Изменено: Мірик, 16 Август 2018 - 12:21
Реклама
Пригон авто з ЄвропиРозложимо по полках
Опубликовано 16 Август 2018 - 20:34
ну якби не залежала то я мабуть не писав би... авто десятого року і пятнадцятого коштують різних грошей, відповідно митні платежі формуються від оцінки автомобіля.Хіба від року залежить ціна розмитнення?
мегани різні бувають, базовий до дев'яти тисяч, бос чи гт- лайн ближче до одинадцятиСколько обходится меган универсал до 150 тыс пробега?
Опубликовано 17 Август 2018 - 15:31
Мирослав, добрий день!
А що би такий варіант коштував вже на укр.номерах:
https://www.autoscou...95b64?cldtidx=8
Опубликовано 18 Август 2018 - 07:50
Більшість простих людей ждуть якось другого закона для них і я в тому числі.
- жить хочется сейчас а не когда рак на горе свиснет...
На счет коэффициента в 2 раза от цены в Германии не согласен ( самому пригнали от туда год тому) ! Там она была куплена 11800 E - мне уже на номерах здесь в 18,3 т $ . Человек знал как растоможить правильно . Комплектация имеет очень большое значение ( здесь выбора (по моим критериям) по сути и нет) ...
Изменено: zender, 18 Август 2018 - 07:55
Для женщин старше 16 лет и машин более 3 лет важен не возраст , а СОСТОЯНИЕ!!!
Опубликовано 18 Август 2018 - 08:15
- жить хочется сейчас а не когда рак на горе свиснет...
На счет коэффициента в 2 раза от цены в Германии не согласен ( самому пригнали от туда год тому) ! Там она была куплена 11800 E - мне уже на номерах здесь в 18,3 т $ . Человек знал как растоможить правильно . Комплектация имеет очень большое значение ( здесь выбора (по моим критериям) по сути и нет) ...
zender, там человек выше спрашивал - если есть 7.5 , 8 на руках в долларах, то есть смысл пригона от туда или здесь смотреть. Так вот как для таких "Нищебродов" нету никакого смысла. Потому как этот закон 3251 не для них создан. А вот у вашем случаи имея 20-ку есть смысл. Для вас там все работает. Но мы "нищеброды" тоже хотим жить и ездить хотя бы на "свежем" 6-8 летнем корыте, дабы меньше денег отвозить на СТО латая 20 летние корчи.
Опубликовано 18 Август 2018 - 09:25
За 7.5 будет б класс в отличном состоянии с малым пробегом в возрасте 5+- лет. Что здесь 5 летнее можно купить за 7.5?zender, там человек выше спрашивал - если есть 7.5 , 8 на руках в долларах, то есть смысл пригона от туда или здесь смотреть. Так вот как для таких "Нищебродов" нету никакого смысла. Потому как этот закон 3251 не для них создан. А вот у вашем случаи имея 20-ку есть смысл. Для вас там все работает. Но мы "нищеброды" тоже хотим жить и ездить хотя бы на "свежем" 6-8 летнем корыте, дабы меньше денег отвозить на СТО латая 20 летние корчи.
Опубликовано 18 Август 2018 - 11:03
Ну так ткнете носом - что будет за 7.5 долларов в Украине после покупки, пригона и расстаможки ?
Якщо не битий і з маленьким пробігом то тільки тазік чи відро.Як у мене.
https://suchen.mobil...a8-5da1d7bc1624
Опубликовано 20 Август 2018 - 10:28
це реальна ціна за пробіг і рік, якщо в живому стані, саме стільки вона має коштувати, і люди мають розуміти що 12-13 рік з пробігом на сто менше не може стільки коштувати, але люди часто приводять приклади з авто ріа "таких самих" авто тільки дешевше.+1
На сусідньому форумі наш одноклубник jeger продає Меган універсал за 7,4$, пробіг троха великий
Опубликовано 20 Август 2018 - 19:41
Опубликовано 20 Август 2018 - 20:04
Zhildas,+1 там є варіанти де можна заплутатись якщо перший раз, автохус всеж більше підходить для німців або постійних клієнтів, я нікого не відмовляю, просто це факт як приклад на дешевий сегмент у 70% який йде до нас документи на авто приходять тільки після повної оплати через тиждень, що навіть мені взагалі не зручно, не те що покупцеві одного авто в разовій поїздці.
Можна ше раз і детальніше? На скільки я зрозумів після проплати і "покупки" авто - бріф і отримаєш тільки через тиждень?!
Опубликовано 20 Август 2018 - 20:57
Я тоже прочитав і здивувався.В чому заковика?Де той бріф знаходиться на момент покупки?
так мені здається шо в фізичного власника того чи іншого корита. А кантора "автохус" - являється банальним купипродай.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых