asiancars, спитай будь ласка.....а раптом)))
Поряд у гаражах "поляк", пробіг 60 тисяч.
у мене сусід по гаражу має поляка з пробігом у 19.....з салону, не продає, але і не їздить взагалі...вже роки три просто стоїть
але точно не за 4
домовимось
Опубликовано 07 Апрель 2023 - 14:13
Да? То може ви собі дядьку його купите за такі гроші.Більше ніж 4. Вона ж нова майже.
Та є я не спорю,але коли купуєш б/у Сенса навіть з невеликим пробігом,ти маєш розуміти що купуєш собі потенційний гємор. Тим паче,я так розумію,там хочуть 4+.3-3,5 такие машины есть
Изменено: Sanyokk, 10 Апрель 2023 - 11:06
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 10:07
Hyundai Getz 2010 8 400 $ з пробігом 4500км
Так, він майже новий, але авто 13 років. Добре якщо він по трохи кожен рік їздив, а якщо 10 років стояв...та як можна з таким пробігом зробити тріщину на лобовому.
Як на мене, за ці гроші можна знайти щось сучасніше, хоч і з більшим пробігом
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 11:51
Та яка вже різниця, причин безліч.І озвучити можуть любу.Чому він тупо простояв 13 років?
За сервісною книжкою.Як перевірити, що там дійсно 4500км?
Ага їздив,аж по 350 км в рік. Це вважай що стояв. Умов експлуатації ніхто не розповість.А от те що резинки доведеться міняти під час подальшої експлуатації авто це факт. Да і на корозію його треба перевірити,а то може бути сюрприз.Так, він майже новий, але авто 13 років. Добре якщо він по трохи кожен рік їздив, а якщо 10 років
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 12:36
Всі рідні фільтри, крім масляного...
А от те що резинки доведеться міняти під час подальшої експлуатації авто це факт.
Не факт. Залежить від того, чи були там періоди по пару років, коли вона не їздила зовсім і її навіть не заводили.
Традиційна прокладка кришки клапанної коробки хіба що могла упісятися.
Да і на корозію його треба перевірити,а то може бути сюрприз.
При відсутності зимової експлуатації, вірогідність чого 80+% з таким пробігом, перевірити варто, але нічого там немає, навіть з урахуванням того, що це Хьонде.
Чому він тупо простояв 13 років?
Буває люди купують машину, а потім починають розуміти, що у них мало сценаріїв її використання. Особливо у людей старшого віку.
Буває, що є службова персональна машина, людина зібралася на пенсію, купила собі машину їздити на дачу, потім з тієї чи іншої причини залишилася на роботі. Продавать малопробіжну машину з великим дисконтом не хотілося, от вона і залишилася в сім'ї.
Буває, що дядько купив і помер, спадкоємцям їздити особливо нікуди, а продавати, знову таки, з великим дисконтом, не хочеться, йдуть в автошколу, але їздити толком все одно не починають.
Та всякі випадки бувають. Вони не на кожному кроці, але і машин таких не так уже й багато.
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 17:46
Ага, всякі). Особливо, коли авто з Одеси і продається з акаунту, зареєстрованого пару днів тому.
Але...чудеса ж бувають.
Конкретна машина - це конкретна машина. Але машини з малим співвідношенням пробігу і віку існують і це не фантастика. Їх, до речі, на підйомнику добре видно.
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 17:56
Як перевірити, що там дійсно 4500км?
Якщо є очі, то пробіг ти побачиш при огляді... Звісно можна приховати сліди експлуатації, але не всі... Тому дивитись треба всюди)) А про акаунт... людина далека від автобізнеса... Чи краще було б 10 років і 1000 проданих авто?
ПТН ПНХ
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 18:21
А про акаунт... людина далека від автобізнеса...А інший варіант не розглядається?) Людина дуже близька до автобізнеса і через це використовує лівий акаунт
Чи краще було б 10 років і 1000 проданих авто?Краще було б все по чесному, як є. Але це, мабуть, не реально.
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 19:19
Изменено: Шусман, 10 Апрель 2023 - 19:22
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 20:07
Кто то писал, что разве это недорого. Получается недорого, то есть ниже рынка.При чому тут дорого чи недорого , цей автомобіль нікого не зацікавив на уоку .
170 л с це круто . Мабуть Сільвія на 700 л с ще крутіше , та ще швидше продається серед поціновувачів , але на сімейному автофорумі теж навряд чи .
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 20:39
Так , здається то був я . Ти мене провокуєш на роздуми об жизни за бокалом пива . Хоч я пиво не вживаю
Навряд чи можна назвати машину за пятнашку за недорого . Якщо продовжити логічний ряд , можна уявити Рендж за полтос , що теж недорого , Ферарі за сотку взагалі копійки . У мене знайома продала трак Мерседес здається за сорок пять , теж з руками відірвали .
Я не вивчав всю тему , тому не можу сказати за скільки тут на форумі швиденько продаються машинки за недорого . Може дійсно пятнадцять це копійки .
Изменено: Шусман, 10 Апрель 2023 - 20:50
Опубликовано 10 Апрель 2023 - 20:51
Опубликовано 11 Апрель 2023 - 05:12
Тема недорого скорее похвастатьсяПоправляю - недорого , це коли ти запропонував ціну , й відразу кілька людей ев уоку написали :
- О , так це ж недорого .
А якщо ні , то поправте мене семеро .
Опубликовано 11 Апрель 2023 - 07:53
Ага їздив,аж по 350 км в рік. Це вважай що стояв. Умов експлуатації ніхто не розповість.А от те що резинки доведеться міняти під час подальшої експлуатації авто це факт. Да і на корозію його треба перевірити,а то може бути сюрприз.Я в 2018-у купив кіа ріо 2009 року з пробігом 16000 км. Останніх 2 роки стояла. За 2 роки експлуатації нічого не потекло.
Опубликовано 11 Апрель 2023 - 10:25
Продам авто ниже рыночной цены. В этом и есть смысл темы быстро недорого. Если я не прав, то поправьте.
Опубликовано 11 Апрель 2023 - 10:38
Подруга придбала у 21 році новий, з салону. Як каже Родіон- альтернативи не має. У дівчини свій бізнес, на вартості грошей дуже добре розумієтьсяЗвичайно ти правий , то я так , не звертай уваги .
Фіат 500 на 170 конячок непроста штучка . Цікаво , що то за контингент такі авто вибирає , це не БМВ та не Гольф гті .
Изменено: Gran turismo, 11 Апрель 2023 - 10:39
3 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых