Вітаю всіх...з гарним днем та натупним за рахунком святом рубалова на льоду...
Все відбувалось як і заплановано.Об 11:00 діти пішли на лекцію в Яхт-клуб,а я терпляче очікував на гостей з УОК.
в 11:30 відзвонився Андрій,той що Горан і трохи підкорегувавши напрямок зайшов в ворота Яхт-клубу "Оболонь".
Серйозний чувак...Поздоровався,спитав як лід і де всі обіцяні мною гравці(я стояв один як перст з клюшкою посеред подвір'я)???
Одним словом поки гравці отримували теоретичні знааня з основ керування вітрильним судном ми пішли перевдягатись в снарягу.
Перевдягнулись і почали розминку удвох...
Горан почав з розминки на тачскріні,я не заважав))
Смішки смішками,але через деякий час висипало з два десятки різнокаліберних яхтклубовських...Вік від 7 до 50років.Снаряга-бабусині ковзани та дідусева клюшка.У деяких все серйозно.Хтось,щось у когось попросив на прокат...
Одним словом поділились і почалось рубалово))
Дорослих на ковзанах було не більше 4 чоловік.Поділились в командах порівну і почалася гра.Склади команд інколи змінювались,але запекла боротьба не стихала не на хвилину...В якійсь момент після удару по нашим воротам загубилась в снігу шайба-почали переривати в пошуках майже всі .
Знайшов шайбу Горан і тут же був нагороджений моїм сином)Сашка крикнув:
"Дядя Горан-Ви просто супермен!!!"
Мені здалося,що пан Андрій не очікував такої високої оцінки за такий короткий термін знайомства з нашою бандою))...
Шайбу вкинули і запекла боротьба продовжилась.
Були красиві паси,атаки і голи.Зважаючи на те,що всі без захисту-була сувора домовленість,що шайбу не піднімаєм.
Ще один момент який став окрасою поєдинку...
На полі дуже активно хокейно рубалась представниця прекрасної половини-сестричка школяра яхтклубовця,чемпіона світу 2014р.Андрія Калініченка...
А зважаючи на те,що дівча займається ковзанами і бігає на них краще ніж ходить без них,то була однією з самих активних на майданчику...
Честь і слава батькам,що стільки увагу приділяють розвитку своїх дітей і спорту взагалі.От чес слово,я наче не на хокейному майданчику побув,а на виставі на льдовому стадіоні...
А потому "старики" "здохли" і почали потихеньку вибувати з гри...
Горан бігав чи не найдовше всіх.Відчувалось бажання розім'яти застояні м'язи...
Через деякий час подякував,перевдягнувся і майнув по справах вихідного дня...
Я залишився...
Сашко бігав в ковзанах,по тому ділився ковзанами з яхтклубовськими дітьми.Потому знову вдягнув знов ковзани...
Дітей неможливо було вигнати з майданчика.Навперемінку відпочиваючи за межами майданчика вони знову включалися в гру.
"Тату ну ще трошки!!!"...І так до кожного з батьків...
Одним словом я забрав шайбу на початку п'ятого вечора і силою потягнув свого до дому...
Неможливо передати всіх позитивних емоцій.
Забув прізвище нашого яхтклубовця Міши(вік 14років),він відвідував хокейну секцію на протязі 5 років...Енерджайзер сьогодняшнього дня.Не важливо,що він був сьогодні самим активним на майданчику-важливо,що діти бачать як він користується ключкою,ковзанами,шайбою і все переймають просто на льту.Також класно катає адміністрація,один мужик вийшов на майданчик навіть після інсульта.Спинити в бажанні бути активним ніщо не може...Тому що це і є життя.
Горан-уяви собі...Я йшов змайданчика,а Міша ще бігав на ковзанах і клюшкою між хокеістами...
Радує те,що приходить молода активна зміна.Настає час наших нащадків.Дай їм доля наснаги,можливості та бажання.
Дякую тобі за гру.
Рєзкость в оці поновив?
Парни. Завтра без меня Желаю хорошей игры
Тебе не хватало...На перший раз(за прогул) ставим на вид...А от на другий-придумаєм якусь кару))
Изменено: Юстас, 28 Январь 2018 - 18:18