він самий!О, а не ее ли фотки мне Славик показывал в 19 году, когда мы сидели на таможне?
Это не он ли этим всем занимается?
Реклама
Продажний флудкомерційний аспект
Опубликовано 27 Февраль 2024 - 09:39
подорожала?))) была уже 13300))
П.с. а зачем так наглухо тонировать? и я так понял и лобовое затонировали
то на торг . Насчет тонировки - она качественная и дорогая, дискомфорта нет. Причин зачем много, основная - нефиг заглядывать, а то мало ли там что происходит
Опубликовано 15 Март 2024 - 12:05
вопрос к гуру...
парень на работе предложил поменяться
у меня есть октавия
https://auto.ria.com...a_36105798.html
у него фабия хэтч с гбо 1.6. Обслужена. по кузову не гнилая, по краске хз, Идея такова - на дачу ездить мне фабии хватит, хороший авто есть. Шкода ажиотажа на рынке не вызвала (пока)...
с обменами никогда не связывался. сколько ему предложить доплатить? я готов октавию продать за деньги - за 12.7. Он своего корча покупал в начале войны как поджопник за 5.5.
Если учесть, что фабию оставлю как поджопник, на рыбалку, дачу и тд сколько содрать с человека? Он такой же баран как и я
Изменено: molodec, 15 Март 2024 - 12:07
Опубликовано 15 Март 2024 - 13:32
десь так.. при умові що та фобія в пристойному стані, не можу сказати що фабію ти завжди продасиш за пʼять, але і тисячами не втратиш, ті корчики не так в ціні сідають, можуть роками коштувати 4-5кує.Мірик, так, дорест. забув написати....теж думаю 5 їй зараз червона цінатаким чином складається 7.7 доплати...ну хай 7.5...
Опубликовано 15 Март 2024 - 18:53
нелогічно.. скинеш ціну і у той же час скажеш людині дай більше доплати, відчує що комусь гроші дуже потрібні))всім дякую. зараз скину ціну, може всеж таки куплять, щоб без зайвого хлопоту... а людина хай думає. У понеділок скажу 8, подивлюсь на реакцію
Опубликовано 15 Март 2024 - 18:57
Мірик, та він не слідкує за оголошенням. людина одружена на роботі та риболовлі. далека від всього цього. віддав новеньку мацду 6 дружині, яка з початку війни, майже не вміючи їздити поїхала за кордон з немовлям на руках...відважна. він купив піджопника, перебрав ходовку та катається....
Опубликовано 15 Март 2024 - 20:22
нелогічно.. скинеш ціну і у той же час скажеш людині дай більше доплати, відчує що комусь гроші дуже потрібні))
Чого це нелогічно, зазвичай авто на обмін коштує дорожче, бо власник отримує тільки частину коштів і незрозумілий гемор з чужою машиною, до того ж різниці нема, бо фабія не стоїть в продажу, тому питання чисто в тому як домовляться, а торг завжди починають з більшої суми
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 15 Март 2024 - 21:28
paa, вже в політичці нічого не пишу, так як і так там всі розумні, то і тут знайдуть, порадять і розʼяснять що і як, дякую люди, яб без вас ніяк
Та просто обговорюємо ситуацію, ти ж наче монополію на поради не купляв
Изменено: paa, 15 Март 2024 - 21:29
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых