в мінус?
Так
Опубликовано 23 Январь 2023 - 14:45
не спеши с покупкой
Та поки не буду. До закінчення війни двох машин в сім'ї не буде. І так, коли вивозив сім'ю на західну Україну на початку війни, другу машину залишав тут. Повезло, що обійшлося лише проколотими шинами та розбитим боковим склом.
А так, я б ще й фіника поміняв би на щось повнопривідне в універсальному кузові.
Опубликовано 28 Январь 2023 - 18:15
І так, коли вивозив сім'ю на західну Україну на початку війни, другу машину залишав тут. Повезло, що обійшлося лише проколотими шинами та розбитим боковим склом.
В семье права только у одного человека?
Или по какой причине второе авто осталось под домом?
Изменено: nick6482, 28 Январь 2023 - 18:15
Опубликовано 28 Январь 2023 - 20:41
В семье права только у одного человека?
У дружини є права, але по перше досвід водіння мінімальний, по друге хтось повинен був бути постійно з 1,5 річною (на той момент) дитиною. Дружина на задньому сидінні їхала з дитиною, то мультики на телефоні їй вмикала, то тітьку давала, то памперси міняла...
Опубликовано 15 Февраль 2023 - 11:11
Ребята, может кто-то подсказать, если я буду продавать опель астра н 2013 года 1.6, то сколько я налога заплачу? (это второе авто будет в этом году) Пишут в инете 5%, но сколько его оценят или сумма из договора купле-продажи?
Изменено: vad72, 15 Февраль 2023 - 11:12
Опубликовано 15 Февраль 2023 - 17:42
Ребята, может кто-то подсказать, если я буду продавать опель астра н 2013 года 1.6, то сколько я налога заплачу? (это второе авто будет в этом году) Пишут в инете 5%, но сколько его оценят или сумма из договора купле-продажи?
7.5
оценить можно 10000грн
отдельная оценка авто - єто геморно и дорого. делал такое когда надо біло завісить в три раза ріночную стоимость авто. в таком случае без нее никак.
пара сотен
легко
Опубликовано 17 Февраль 2023 - 00:01
Лет 5 назад в мрео заставили делать оценку отдельную(а не та что по договору) и сразу оплатить налог за вторую продажу, только тогда переоформили, правда авто было по доверке, не знаю есть ли какая либо разница.
Изменено: Gestore, 17 Февраль 2023 - 00:02
Опубликовано 17 Февраль 2023 - 09:13
СЦ при прямій переєстраціі оцінює (має оцінювати) в такому порядку :
1. По реєстру вартості мінекономіки
https://www.me.gov.u...rice?lang=uk-UA
Але тут список авто сміхотворно малий.
2. Якщо в п.1 немає, то по ринковій вартості (з інтернету, авторіа, "з пальця"). Трохи зважають на клієнта..
В цьому випадку при не першому продажу власником за календарний рік продавець (власник або довірена особа) сплачує при перереєстраціі відсоток від вартості, вказаної СЦ у ДКП.
Якщо робити сторонній ДКП від ком.майданчика, то є можливість занизити вартість (ця послуга оплачується додатково, бо до ДКП додається експертна
оцінка і сертифікат, відповідальність за вартість авто несе оцінщик). В цьому випадку авто переєструється без сплати %, власник протягом поточного року сплачує його.
пс. до оцінки - перевірив по держреєстру свою астру: по потолку ринку((
Изменено: Юрий Сергеевич, 17 Февраль 2023 - 09:16
ПТН ПНХ
Опубликовано 18 Февраль 2023 - 14:17
Якщо робити сторонній ДКП від ком.майданчика, то є можливість занизити вартість (ця послуга оплачується додатково, бо до ДКП додається експертна
оцінка і сертифікат, відповідальність за вартість авто несе оцінщик). В цьому випадку авто переєструється без сплати %, власник протягом поточного року сплачує його.
Спасибо, это то о чём я пытался узнать от местных гуру автобизнеса, но это была слишком секретная информация
А в чому прикол на обмін дорожче ставити? Часто в оголошеннях трапляється.
Думаю из за того, что кеш больше греет душу, чем другое корыто)
Опубликовано 18 Февраль 2023 - 15:06
В том, что при обмене ваше авто считается по цене выкупа, а не так как вам заблагорассудится ее оценить. Большинство покупателей обмен считают по разности цен авториа.А в чому прикол на обмін дорожче ставити? Часто в оголошеннях трапляється.
Опубликовано 18 Февраль 2023 - 16:54
Ясно, значить продає 100% перекуп, котрий на обмін накидає 1500, а потім ще на твоєму 1000 спробує заробити.В том, что при обмене ваше авто считается по цене выкупа, а не так как вам заблагорассудится ее оценить. Большинство покупателей обмен считают по разности цен авториа.
Опубликовано 18 Февраль 2023 - 22:13
Не завжди... просто є досить хитрозроблені власники, які в космос не літали, але є космонавтами)) Вони навіть при різниці у вартості по авторіа 1000, пропонують доплату 500.
Більшісь не розуміє, що при обміні не так важливо, яка вартість автівок в об*явах.... важливо, що обох влаштовує стан обох автівок і сума доплати. Звісно, при обміні можливо хтось втратить в грошах, але виграє при цьму в часі. Бо не завжди продати свою вдається швидко, і не факт, що дадуть бажані гроші...
Тому обмін автівками - нюансний процес, але 2 розумні людини завжди можуть домовитись, якщо ставлять перед собою реальні цілі))
ПТН ПНХ
Опубликовано 20 Февраль 2023 - 06:57
Опубликовано 20 Февраль 2023 - 10:36
У бізнесмена тачка подготовлена и он берет на обмен не то что нравится, а то что дают)Всі так хочуть, бізнесмени в т.ч.
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых