max911,год Льва
Я бы не менял
Ваш кардан редкий и денег стоит.
Відмовив сина від "льва". Спробуємо продати і взяти, щось свіжіше і з меньшим пробігом)
Опубликовано 29 Июль 2024 - 17:11
max911,год Льва
Я бы не менял
Ваш кардан редкий и денег стоит.
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 31 Июль 2024 - 13:39
<p> А скільки Сузукі на віддачу? І наскільки жива, бо шукаємо щось таке полуджипісте і відносно економне для ВЧ, бо пробіг буде часто "траса". Дивилися Каптіву, але там прожорливе капець</p>
SX-4, 1,6л, мех, передний привод 2007г.
ориентир 5.
также есть Крайслер Вояджер 2,8дизель, автомат, 2004г. на укр номерах по техпаспорту.
хотелось бы не дешево, т.к. деньги пойдут на лечение родителей.
Изменено: Stansher, 31 Июль 2024 - 13:43
Опубликовано 01 Август 2024 - 07:35
SX-4, 1,6л, мех, передний привод 2007г.
ориентир 5.
также есть Крайслер Вояджер 2,8дизель, автомат, 2004г. на укр номерах по техпаспорту.
хотелось бы не дешево, т.к. деньги пойдут на лечение родителей.
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 01 Август 2024 - 10:51
Да. Автоюашник сдал машину, планировал 6500 продать. Ребята усердно работали , нашли клиента 4-4,5….Привіт!
Хтось мав справу з autopark.ua ?
Приглянувся там автомобіль.
Зазвичай відгуки про площадки негативні, але ж можливо саме ці чесні ))
Опубликовано 01 Август 2024 - 21:04
Набрался пива и не можешь отличить перекупа от площадки?)Саме це й називається чесною перекупською трудовою копійкою . Чи не так ?
Тобто фірма як фірма . Нормальна .
Набрался пива и не можешь отличить перекупа от площадки?)Саме це й називається чесною перекупською трудовою копійкою . Чи не так ?
Тобто фірма як фірма . Нормальна .
Опубликовано 01 Август 2024 - 22:24
МЛка 400 в пасивному продажу.
Зливати за безцін немає бажання, тому шукає поцінувача.
https://auto.ria.com...s_35971905.html
Опубликовано 06 Сентябрь 2024 - 17:36
Мені кум може написати - я свою машину продаю. Там я знаю рік, стан і все інше. Коли ж ви пишете тут - я ж не знаю про що мова. Є посилання на Ріа - скиньте, нема - ну хоч в двох словах напишіть. Не хочете тут - є приватні.
А так - яку ви відповідь від мене очікуєте на пропозицію "без нічого"?! Тим більше шукаю не я а сусід, що я йому маю запропонувати?
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых