Реклама
Суровый бой ведёт ледовая дружинаМы верим мужеству отчаянных парней)
Опубликовано 20 Апрель 2018 - 22:11
Хорошая новость
Украина разгромила Румынию и выиграла домашний чемпионат мираhttps://xsport.ua/ho...at-mira_764278/
Опубликовано 20 Январь 2019 - 19:34
Привіт всім хокеїстам,співчуваючим та тим хто вболіває на дивані)
Сьогодні псля теоретичних занять в Яхт-клубі "Оболонь"...Було справжнє рубалово)
На гру зібрались і стар і млад
На полі було різнокаліберне воїнство-починаючі від справжніх воїнів у повній снарязі,закінчуючи вихованцями яхт-клубу,що ледь трималися на ковзанах.
Підростаюче поколіно по чесному розділили між командами.Це стимулювало чесну гру та стримувало агресію у вигляді підйому шайби та сильних кидків.Все було філігранно та майстерно.
Цього разу був без ковзанів(підліковую старі травми) і стояв на воротах...Шо вам сказать-хлопці бились як античні герої,я захищав ворота як лев))
Було дуже багато красивих атак,пасів,індивідуальних проходів.Чималенько вкинуто шайб в обоє воріт...
Який же результат?...
Результат майже три години на льду,шикардосний настрій,рум'янець на всю щоку,та гарний апетит(Саня дома одразу дві тарілки борщу рубонув!)).
На диво-цього разу без синців,вибитих зубів та інших чоловічих радощів)Хоча пару раз градус зашкалював не на жарт))
Я насовався клюшкою так,що ледве руки тримаю...Дорвався одним словом,як до безкоштовного)
Всім учасникам велика подяка за участь.Поки ще є кому показати як тримати клюшку і повчити підростаюче поколіно)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Январь 2019 - 20:11
27.01.2019року.
Сьогодні знову була заруба,біля Яхт-клубу "Оболонь"...Приймали участь і молоді бійці...
Жаль,що мало було молоді...Але рубались так,що приклали шайбою так, наразі на одну ногу стать не можу...
Ладно-перекульгаєм...
Команда молодості нашей...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 28 Январь 2019 - 09:10
futbolfans,
Десь на Дарниці в Соцгороді,прямо в дворах багатоповерхівки-залили каток...Діти рубаються в хокей,з ранку до ночі...Сашка ..олсуновський має віку років 10(він там на фото самий мєлкій)...Останній раз коли грали,у пацана шайба біля клюшки тримається як прив'язана...Розвороти,прокат заднім ходом-все агонь.Серед однолітків одразу ж виділяється.13річних лобурів як дітей возить по всьому майданчику...Ніде не в яких хокейних секціях не задіяний.Самоучка з реактивним характером.В Яхт-клубі має погрємуху -"Капітан"...
Изменено: Юстас, 29 Январь 2019 - 12:34
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Январь 2019 - 22:16
озвороти,прокат заднім ходом-все агонь.прям про мене
Ніде не в яких хокейних секціях не задіяний.Самоучка з реактивним характером.А почему родители не хоккей не отдают? Пока в Украине , а там в 16 может в хоккейную страну заберут в интернат ....Хоккей серьёзный спорт
И в хоккее талантливому игроку выстрелить легче чем в футболе , хоть и то и то командная игра
Тоже залили на районе . Плохо , что будет оттепель
Опубликовано 29 Январь 2019 - 11:41
А почему родители не хоккей не отдают? Пока в Украине , а там в 16 может в хоккейную страну заберут в интернат ....Хоккей серьёзный спорт
И в хоккее талантливому игроку выстрелить легче чем в футболе , хоть и то и то командная игра
Викажу свою думку з огляду на те,що в когось інше бачення...,ну і опустимо що ми розмовляєм про когось конкретного,що мені видається не дуже етичним.
Тому розглянем як факт-без прив'язки до конкретної особистості.
Хлопець-надактивний,непосидючий та бойкий...З таких,що в Радянському Союзі називали "складний підліток".Там батьки і так розиваються між парусною секцією на Лівому березі(до речі батько цього хлопця приймав безпосередню участь у створенні) та парусною секцією Яхт-клубу "Оболонь"...Є декілька нестиковок між організацією навчального процесу у секціях,тому батьки возять хлопця на Оболонь з Дарниці.Ще пацану треба встигати займатись навчанням.Якщо возити його на Одеську площу,де здається єдина секція з хокею-думаю можна дати дуба.Батькам звісно...
Те що весь вільний час проводить на катку перед будинком на ковзанах та клюшкою в руках-вже краще,ніж сидіти на дивані і шворгати пальцем по тачскріну-для здоров'я,дик точно...
І ще...Для нас батьків(а у нас дуже тісне спілкування),що привели дітей на вітрильний спорт майже кожного з лікарні чи полудохлого по загальному стану здоров'я...Є,було і буде основним досягненням міцне,богатирське здоров'я наших дітей...Всі інші плюшки у вигляді дипломів,медалей,нагород,звань,титулів-справа другорядна.
Чесно...,не пам'ятаю коли мій хворів...Від слова "взагалі" не хворіє.Для мене це сама головна оцінка моєї поведінки як батька та виховання дитини.До речі-медична картка дитини до 6років має об'єм що дорівнює повному зібранню трудів К.Маркса,Ф Енгельса,В.(Ульянова)Леніна,Сталіна.
Ось!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Январь 2019 - 10:21
Мы ходим на плаванье и танцы . Но болеем
У вас трохи не хватає до комплекту...Вам не хватає чистого повітря та сонця.Це моє імхо...,просто імхо.
Сонце воздух і вода наши лучшіє друзья!
Ну и без игр на компе и телефоне понятно что никуда
Тільки на канікулах виключно за гарну поведінку-оцінки.
Сенсорний телефон з 1вересня до 25травня схований дома...До школи у кишеню кнопочну нокію.
У мене дома наркоманів не було і не буде.До 16 років дик точно...Жорстко но по дєлу.
Дитина саме краще ассимілюється в оточуючий світ через гру...І для того щоб навчитись жити в реальному світі вона повинна мати досвід реальних ігор,а не віртуальних.
Дозвіл батьків на комп'ютерні ігри в більшості випадків перекладання своїх обов'язків на віртуальний світ...На мою думку-це безвідповідально.
Саме головне...Мені соромно коли я читаю в щоденнику,що син грається телефоном на уроках.Тому-обмежив.
чому не покликав?
Вибачився-буду маякувати в тему при морозній погоді.Ще у мене буває що немає повної впевненості що подія відбудеться,бо багато навалює снігу...Але підчищаєм.
Изменено: Юстас, 30 Январь 2019 - 10:55
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Январь 2019 - 22:16
дома . Вечером . После домашки
з клюшкою на ковзанах,на лижвах,велосипедом,тенісною ракеткою,футбольним м'ячем,баскетбольним м'ячем,волейбольним м'ячем,вітрилом...
Всім з чим завгодно-на свіже повітря...
Інакше-кімнатна рослина по здоров'ю і "перукар" по життю))
Змагатись і грати потрібно в реальному житті використовуючи власні м'язи та ресурс,а не у віртуальному завдяки більш прокачаному "залізу"...Тут і обговорювати нема чого.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Апрель 2019 - 13:28
Нет зимы и площадок мало
брехня...в соцгороді пацани в дворах багатоповерхівок розчистили клапоть баскетбольного майданчика залили каток і рубались всю зиму в хокей.
Бажання нема....
тут треба якийсь кличко,щоб пару мільярдів вкинув у державну програму розвитку спорту.Бо народ настільки компами та хуфонами затьорзаний,що йому не до зими.Та й на дівані сидіти воно тепліше
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 25 Апрель 2019 - 01:45
Если вы не материтесь за рулем, значит вы не следите за дорогой
Опубликовано 25 Апрель 2019 - 20:02
Пиши тут розмір та що по чомуА, я решился на продажу всей снаряги.
Десять лет как коньки "на гвоздь повесил". Стоит Баул без дела, место немало занимает. А так может кому-то польза от него будет.
Вобщем решился - продаю. Кому интересно - пишите, звоните
Опубликовано 26 Апрель 2019 - 09:26
А, я решился на продажу всей снаряги.
Десять лет как коньки "на гвоздь повесил". Стоит Баул без дела, место немало занимает. А так может кому-то польза от него будет.
Вобщем решился - продаю. Кому интересно - пишите, звоните
Пиши тут розмір та що по чому
Размеры примерные, 52-54. Брал на свой рост 180 см., и вес 90 кг.
Коньки ССМ Е60, размер 44 (29 см) по стельке.
Есть всё, кроме клюшки, и ракушка требующая замены.
Хотелось-бы продать ВСЕМ КОМПЛЕКТОМ, в том числе - и баул, и лента и пр.
Выставил на продажу тут:https://www.olx.ua/o...er-IDDYSRJ.html
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых