Реклама
Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках
Опубликовано 22 Март 2021 - 12:16
все классно, но как будет бороться эта система с фотошопом? В частности в завышении реального пробега.
Он то ведь должен учитываться, от него цена авто может сильно измениться.
А так да, идея не плохая, но дьявол кроется в деталях, как ее реализуют, вот в чем вопрос.
Опубликовано 22 Март 2021 - 13:10
Опубликовано 22 Март 2021 - 14:04
так зараз впринципі вже так і є, стан авто не особо впливає на оцінку, вже все підрівняти під одну копірку.Мірик, тогда выходит, что если гнать не ведро, то оценка авто может быть +- близкой к реальной.
А если взять ведро - то его оценят как норм тачку.
Может в этом и есть смысл - сделать так, чтоб было не выгодно тянуть хлам.
Опубликовано 22 Март 2021 - 16:57
Я тиждень тому купував- без варіантів, тільки через прискорювача(( І то 3 години. Черга на той час вже 2 тижні працювала тільки у м.Київ. Як саме зараз- не цікавивсяGran turismo,чому? За два три дня наперед можна зареєструватись, сьогодні на сьогодні таки проблематично, звичайно корупція як була так і залишилась, але різна «діджиталізація» все ж трохи ускладнює схемам життя.
Опубликовано 22 Март 2021 - 16:59
За два три дня наперед можна зареєструватись, сьогодні на сьогодні таки проблематично
у нас 2 недели, и то если в 12 ночи будеш регаться...
с бегунком хоть на 1-2 дня, правда не такая стоимость как в Днепре, крестному переоформляли машину за все про все 1600 и 2 часа времени
Опубликовано 22 Март 2021 - 17:15
Изменено: Мірик, 22 Март 2021 - 17:16
Опубликовано 23 Март 2021 - 08:12
у нас 2 недели, и то если в 12 ночи будеш регаться...
с бегунком хоть на 1-2 дня, правда не такая стоимость как в Днепре, крестному переоформляли машину за все про все 1600 и 2 часа времени
переоформлял и в Чернигове и в Киеве, никаких проблем - в воскресенье записывался на вторник. очереди были после весеннего локдауна(когда пару месяцев сервисные центры не работали)
Опубликовано 24 Март 2021 - 18:45
max911,плюс мінус правильно мислиш, якщо цікаво можу скинути спец пропозицію( ще ніде не виставляв) віваро 15 року, срібний, короткий, в ідеальному стані і з хорошою комплектацією круїз, датчики дощу світла, наві, задні щітки з підігрівом, гріп контроль.. перероблений в пас з документами і тд, зроблений більш менш якісно, робив для себе- шумив утеплив і тд, після зими заїхав поміняти втулки стаба- зробив всю передню підвіску на оригінальних запчастинах... ні на чому не економив, купляв-робив з прицілом кататись на Європу, з’їздив два рази, настав карантин то більше стоїть.. так як тепер тільки літаком, або вантажним транспортом.. то вирішив продати, бо з тим карантином просвіту не видно, 15500$ щоб віддати.
тут большой минус что это грузовик. одна печка и кондёр. зимой задние пассажиры мерзнуть будут, а летом от жары париться
Опубликовано 24 Март 2021 - 21:35
тут большой минус что это грузовик. одна печка и кондёр. зимой задние пассажиры мерзнуть будут, а летом от жары париться
бус не дуже великий і зроблена теплоізоляція, особливих проблем нема, був у мене трафік оригінальний пас з двома пічками, там друга проблема якщо більше як мінус десять вмикаєш дві пічки і мотор холоне на трасі до 50 градусів і вже до одного місця ті дві пічки- холодним дують.. а по місту взагалі з увімкненими два мотор не прогрієш, в між сезон коли нема морозів так, комфортніше.
Опубликовано 25 Март 2021 - 14:20
Не знаю, в тему или нет, но я пользуясь услугами Мирослава, ставил авто на учет в Луцке и там получил харьковские номера.
Но эту "лавочку" прикрыли - теперь сервисные центры будут выдавать номера не по месту прописки\регистрации хозяина, а только своего региона
https://www.epravda....1/03/25/672285/
Опубликовано 25 Март 2021 - 14:43
переоформлял и в Чернигове и в Киеве, никаких проблем - в воскресенье записывался на вторник. очереди были после весеннего локдауна(когда пару месяцев сервисные центры не работали)
Київ. Продавав мот на минулій неділі, записався в електронну чергу. Прийшов, а мені кажуть ел.черга вісить, беріть талончик)). Почав кіпішувати, пішов до началтника. Посадили на вільне місце. Хто сильно не кіпішує бере талончик). Отакі покращення.
Не знаю, в тему или нет, но я пользуясь услугами Мирослава, ставил авто на учет в Луцке и там получил харьковские номера.
Но эту "лавочку" прикрыли - теперь сервисные центры будут выдавать номера не по месту прописки\регистрации хозяина, а только своего региона
https://www.epravda....1/03/25/672285/
Ну так видавать будуть всим не залежно від місця реєстрації. Ну отримаєш ти букви Львівської обл, якщо там авто перереєструєш, хоча сам з Києва. І що, яка різниця? Це вони вже собі, щось замутили...)))
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 25 Март 2021 - 20:31
Нет, поставить на учёт можно только в МРЭО по месту прописки. Сейчас разрешили, что при смене прописки разрешается не перерегистрировать авто.Так же в Германии,не зависимо от регистрации получаешь номера с буквами региона в котором ставишь.
Вообще без разницы какого региона номера)
Опубликовано 25 Март 2021 - 23:10
Сам декілька разів приганяв собі такі автівки, так потім жаба давить їх продати по ціні нашого ринку. А дорожче ніхто не купить. Можуть купити фанати якесь БМВ, Порш, Мерседес, наприклад. А от Форда в цьому списку точно немає.
Шукайте таке авто тут. Однозначно буде дешевше. І без нюансів з митницею і т.п.
Опубликовано 26 Март 2021 - 10:32
форд s-max не дуже популярне авто, думаю навряд.Мірик, Чи реально пригнати ford s-max першого покоління року 13-14, з пробігом до сотні?
тільки стан авто яке пробігало тут 100 тисяч і там 150 буде кардинально відрізнятись..Будь-яке авто в Німеччині з пробігом до «100» буде космос по ціні...
Сам декілька разів приганяв собі такі автівки, так потім жаба давить їх продати по ціні нашого ринку. А дорожче ніхто не купить. Можуть купити фанати якесь БМВ, Порш, Мерседес, наприклад. А от Форда в цьому списку точно немає.
Опубликовано 26 Март 2021 - 16:18
Мірик, Дешево-дорого все относительно чего-то. С моим авто - там все что ни возьми, все через пень\колено шло
А с тем "текущим" авто - быстрее всего да. Из-за подтеканий это авто и пошел так относительно дешево.
Интересно, за чей счет был ремонт или продали не отремонтированное? Не знаешь?
Опубликовано 27 Март 2021 - 11:23
Космос у порівнянні до чого? )Будь-яке авто в Німеччині з пробігом до «100» буде космос по ціні...
Тут може і не бути, як моєї )
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых