Але по цінам на авторіа так й не скажеш що ніхто нічого не бере . Ціни як були рік тому такі й залишилися
Если научиться искать, ситуация иная
Опубликовано 06 Май 2024 - 16:05
Я не кажу що у всіх все погано - я пишу що в тих кого знаю досить близько нічого доброго, можливо є виключення.
От спілкувались нещодавно з кумом - в нього з рекуператорами ніби все ок, не такій ріст як планувався але рух є. Але їх головний і суттево потужніший конкурент Прана або став або працює мінімально. І залишки клієнтів плавно перерозподілилися ринком в тому числі і куму і він може вижити. Так само стикався коли навпаки, дрібні які не мають "жиру" не виживають, а потужні, працюючи без прибутку або з мінімальним, якось втримуються на плаву. В любому випадку я бачу зменшення попиту, об"ємів ринку, асортименту - і ось це як на мене проблема яка має лаг по часу якраз в декілька років і вона тільки починається по суті. І так само вона не розрулиться моментально а потребуватиме ще більше часу для повернення до попереднього рівня.
Опубликовано 06 Май 2024 - 16:30
Опубликовано 06 Май 2024 - 16:49
Шусман, Може на авто нижнього цінового сегменту ціни і такі самі, бо вже немає куди знижувати.
Опубликовано 06 Май 2024 - 17:02
Не знаю в кого вони їх купляють і звідки ця статистика.. у всіх все стоїть колом з початку кіпішу по мобілізації і ростом курса долара.
"На внутрішньому ринку впродовж квітня сервісні центри МВС зареєстрували 124,5 тис. угод купівлі-продажу вживаних легковиків. Це на 58,6% більше у порівнянні з квітнем 2023 року та на 44,1% більше, ніж у березні-2024.
Частка імпорту авто з пробігом із-за кордону дещо знизилася й склала 13,4% (19,3 тис.)."
https://auto.24tv.ua..._ukraini_n53244
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 06 Май 2024 - 17:16
"На внутрішньому ринку впродовж квітня сервісні центри МВС зареєстрували 124,5 тис. угод купівлі-продажу вживаних легковиків. Це на 58,6% більше у порівнянні з квітнем 2023 року та на 44,1% більше, ніж у березні-2024.
Частка імпорту авто з пробігом із-за кордону дещо знизилася й склала 13,4% (19,3 тис.)."
https://auto.24tv.ua..._ukraini_n53244
Опубликовано 06 Май 2024 - 17:44
Так то наслідок закону про могилізацію, я в СЦ як заїзжав тижня 2-3 тому- то там триндець, переоформлюють на дружин, батьків і т.д.
Так в статті про це і пишуть, але водночас, зазначають що +- нічого не змінилось, тобто спаду нема
"насправді кількість фактичних продажів у квітні залишилася на рівні попередніх місяців, тобто близько 80...85 тисяч угод. Сторонами їх виступали справжні продавці та покупці, без родинних чи дружніх зв’язків."
Опубликовано 06 Май 2024 - 18:27
Опубликовано 06 Май 2024 - 18:37
Ну незмінилось то незмінилось.. правда у людей нічого не продається, але у них не змінилось..
Ну якщо в когось не продається, то не означає, що ні в кого не продається, просто може не то продають
Опубликовано 06 Май 2024 - 18:39
Ну незмінилось то незмінилось.. правда у людей нічого не продається, але у них не змінилось.. ще цікаво де взяли дані що в статистику попали « звичайні» переоформлення, а не родинні? Якщо добра половина переписує авто на скажем тестя, тещу чи сестру, та на будь-кого в кого може не збігатись призвіще..
Опубликовано 06 Май 2024 - 18:56
paa, не продається, просто повір мені, звичайному, не профі як Мірик та Жека
Та я вірю, може не продається, бо ціни просіли, оце б за скільки я купив би сьогодні того Порша?
Ти думаєш хтось зввряв прізвища?)
У когось з наших форумчан дружина працює в статистиці і він писав як ті опитування, статистики і т.д. робляться, але коли хочеться вірити- то аргумент не аргумент))
Ну тут трохи не опитування, а інформація з сервісного центра, а аналіз робили журналісти мабуть
Изменено: paa, 06 Май 2024 - 18:53
Опубликовано 06 Май 2024 - 19:09
кентяра продав, хоча не, завтра - пассат 2.0 2017 червоний на білій. ну таке... америка. суть не в тому- 14 поїхав, в 12 став з ремонтом.
Шось тіки я не зрозумів. їздив на пассаті б7 але наш, то тиха норм автоівка а ось америка шось взагалі по шумці гірша тойоти. Хоча панельки не скриплять- по салону тиша- шум від коліс та загальний. вікна не подвійні.
Реклама!!!
Опубликовано 08 Май 2024 - 07:09
Думаю даже 99% из них снятия с учёта от перерегистрации не отличает)))kaktys,Юрий Сергеевич, але ж журналюги з авто консалтингу я думаю не заморочувались для статистики відсіюванням реестрацій по типам договорів.
Опубликовано 09 Май 2024 - 13:26
Доброго дня.
Підкажіть, як зараз проходить процедура продажу авто?
В сервісному центрі оформлюється договір купівлі/продажу?
Хочеться вказати в договорі повну суму. Потрібно проводити розрахунок через банк? Чи просто підписується договір з повною сумою, а далі розрахунок з покупцев налом?
Опубликовано 09 Май 2024 - 17:18
Чи просто підписується договір з повною сумою, а далі розрахунок з покупцев налом?
В СЦ пишуть суму близьку до ринкової... можете свою ціну в валюті перерахувати в гривну і вказати в договорі, якщо вона вища за ту, що Вам нарахують в СЦ.
пс. Це треба озвучити інспектору, який у Вас приймає документи.
Изменено: Юрий Сергеевич, 09 Май 2024 - 17:19
ПТН ПНХ
Опубликовано 10 Май 2024 - 05:26
Продаж по ринковій ціні. Завишати її ніхто не збирається. Просто продавати за 49 тис гривень не хочеться.
Тобто договір оформлюється в сервісному центрі. Суму озвучую реальну. Розраховуємся налом і через банк проводити не потрібно.
я правильно зрозумів?
Дякую
Опубликовано 10 Май 2024 - 19:52
кентяра продав, хоча не, завтра - пассат 2.0 2017 червоний на білій. ну таке... америка. суть не в тому- 14 поїхав, в 12 став з ремонтом.
Шось тіки я не зрозумів. їздив на пассаті б7 але наш, то тиха норм автоівка а ось америка шось взагалі по шумці гірша тойоти. Хоча панельки не скриплять- по салону тиша- шум від коліс та загальний. вікна не подвійні.
карма спрацювала- не продав. Тому я завжди роблю- потім кажу.
Реклама!!!
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых