ау. срочно надо. камрады
Реклама
Продажний флудкомерційний аспект
Опубликовано 13 Май 2024 - 06:52
Ніяк не перевірити ... це залежить від:
- попередньої публікації з цього акаунта,
- попередньої публікації даного авто за півроку на авторіа,
- відкриті/закриті номери і вінкод,
- а також від вітру в бошці движка сайту, зірок на небі, кількості крокодилів на правому березі Нілу, т.п.... ну, ти зрозумів.
Авторіа, олх, рст, автономери - приватні контори, які встановлюють свої правила. Часто - корисні, часто - безглузді... Часто беруть інфу з неба... Вплинути на них нереально. Або башляй і користуйся, або ніхто крім соцмереж не знає про твої наміри продати...
Изменено: Юрий Сергеевич, 13 Май 2024 - 06:54
ПТН ПНХ
Опубликовано 13 Май 2024 - 10:24
Ніяк не перевірити ... це залежить від:
- попередньої публікації з цього акаунта,
- попередньої публікації даного авто за півроку на авторіа,
- відкриті/закриті номери і вінкод,
- а також від вітру в бошці движка сайту, зірок на небі, кількості крокодилів на правому березі Нілу, т.п.... ну, ти зрозумів.
Авторіа, олх, рст, автономери - приватні контори, які встановлюють свої правила. Часто - корисні, часто - безглузді... Часто беруть інфу з неба... Вплинути на них нереально. Або башляй і користуйся, або ніхто крім соцмереж не знає про твої наміри продати...
угу
Связаться со службой поддержки в чате или телефоный режим
ну может, не пробовал. ок
пока просто создал новый аккаунт..
на рст закинул и олх тоже. посмотрим. По моему, очень индивидуальному мнению, все что дороже 10 т уе лучше продается с риа.....к сожалению
Опубликовано 16 Май 2024 - 18:02
Опубликовано 20 Май 2024 - 08:14
якщо людей будуть ганяти по вулицях ніяких вже продаж не буде.. не знаю як у кого, але на 70-80% продажі були не місцевим, зараз же бажаючих їздити навіть між сусідніми областями практично нема, і вони не зʼявляться якщо поїздка перетворюється на квест не будь спійманим ТЦК та не будь відправлений на ВЛК.. як в таких умовах може працювати взагалі якийсь бізнес- невідомо.. всеж будь-що завʼязано на логістиці і транспорті..ну шо? продажи начнутся? дристометчики угомонятся и поймут, что солнце не падает на землю?
Опубликовано 20 Май 2024 - 08:56
якщо людей будуть ганяти по вулицях ніяких вже продаж не буде.. не знаю як у кого, але на 70-80% продажі були не місцевим, зараз же бажаючих їздити навіть між сусідніми областями практично нема, і вони не зʼявляться якщо поїздка перетворюється на квест не будь спійманим ТЦК та не будь відправлений на ВЛК.. як в таких умовах може працювати взагалі якийсь бізнес- невідомо.. всеж будь-що завʼязано на логістиці і транспорті..
А як тоді виходить організовувати доставку автомобілів по Україні вашим колегам із Луцьку, що займаються автопідбором?
Лафет?
Опубликовано 20 Май 2024 - 09:09
скажем так доставити можна і лафетом і посадити за кермо людину якій не страшні тцк.. але є багато нюансів, мало хто хоче купляти дистанційно, мало хто хоче скинути навіть завдаток щоб йому привезли авто, не те що повну сумму, відповідно ніхто без завдатку нічого не повезе.. а якщо навіть усе зростається то з цими всі маніпуляціями кінцева вартість росте, а зараз і так в людей грошей не густо.. і більше хочуть продати чим купити..А як тоді виходить організовувати доставку автомобілів по Україні вашим колегам із Луцьку, що займаються автопідбором?
Лафет?
Короче це все дуже сильно негативно впливає на продажі якщо не сказати множить їх на нуль..
Опубликовано 20 Май 2024 - 09:15
Мірик, ясно.
Я так дивлюсь на реальні ціни, то знову повертаємось до того, що вигідніше купувати по місцю. Враховуючи всі затрати і страхи.
Особливо, якщо це Київ чи великі міста.
Повертаємось до того, що вже не одноразово писав Кактус - для чого приганяти, якщо тут дешевше.
Про масла, паливо і стан доріг поки не враховуємо.
Опубликовано 20 Май 2024 - 12:09
якщо людей будуть ганяти по вулицях ніяких вже продаж не буде.. не знаю як у кого,
а я про те, що люди в очікуванні, що їх почнуть ганяти зачаїлися, тому таких і назвав -
дристометчики
справа в тому, що крім володіння більше ніжд однією одиницею авто нема зараз ніяких ризиків оновити свій автопарк, купити авто дитині та т.і. Ае всі сіли на гроші і чекають.......бо не розуміють що ж їм робити далі
а ну ще є гіпотетичні наслідки у разі якшо ти - "вікінг"
Опубликовано 20 Май 2024 - 13:46
Спс)Мірик, ясно.
Я так дивлюсь на реальні ціни, то знову повертаємось до того, що вигідніше купувати по місцю. Враховуючи всі затрати і страхи.
Особливо, якщо це Київ чи великі міста.
Повертаємось до того, що вже не одноразово писав Кактус - для чого приганяти, якщо тут дешевше.
Про масла, паливо і стан доріг поки не враховуємо.
Люди вернутся в сентябре (с)
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых