І шо? Не те вона і відсічка, щоб мотор не перекручували.
Так ми ж про нове, необкатане авто
Для любого ДВС страшне, коли його гвалтують на занадто низьких обертах.
Це якби зрозуміло
Опубликовано 19 Март 2024 - 20:42
По фоткам огонь. Я давал 10500 и готов был забрать сегодня же.
2 батона с переходом на задние крылья крашены. Один из них сполирован до шершавого состояния. Предок трохи получал. Капот менян на тайвань. Крышка багажника исцарапана в каккаху и многое другое.
И на таком пробеге меняли датчик коленвала....
який там вогонь по фото- дивись перше фото= край крила мутний, 4фото- дверка водія більш зашоркана- не так відбивае як задня, 5фото= даній бампер - зрівняй вугол лівий і правий-мутне, 7 фото - ну тут занавес- можно зачиняти вкладку. ну і пробіг на 2015року авто 165тик...але це тіки так дивитись.
Реклама!!!
Опубликовано 19 Март 2024 - 20:51
який там вогонь по фото- дивись перше фото= край крила мутний, 4фото- дверка водія більш зашоркана- не так відбивае як задня, 5фото= даній бампер - зрівняй вугол лівий і правий-мутне, 7 фото - ну тут занавес- можно зачиняти вкладку. ну і пробіг на 2015року авто 165тик...але це тіки так дивитись.
Видел.Думал может полировки не было. Но цвет такой на солнце не даёт полной картины.
И к стати пробег реальный. И даже крыше как обычно не крашена.
Задний бампер в итоге получил и краска отпала и прочее.
Но цуко по верху рынка???? Блин я в ахере.
Рынок сейчас почти мёртв а цены лупят больше чем до начала боевых.
К стати, кому нужно пробить тачку из Кореи на момент отгрузки кидаю ссыль https://www.car365.g...edcar_export.do
Пользуйтесь
Заборонено вживання грубих або нецензурних висловів. Нецензурною лайкою (матюками, ненормативною лексикою) у повідомленнях вважаються слова, зображення та символи, що несуть у собі відповідне смислове навантаження, зокрема, похідні від слів з найнижчого пласту розмовної мови, а також слова, що є однокорінними з такими; абревіатури, утворені з таких слів та висловів, вживання скорочених таких слів або заміна декотрих букв в них будь-якими символами, знаками. Також нецензурною лайкою вважається вживання відповідних знаків, символів (смайлів) та зображень, котрі є носіями нецензурного смислового навантаження.
Опубликовано 19 Март 2024 - 21:00
Видел.Думал может полировки не было. Но цвет такой на солнце не даёт полной картины.
И к стати пробег реальный. И даже крыше как обычно не крашена.
Задний бампер в итоге получил и краска отпала и прочее.
Но цуко по верху рынка???? Блин я в ахере.
Рынок сейчас почти мёртв а цены лупят больше чем до начала боевых.
К стати, кому нужно пробить тачку из Кореи на момент отгрузки кидаю ссыль https://www.car365.g...edcar_export.do
Пользуйтесь
глянь цю https://auto.ria.com...5_36248303.html
ці драндулі їздять до 600ткм, так шо головне шоб 300 було правдою
Реклама!!!
Опубликовано 19 Март 2024 - 21:11
глянь цю https://auto.ria.com...5_36248303.html
ці драндулі їздять до 600ткм, так шо головне шоб 300 було правдою
Не поверишь но эта у меня в избранных.Тачка из под охранного агенства. В центре Киева.
Цену уже сбил до 11000 уе по переписке.
Думал сегодня смотреть но не вышло из заприезда девочки на сонате.
К стати сейчас многие охраные оаенства переходят на электрички. У мну сосед зам дира в Комконе. Накупили китайцев и в акуе. Прошло пол года и уже ржавеют и тд
ці драндулі їздять до 600ткм,
Есть знакомый с автопарком. Хозяин. Есть соната с лямом пробега без ремонта двигла. Коробас делали 2 раза точно.
Они бегают оч хорошо.
У ну ж была сонатка на газировке. В суботу продал. Классные машинки.
Заборонено вживання грубих або нецензурних висловів. Нецензурною лайкою (матюками, ненормативною лексикою) у повідомленнях вважаються слова, зображення та символи, що несуть у собі відповідне смислове навантаження, зокрема, похідні від слів з найнижчого пласту розмовної мови, а також слова, що є однокорінними з такими; абревіатури, утворені з таких слів та висловів, вживання скорочених таких слів або заміна декотрих букв в них будь-якими символами, знаками. Також нецензурною лайкою вважається вживання відповідних знаків, символів (смайлів) та зображень, котрі є носіями нецензурного смислового навантаження.
Опубликовано 19 Март 2024 - 21:21
Есть знакомый с автопарком. Хозяин. Есть соната с лямом пробега без ремонта двигла. Коробас делали 2 раза точно.
Они бегают оч хорошо.
У ну ж была сонатка на газировке. В суботу продал. Классные машинки.
та блін прийдеться ще раз катнути, бо по спогадам- вона не але по ходовці= мені потрібне щоб як тойоти =старі-типу 30ки, 40ки = лупиш по ямах і пох, ну звісно шо на 60резині.
а не прицінявся до фьюжена, як раз би взяв плагіна і було б тобі норм. 6л місто макс. а як візьмеш плагіна- то якщо все таки копнеш розетку, то будеш заряджати- там до 40км літом на батареї.
Реклама!!!
Опубликовано 19 Март 2024 - 21:27
та блін прийдеться ще раз катнути, бо по спогадам- вона не але по ходовці= мені потрібне щоб як тойоти =старі-типу 30ки, 40ки = лупиш по ямах і пох, ну звісно шо на 60резині.
а не прицінявся до фьюжена, як раз би взяв плагіна і було б тобі норм. 6л місто макс. а як візьмеш плагіна- то якщо все таки копнеш розетку, то будеш заряджати- там до 40км літом на батареї.
Бро фьюжен плагин не имеет багажника. Низкий капец.
И ты прав. 30ка по ходовке намного мягче чем соната или к5.
Я даже имею на прице тачку блогера Киевского.
Там К5 гибрид с пробегом 205 км и самой низкой ценой в стране. но никто уже вторую неделю не берёт. Рынок сейчас мёртвый.
Опубликовано 19 Март 2024 - 21:42
Бро фьюжен плагин не имеет багажника. Низкий капец.
И ты прав. 30ка по ходовке намного мягче чем соната или к5.
Я даже имею на прице тачку блогера Киевского.
Там К5 гибрид с пробегом 205 км и самой низкой ценой в стране. но никто уже вторую неделю не берёт. Рынок сейчас мёртвый.
ну низький- проставки тобі в поміч. тіки не кажи шо ніззя ставити-я ставлю на всі і норм. як і у друзів.
він мякенький. не шурував звісно по ямах, але по місту з стиками асфальта то норм. багажник- ну тоді гібрид, там такий же як і у газової сонати і тп
ринок звісно стоїть- я теж з набубуреним сиджу, теж продав тойоту і сенсу шось брати до кінця війни нема- сьогодні ти тут, а завтра...як не там- так пливеш за кордон... і нах вкладати 14куо... шоби шо. А те шо всіх вигребуть- навіть справочників- не сумнівайся- просто сито буде довше сіяти.
Изменено: rvgu, 19 Март 2024 - 21:44
Реклама!!!
Опубликовано 19 Март 2024 - 22:06
ну низький- проставки тобі в поміч. тіки не кажи шо ніззя ставити-я ставлю на всі і норм. як і у друзів.
він мякенький. не шурував звісно по ямах, але по місту з стиками асфальта то норм. багажник- ну тоді гібрид, там такий же як і у газової сонати і тп
ринок звісно стоїть- я теж з набубуреним сиджу, теж продав тойоту і сенсу шось брати до кінця війни нема- сьогодні ти тут, а завтра...як не там- так пливеш за кордон... і нах вкладати 14куо... шоби шо. А те шо всіх вигребуть- навіть справочників- не сумнівайся- просто сито буде довше сіяти.
Ну фьюжен единственная альтернатива. Но душа к нему не лежит.
В остальном согласен.
Опубликовано 20 Март 2024 - 06:45
Такие машины смотрятся дома по базе)А что с ней, по фоткам +- норм
В остальном согласен.
В остальном согласен.
Опубликовано 21 Март 2024 - 15:52
rvgu, гибридов Оф нет
Чем лучше гибрид?
Дизель или газ в пересчёте дешевле
душевним спокойствіем. От купити гібрида за 13 можу, а переплатити на азс за паливо на 2.5 не можу- хоча різниця навіть більше буде. Бо то раз расстройство- при покупці, а то платити на АЗС кожен раз.
я серьезно.
Реклама!!!
Опубликовано 21 Март 2024 - 17:48
душевним спокойствіем. От купити гібрида за 13 можу, а переплатити на азс за паливо на 2.5 не можу- хоча різниця навіть більше буде. Бо то раз расстройство- при покупці, а то платити на АЗС кожен раз.
я серьезно.
считали с соседом. его гибрид жрет до 150грн больше чем газовый аналог)
смерть легенды...
https://www.olx.ua/d...00-IDUwQVj.html
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых