Реклама
Продажний флудкомерційний аспект
Опубликовано 20 Октябрь 2024 - 10:27
Дорого. Налог. Писал жеДякую! А сколько стоит такая услуга у нотариуса?
На таврию 100$ Инфинити 3000$
…
логичноИ я правильно понимаю, что с договором дарения родич идет в сц МВС и переоформляет авто на себя, и только после этого может его продать?
Люди вернутся в сентябре (с)
Опубликовано 20 Октябрь 2024 - 17:04
Дорого. Налог. Писал же
На таврию 100$ Инфинити 3000$
я имею ввиду при дарении на близкого родственника. причем тут налог
вся фишка ж налог обойти.....
и надо понять ли может ли получивший в подарок авто родич продать его по нотариальному документу, по образу и подобию генералки....
Опубликовано 20 Октябрь 2024 - 19:00
1.5% или 18%. есть же разница
нет. куча бабла нотариусу. мрео регистрация. потом как хочет так и продает
...пысы... понимаешь теперь почему я тебе машину по доверенности не отдам?) без обид
я ничего не понял, ну да ладно
повторю свои вопросы
- кто знает сколько стоит услуга нотариуса при дарении авто близкому родичу
- кто знает надо ли ставить родичу авто на себя или можно продать по дарственной
всем спасибо
Изменено: molodec, 20 Октябрь 2024 - 19:00
Опубликовано 20 Октябрь 2024 - 20:06
повторю свои вопросы
- кто знает надо ли ставить родичу авто на себя или можно продать по дарственной
всем спасибо
Стикався з квартирою - один нотаріус сказав його оцінка приблизно 500 баксів/квадрат і під меншою він не підпишиться - виходило порядка 27000 грн, інший зробив за 16000 грн. Одна і та сама хата, одні і ті ж початкові дані - я подарував дружині.
Як я зрозумів - оцінку можуть зробити різну, відсоток один але від різної цифри. Якщо з машинами те саме - у всіх буде різна ціна на одне й те ж саме...
Изменено: sapphir, 20 Октябрь 2024 - 20:09
Опубликовано 20 Октябрь 2024 - 21:40
Стикався з квартирою - один нотаріус сказав його оцінка приблизно 500 баксів/квадрат і під меншою він не підпишиться - виходило порядка 27000 грн, інший зробив за 16000 грн. Одна і та сама хата, одні і ті ж початкові дані - я подарував дружині.
Як я зрозумів - оцінку можуть зробити різну, відсоток один але від різної цифри. Якщо з машинами те саме - у всіх буде різна ціна на одне й те ж саме...
плюс оценка авто разая. как и сумма налога
повторю свои вопросы
всем спасибо
1. доеренность стоит 600-2000рн.... так и дарственная
.2. продать по дарственной) и тп на имя даруюшего?
Беніфікар вміє Женіни головоломки розвязувати , може допоможе .
я много вижу людей которые даже вникать не хотят в то что им говорят
как, занимаясь машинами, можно не понимать элементарных основ....
хотя легедарный Денис Рэм расширительный бачек от омывателя отличить не может
Опубликовано 20 Октябрь 2024 - 21:58
1. Нафіга через нотаріуса, якщо швидше і дешевше через СЦ безпосередньо.
2. Дати тобі номер дніпровського нотаріуса, щоб ти зателефонував і розпитав про непопулярну у автоперекупів процедуру?))
3. Нотаріусу пофіг на той факт, що цей родич близький, сума послуги незмінна (але це не точно, уточнюй у нотаріуса).
Некоректне запитання... якщо це додаток до першого, то родич, якому подарували, має зареєстроване на нього авто і розпоряджається ним на власний розсуд: продає, дарує, утілізує, сторахує, їде за кордон, здає в оренду...
Изменено: Юрий Сергеевич, 20 Октябрь 2024 - 22:00
ПТН ПНХ
Опубликовано 21 Октябрь 2024 - 07:43
1. Нафіга через нотаріуса, якщо швидше і дешевше через СЦ безпосередньо.
малась на увазі друга (або третя) продаж, де в сц будеш змушений заплатити налог від більш/менш реальної вартості авто
как, занимаясь машинами, можно не понимать элементарных основ....
ты просто ближе к Богу, может быть даже избранный
мне занимающемся стройкой проще спросить у профи, что я и сделал
Юрий Сергеевич, дяка
1. доеренность стоит 600-2000рн.... так и дарственная
.2. продать по дарственной) и тп на имя даруюшего?
1. спс
2. нет на имя покупающего (левого)
Некоректне запитання... якщо це додаток до першого, то родич, якому подарували, має зареєстроване на нього авто і розпоряджається ним на власний розсуд: продає, дарує, утілізує, сторахує, їде за кордон, здає в оренду...
щоб він "мав його" необхідно йому отримати тп на своє ім*я, чі він має його по аналогії з генералкою?
Изменено: molodec, 21 Октябрь 2024 - 07:41
Опубликовано 22 Октябрь 2024 - 16:48
Опубликовано 22 Октябрь 2024 - 23:15
Сделать предложение инспектору?)Чтобы сэкономить на налоге, можно и жениться по-быстренькому.
Вон, однополые браки разрешили, кстати )
Какое сбу разноеТак а форум и не только для вас
Одни только по зеленке общаются
Другие на форумах обсуждают уклонение от уплаты налогов)))
Опубликовано 29 Октябрь 2024 - 20:41
kaktys, надо тебе организовать площадку , сегодня звонил мне такой деятель
А площадки що живі? Кожен день попри ІзіКарс проїжджаю - машини вже другим рядом впоперек паркують, щоб щось вийняти треба реально в п"ятнашки зіграти. І тут же дивлюсь - на Ріа люди Гетц 2008 року за 6 виставляють, хз що то за ціни....
Опубликовано 02 Ноябрь 2024 - 17:28
сьогодні приїздили два "олені" інакше не назвеш, потенціальні покупці авто. з підбірником
той на немальовані двері каже трішки другем слоєм передули, шпакла нема тачка вогонь, домовляйтесь по ціні...а ці олені як гімна понюхали, настрій зник. я стою регочу, товщик не брав, пішов потім зняв відос їм переслав, кажуть нам треба дуже подумати
бляха чим бюджетніше авто тим тупіші люди приїздять. навіть ніхто не спитав елементарних, важливих речей....я не знаю яку психіку треба мати , наприклад Кактусу
Изменено: molodec, 02 Ноябрь 2024 - 17:33
Опубликовано 02 Ноябрь 2024 - 17:52
бляха чим бюджетніше авто тим тупіші люди приїздять. навіть ніхто не спитав елементарних, важливих речей....я не знаю яку психіку треба мати , наприклад Кактусу
Зранку персеном обдовбався і ходиш цілий день між такі олені...
Опубликовано 02 Ноябрь 2024 - 17:54
Це робота , треба це розуміти . У продавана машин десятки за рік , а у клієнта одна , і він завжди буде задавати питання які ти вважатимеш дурними .
Та все ж трапляється клієнти які без балачок слюнявлять купюри . Так що бажаю тобі тільки таких .
6 пользователей читают эту тему
1 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых
-
Юстас