из-за определенных факторов, что и обусловило уход этой модели на окончательную пенсию в УА.
Куди не плюнь-попадеш навіть наразі в опель...Якщо не в Астру Г значить у Вєру,або Нку...
Суті не міняє.На фоні доступних кредитів які роздавались направо та наліво-розгрібали Опель як гарячі пиріжки...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Август 2021 - 13:38
Суті не міняє.На фоні доступних кредитів які роздавались направо та наліво-розгрібали Опель як гарячі пиріжки...Как раз Опель никто не разгребал. В Украине марка стабильно занимала 1,0-1,5% на рынке машин с первичным учетом. А это нифига не ажиотажно.
Куди не плюнь-попадеш навіть наразі в опель...Якщо не в Астру Г значить у Вєру,або Нку...Октавии, американские котлеты, говнокорейцы - вот чем рынок полнится. Я не знаю, где ты Опеля находишь)
В конце 2004 Зафира А в комплектации элеганс стоила 118кгрн где то 22.2 куоВ 2005 году я смотрел Зафиру на замену Ланосу. База 1,6 стоила 16 тысяч, 1,8 - 18.
Опубликовано 11 Август 2021 - 13:42
Что-то 1-1.5 мало. Во время кредитного бума основные новые иномарки это Ланос, Авео Лачетти, Астра, Вектра, Корса, Фабия, Октавии, Королла, Камри, Лансер. Чисто визуально на дорогах Опелей меньше, чем корейских Шивролетов, но все равно достаточно много.
Опубликовано 11 Август 2021 - 13:50
Октавии, американские котлеты, говнокорейцы - вот чем рынок полнится. Я не знаю, где ты Опеля находишь)
Дик на Опель клубі...
Як і "Октавии, американские котлеты, говнокорейцы"...
Что-то 1-1.5 мало.
Не дай себе втягнути у цифровий холівар...Тут Зяма кращий...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Август 2021 - 14:01
В 2005 году я смотрел Зафиру на замену Ланосу. База 1,6 стоила 16 тысяч, 1,8 - 18.
Так элеганс наверно не база, 1,8 рестайлинг, с кондером ручки и зеркала в цвет кузова, электро стеклоподъемники всех дверей, хотя может это все и базе было, хз. цена взята из договора.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 11 Август 2021 - 20:39
выделяю по количеству комплектаций, продаваемых дистрибьютором. Как ты выше и указал - 1.4, 1.4/1.6 с кондеем.1,4 бубен и полубубен / 1,6 с кондером
Эти?
или как ты выделяешь их
Изменено: Zachariasz, 11 Август 2021 - 20:40
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых