7500 буду отдавать фьюжн 14г 2.5 сша 2 детали подкрасить
Дают больше, поэтому смысла нет
Как показывает общение на форуме, такие авто нужно выхватывать у kaktysа не раздумывая и не глядя. ))
Изменено: Avtomobilist, 01 Август 2023 - 20:07
Опубликовано 01 Август 2023 - 21:18
Я тоже готов такое покупатьКак показывает общение на форуме, такие авто нужно выхватывать у kaktysа не раздумывая и не глядя. ))
Опубликовано 14 Август 2023 - 23:40
kaktys, а какова он был цвєта?
— Извини, я хотел бы узнать, какого цвета он был, когда был шариком?
— Зелёного.
— Мой любимый цвет. А какого размера?
— Почти с меня.
— Подумать только, почти с тебя Мой любимый размер.(с)
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 15 Август 2023 - 13:39
мне показался комфортнееТак ніхто б не купив , але потриндіти було б про що
( наприклад , куди йому до Пассата )
те що сьогодні здається смішним вже завтра може стати реальністю..
Опубликовано 16 Август 2023 - 06:34
Що можете сказати за такого коня?
https://auto.ria.com...o_renault_clio_аидалити, без мовчазної піндюліни.
Страшная старуха. Корса в сто раз лучше.
Опубликовано 16 Август 2023 - 06:58
По потерям- огромныеПо студентам рішення ще не прийняте. Чесно скажу, що сам студент 2 курсу вже. Щоб не це, то вже давно був би зі зброєю в руках, незважаючи на здоров'я, бо 4 чи 5 повісток вже виписані. Хоч я і інженер на критичному підприємстві, але прийшлося страхуватися. Впевнений, що це не на довго. Почекають як всі контрактники заплатять, а потім щось придумають. Люди критично швидко закінчуються, знаю з перших вуст. Євген на 100 % правий що до ситуації. Правове поле монітора кожен день і мушу сказати що як тільки замовкли про контрнаступ, гайки затягувати почали дуже сильно.Що можете сказати за такого коня?
https://auto.ria.com...o_34180682.html
PS: не пам'ятаю чи можна в цій гілці прямі посилання. Якщо ні, то прошу видалити, без мовчазної піндюліни.
Корса робот- було діло, внучок, що ногу й на танки закдила.
- де ж ви бабуся ті танки знайшли?
- на погонах, внучок. На погонах.
Де ж ті корси автомат?
Опубликовано 16 Август 2023 - 23:55
По студентам рішення ще не прийняте. Чесно скажу, що сам студент 2 курсу вже. Щоб не це, то вже давно був би зі зброєю в руках, незважаючи на здоров'я, бо 4 чи 5 повісток вже виписані. Хоч я і інженер на критичному підприємстві, але прийшлося страхуватися. Впевнений, що це не на довго. Почекають як всі контрактники заплатять, а потім щось придумають. Люди критично швидко закінчуються, знаю з перших вуст. Євген на 100 % правий що до ситуації. Правове поле монітора кожен день і мушу сказати що як тільки замовкли про контрнаступ, гайки затягувати почали дуже сильно.
Що можете сказати за такого коня?
https://auto.ria.com...o_34180682.html
PS: не пам'ятаю чи можна в цій гілці прямі посилання. Якщо ні, то прошу видалити, без мовчазної піндюліни.
Прямі посилання можна, а воєнкомат - нє.
Опубликовано 24 Август 2023 - 21:03
Якщо хтось має на продаж Кантрімен +/-15 року - дайте знати, дякую.
Пошук Кантрімена закінчився червроним монопривідним Ренегатом 17 року з 2.4 АТ засаженим по морді і задку. 3100 вартість лоту, 24 тис миль. Я навіть не пропонував жовтий бо знав що шукають зовсім інше
1 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых