я тебе поняв ,. а шо зараз женуть з таких бусів _ по незахмарні ціні
Реклама
Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках
Опубликовано 27 Февраль 2020 - 10:53
Експерт, Мірик,
йдіть у приватні повідомлення
Опубликовано 28 Февраль 2020 - 12:15
Для тих хто не зрозумів з першого разу
Це не комерційна тема
Опубликовано 04 Март 2020 - 17:20
«курвонимабака»
навіть гугл не знає що це таке
з.і. бачив такі в убері поряд з ліфами
Опубликовано 04 Март 2020 - 17:25
навіть гугл не знає що це таке
з.і. бачив такі в убері поряд з ліфами
https://m.youtube.co...h?v=ZFOCg7hL9vs
Опубликовано 15 Апрель 2020 - 14:51
Особисто я дуже довго шукав, щоб знайти надійну компанію, що зможе допомогти мені з пригоном авто з Польщі, оскільки у нас купити той же Опель за нормальною ціною нереально, вони надто завищені, тому звичайно я шукав такий варіант, який міг би мене задовольнити на 100% і тому знайшов нормальну ціну лише і іншій країні. На щастя, такий знайшов https://www.raiders.com/ , де можна замовити авто із Європи під ключ, мені саме допомогли і тому з Польщі вже приїхав новенький Опель, зумів зєкономити близько 35% від суми, тому точно все було не намарно. Тож немає причин боятись замовляти авто в інших країнах, якщо зараз можна легко замовити і їх доставку!
Спам
Опубликовано 22 Апрель 2020 - 16:10
поки границі замкнені можна купувати тільки «онлайн» на аукціонах та на площадках які дають таку можливість, звичайно варто купувати там де надають хоч якусь експертизу по пошкодженням і стану авто, щоб прям зовсім не брати кота в мішку, доставка на авто тралах, розмитнення в звичайному режимі, якщо комусь цікаво то всю процедуру можу організувати.а просветите плиз, какая сейчас обстанивка? границы в Евросоюзе закрыты? заказ не возможен? или сильно затруднён и стоимость на услуги увеличилась? то, что поставить у нас на учёт нельзя, уже прочёл в соседней теме
спасибо!
Опубликовано 22 Апрель 2020 - 17:06
Цікавить саме С клас МВ, відносно свіжий, десь від 15 року+-. Співзасновник спить та бачить))поки границі замкнені можна купувати тільки «онлайн» на аукціонах та на площадках які дають таку можливість, звичайно варто купувати там де надають хоч якусь експертизу по пошкодженням і стану авто, щоб прям зовсім не брати кота в мішку, доставка на авто тралах, розмитнення в звичайному режимі, якщо комусь цікаво то всю процедуру можу організувати.
Тільки що повернулися від офіціалів Укравто, проводили допит співробітника сервісу)). Але ж не бачивши, придбати за 15к € щонайменше - така собі ідея.
Так що будемо чекати мабуть.
Варіант притягти битої зі США- це не про нас- я ні запчастини підбирати не вмію, ні малярства не розумію.
цікава ваша думка, на який прайс можно розраховувати? двигун бажано бенз, але розуміємо, що пропозицій дизель найбільше. Спорт не потрібен, йому зараз овочевої Короли 1.33 вистачає.
дякую за відповідь
Опубликовано 22 Апрель 2020 - 17:26
ну якщо ви купите і причіп буде готовий просто чекати то від тижня до місяця в залежності від логістики, розмитнення як і авто день-два, за доставку візьмуть теж як за авто 500-600є якщо з Німечиникупить не сложно. больше интересует как притащить и во сколько это может вылиться, включая растаможку
Опубликовано 22 Апрель 2020 - 17:37
цікаве питання, я чесно трохи в штопорі, тому що з авто перевізники можуть вкрасти максимум, аптечку і викрутку, на це ніхто не звертає уваги, хто має можливість то робить фото фіксацію всього перед завантаженням, відповідати за стороннього перевізника я неможу, тут треба йти на ризик і самому по максимуму забезпечити збереженість всього з допомогою тієїж фотовідеофіксації перед завантаженням, цього зазвичай достатньо щоб у водія перевізника відпало бажання щось вкрасти.с гарантией комплектности? слышала, по пути много чего уходит в никуда, вплоть до предпалаток-холодильников и тп
Опубликовано 22 Апрель 2020 - 20:22
А вот мне интересно, я сейчас нахожусь на территории Польши, вот поеду куплю завтра машину, сниму с учета ну и поеду на таможню. А как с обсервацией на 2 недели? Там вроде меньше времени дают, чтобы доехать до местной таможни. Мирослав, если не трудно, как вы видите развитие событий в этой ситуации?
Мой канал на youtube)
Опубликовано 29 Апрель 2020 - 19:59
поки границі замкнені можна купувати тільки «онлайн» на аукціонах та на площадках які дають таку можливість, звичайно варто купувати там де надають хоч якусь експертизу по пошкодженням і стану авто, щоб прям зовсім не брати кота в мішку, доставка на авто тралах, розмитнення в звичайному режимі, якщо комусь цікаво то всю процедуру можу організувати.
Добрый вечер!Подскажите,может есть у Вас
опыт эксплуатации или пригона Nissan NV200.Какой все- таки двигатель лучше дизель или бензин/газ,как с запчастями,стоит ли с ним связываться?Очень мало отзывов на Украине,в России берут в основном бензин и не жалеют,правда покупают в основном свежие и с малым пробегом.Есть ли возможность пригнать с пробегом до 150 тыс и сколько это все выйдет "под ключ"?
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых