Реклама
Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках
Опубликовано 17 Январь 2019 - 12:34
Мірик, реально зараз пригнати Ауді А4,5,6 кватро з 3.0 дизелєм від 14 року з пробігом до 150 тик і вложитись в 30-ку? Чи за ці копійки не реально?
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 17 Январь 2019 - 13:14
Дозволю собі маленький коментар, хоча питання було й не до мене.Мірик, реально зараз пригнати Ауді А4,5,6 кватро з 3.0 дизелєм від 14 року з пробігом до 150 тик і вложитись в 30-ку? Чи за ці копійки не реально?
Купували швагру перед новим роком - 28€. Це трохи більше «30»-ти, але це А6 2014р.в., 99500км, 3,0TDI, Quattro, ну і повний S-Line...
З пробігом «до 150т.км» - це вже інша ніша авто і до «30»-ки впишитесь без проблем...
Изменено: Лемберг, 17 Январь 2019 - 13:15
Опубликовано 17 Январь 2019 - 13:16
Вам може скільки завгодно не подобатися користувач kurt-59, і він може вас надзвичайно дратувати, але якщо ви вважаєте, що він порушує Правила - читайте їх і пишіть у тексті скарги, що саме, з вашої точки зору, він порушив. До цього часу в тексті скарг з цієї теми йому ставилося у провину лише анекдотичне звинувачення у буллінгу і реальне звинувачення у образі користувача, яке при перевірці виявилося взаємним.
Зі свого боку зазначаю, що його повідомлення у темі, враховуючи назву теми, як правило, не є навіть офтопом і флудом, хоча, можливо, вам на перший погляд може здаватися, що є. Якщо ви будете його ображати - до вас буде застосовано відповідний пункт правил і ваш емоційний стан не є пом'якшуючими обставинами.
З іншого боку, рекомендую користувачу kurt-59 демонструвати свою, безперечно, непересічну ерудицію у більш підходящих для цього місцях, зокрема у темах "Флуд про вибір авто" і "Продажний флуд", де обізнаність у технічних питаннях і деяких аспектах навколоавтомобільного життя у Німеччині може бути не тільки доречною, а інколи і корисною.
Також нагадую, що обговорення модераторіалу на форумі заборонене.
Пригнати та можно,но за якi гроши,боролись за доступнi авто
Політика на цьому форумі в іншому розділі. Тема "Жалуюсь" - також.
Опубликовано 17 Январь 2019 - 14:57
Дозволю собі маленький коментар, хоча питання було й не до мене.
Купували швагру перед новим роком - 28€. Це трохи більше «30»-ти, але це А6 2014р.в., 99500км, 3,0TDI, Quattro, ну і повний S-Line...
З пробігом «до 150т.км» - це вже інша ніша авто і до «30»-ки впишитесь без проблем...
Дякую. Пару питань в лічці.
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Опубликовано 17 Январь 2019 - 17:39
Мірик, реально зараз пригнати Ауді А4,5,6 кватро з 3.0 дизелєм від 14 року з пробігом до 150 тик і вложитись в 30-ку? Чи за ці копійки не реально?
Результат по одному адресу . Все предложения по Ауди всем моделям . Листаем страницы .
https://home.mobile....E#ses_272692246
Изменено: kurt-59, 17 Январь 2019 - 17:41
Опубликовано 17 Январь 2019 - 17:50
Опубликовано 17 Январь 2019 - 22:47
Опубликовано 17 Январь 2019 - 22:56
Опубликовано 17 Январь 2019 - 23:21
сертифікат 100у.й облік 3% в ПФ від оціночної вартості+ послуги мрео, все інше затрати на пригнати, сумма пригнати абстрактна так як говорим в загальному, без машини, її місцезнаходження, і умов купівлі.2,5 дол. пригон + сертифікат + облік?
можна приблизно розписати складові?
ну розумієш сегмент 30-+ куе дуже чутливий до комплектації і стану, якщо у тебе є можливість тут взяти топ по стану і комплектації то мабуть так варто і зробити, якщо ж є якісь нюанси які тебе не влаштовують то можна і пригнати, там вибору трохи більше і спробувати пару кує зекономити, але пробіг буде ближче 150 тик, але як на мене це краще чим 100 наших.Мірик, дякую. Тобіш, якщо мені тут віддадуть офіційну А6 2014 року з 3.0 диз кватро з пробігом 100+- за 35000 у.о, то сенсу гнати немає? Я правильно думаю?
ну чому з голови, будуть з шваке, тільки є один нюанс, оцінюють в шваке по брутто, тепер, миж стараємось купляти в нетто, тому зазвичай оцінка вище реальної вартості за яку куплено, рецепту боротьби з цим крім суда нема..Если самому сделать оценку по шваку и заявить эту сумму в купчей? Есть смысл или все равно будут брать цену "из головы" ?
Опубликовано 18 Январь 2019 - 10:57
Мірик, дякую. Тобіш, якщо мені тут віддадуть офіційну А6 2014 року з 3.0 диз кватро з пробігом 100+- за 35000 у.о, то сенсу гнати немає? Я правильно думаю?
Если не фанат "не битого не крашеного", то имеет смысл из США пригнать. Думаю 25 можно уложиться со всеми ремонтами, взяв машину с небольшими повреждениями. Зато пробег будет не 100, а 50.
Изменено: alex83, 18 Январь 2019 - 11:03
Опубликовано 18 Январь 2019 - 11:08
Думаю 25 можно уложиться со всеми ремонтами, взяв машину с небольшими повреждениями.можно и меньше
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661
Опубликовано 18 Январь 2019 - 13:55
Короче, вчорашня історія по вибору авто , яке є тут, офіційне....
Передмова: Я запропонував раніше певну суму на оголошенні по авто, яке мені цікаве. Вчора зателефонував мені власник і сказав, якщо пропозиція реальна то він зараз буде замовляти собі нове авто і якщо є в наявності потрібна йому комплектація віддасть мені своє... Потім перетелефонував мені через пару годин і сказав, що пауза до сьогодні. Я вирішив перевірити трішки інфо і пробив його телефон, адже він не сходився з тим, що на оголошенні. Виявилось, телефонував тернопільський перекуп, який домовлявся з обміном на авто дорожче з реальним власником та це авто вже продавав мені...)). Власник в шоці.
В мене появились сумніви, коли на моє питання про другий комплект дисків, якоби власник сказав, що віддасть в цю ціну і їх за пару копійок... А реальний власник сказав, що за диски зверху 1500 у.о))).
Хоча може так і було б , віддали б мені перекупи з усим гамусом за мою суму , адже я не знаю скільки доплати за друге авто вони здеруть з власника....)). Та й не моя це справа, головне, щоб авто було чесне та я залишився при своєму, але осадок вже залишився.
Питання в іншому. Ну чому не сказати, як є??? Яка людині різниця? Навіщо придумувати ці легенди? Чи це у них в крові?)))
Если не фанат "не битого не крашеного", то имеет смысл из США пригнать. Думаю 25 можно уложиться со всеми ремонтами, взяв машину с небольшими повреждениями. Зато пробег будет не 100, а 50.
Дело в том, что хочу 3.0 дизель кватро. А в юса с дизелем проблемы. Бензин не хочу. Хотя если разнице в цене 10-ка то подумаю еще. Не спешу вообщем. Спасибо.
Ну дизеля в США ще треба пошукати, це раз і всеж лотерея по пошкодженням може бути, часто приїзжає не те що хотілося б.
І це також...
Опубликовано 18 Январь 2019 - 22:41
Ну дизеля в США ще треба пошукати, це раз і всеж лотерея по пошкодженням може бути, часто приїзжає не те що хотілося б.
у соседа в порту колеса стали железяками вместо литых )
у второго- по 2 гайки на колесе, + зад бампер сбежал....
Люди вернутся в сентябре (с)
Опубликовано 19 Январь 2019 - 02:14
це ще квіточки, приїзжають машини з лонжеронами витягнутими лебідкою щоб навісити крило в колір і мотор наперекосяк, хоч люди і дуже уважно дивляться карту пошкоджень, але там тоже трапляються « наші брати» які знають тему..у соседа в порту колеса стали железяками вместо литых )
у второго- по 2 гайки на колесе, + зад бампер сбежал....
Опубликовано 19 Январь 2019 - 08:04
Так это скорее всего Rebuildable машина. А это всегда указывается на аукционе.це ще квіточки, приїзжають машини з лонжеронами витягнутими лебідкою щоб навісити крило в колір і мотор наперекосяк, хоч люди і дуже уважно дивляться карту пошкоджень, але там тоже трапляються « наші брати» які знають тему..
У меня в порту только 1 колпак пропал. Зато коврики за 200 баксов остались.
Изменено: alex83, 19 Январь 2019 - 08:05
Опубликовано 19 Январь 2019 - 16:04
alex83,да ну.Я Х5 и кугу видел после того как шаманили,ланжерон как лист мятой бумаги был.Машины очень свежие были,мин. пробег и народ зажал доп.проверку думаю.
Долго долго стояли на малярке.Теслу как то видел с капотом из 2ух половин,надо фото поискать
Опубликовано 19 Январь 2019 - 18:22
Опубликовано 19 Январь 2019 - 18:26
Є укр прислівля,яке писане кров'ю: скупий платить двічі. Так, що америка це для скупих, яким повезе))
Можно пробовать вызвать эксперта на место,он сделает рапорт.Что говорить,если народ не страхует при транспортировке,понятно что только от тотала,но все же.
Опубликовано 19 Январь 2019 - 18:49
Не представляю как это может быть, если любое более-менее серьезное ДТП там отображено в карфаксе.alex83,да ну.Я Х5 и кугу видел после того как шаманили,ланжерон как лист мятой бумаги был.Машины очень свежие были,мин. пробег и народ зажал доп.проверку думаю.
Долго долго стояли на малярке.Теслу как то видел с капотом из 2ух половин,надо фото поискать
Опубликовано 19 Январь 2019 - 21:52
бензиновый и за 20 можноя про нього і писав, для мене дизуля не існує
Не представляю как это может быть, если любое более-менее серьезное ДТП там отображено в карфаксе.
ти думаєш його замовляють?
люди скупі, жаліють 20-50у.е за звіт, потім чухає дупу
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых