Я якщо приведу на продаж машини мою жінку то її ніхто не купить, в смислі машини.
Та ладно... ти ж не кажи, що вони комлектом йдуть...
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 15:12
а це зрозуміло, як і хід твоїх думок
Я просто добре усвідомлюю, що якщо законові в особі держави дійсно треба буде нагнути громадянина, то він зробить це саме на законних підставах, ним сформованих.
Так шо вся вище згадана безпроблемна практика вкладається у відому фразу " то, что вы не сидите - не ваша заслуга, а наша недоработка"...
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 15:29
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 15:48
Нотаріус сам себе забезпечує і працює на свою репутацію та діє макстмально професійно, щоб потім не будо до нього претензій. А інспектор це нащадок корумпційної системи, якому до цього діла немає
+1.
А СЦ може подавати апеляцію до суду вищої інстанції на оскарження попередньго рішення. Якщо, звісно, воно йому(СЦ) треба...
якщо нема криміналу...
Юрий Сергеевич, а чи є якась норма закону, яка убезпечує чи надає перевагу угодам через СЦ перед угодами, зробленими іншими інстанціями? СЦ - це, по суті, додаткова структура, саме надання послуг(сервісу), ніяким чином не забезпечена якимись державними гарантіями на законодавчому рівні, окрім того, що розташовуєтся вона безпосередньо у приміщеннях структур МВС для зручності та загону клієнта. ІМХО - "размывание ответственности".
ЗІ. Хоча може я щось не так розумію про суть СЦ, то виправіть...
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 15:48
Нехай держава думає як оформляти автомобіль на декількох осіб
Зараз можна (і раніше теж) оформляти авто на декількох співвласників, в базі це буде відображено. В техпаспорті буде вписаний один (за загальною згодою), а при продажу має бути присутнє все стадо...
Нотаріуси з давніх давен оформляли ДКП на рухоме, тільки їм треба присутність ОБОХ подружних пар (якщо вони є), оціночна вартість майна, сплата держмита від неї, також послуги самого нотаріуса... кругленька сума в порівнянні з безкоштовним ДКП в СЦ, або з якоюсь 1000грн на ком.майдані.
Изменено: Юрий Сергеевич, 29 Декабрь 2022 - 15:49
ПТН ПНХ
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 17:29
По недвижимости, бизнесу то понятно. Посчитал количество собственных машин, которые благополучно проданы/куплены (хвастаться нет смысла) и понял, что мне просто повезло каждый раз . Никаких разрешительных документов от второй половины не бралось. На будущее подскажите, если без нотариуса, банально в СЦ переоформлять авто, где там место для подписи жены владельца? в договоре? рядом с его? типа претензий не имею, данные паспорта, подпись? копы не пошлют?
у механізмі переоформлення авто в Сц це як передбачено?
ніхто не заперечує, але я як раз про практику....
просто ее расписка чисто для тебя: я такая-то даю согласие на продажу такого-то авто за такую-то суму такому-то чуваку..
2 основные цели: и ты убеждаешься, что она не против.. и в суде у тебя есть ее согласие, если что.
А взагалі то...Одеський толково розповідає...Потрібно дослухатись до того,що каже правник практик...
прекращай.. а то еще зазнаюсь))
не всегда есть возможно взять такое согласие, но тогда и риски лучше понимать.
я реально в Киеве ездил к жене продавца на работу, чтобы она вышла на пару минут и поставила подпись. перестраховка, но почему бы и не да..
Изменено: Manager, 29 Декабрь 2022 - 17:34
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 19:19
Нотаріус сам себе забезпечує і працює на свою репутацію та діє макстмально професійно, щоб потім не будо до нього претензій.
не всегда есть возможно взять такое согласие, но тогда и риски лучше понимать. я реально в Киеве ездил к жене продавца на работу, чтобы она вышла на пару минут и поставила подпись. перестраховка, но почему бы и не да..
За що і свистим.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 19:24
Розводняк, якщо він добре підготовлений, то 99% попандос купця. Але на всяку хитру сраку є х"й з різьбою... Нажаль більшість купців ведеться на дешевизну. Жадібність, породжена бідністю...
пс. Не все так страшно, процент нормального досить великий)) За близько 25 років діяльності в мене не було жодного випадку шахрайства (тьху*3). Завдяки елементарним засобам безпеки, які вже автоматично виконуються і вберігають. Але з технічним прогресом і вдосконаленими способами "відйому грошових знаків" це стає дорожчим з року в рік((
ПТН ПНХ
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 19:53
Розводняк, якщо він добре підготовлений, то 99% попандос купця.
Якщо ми візьмем до уваги правове поле в Україні,роботу судової системи...,то взагалі краще не попадати.Навіть якщо купець 100%правий,то реституція може бути розтягнута в часі безмежно.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 20:06
то почему не потратить лишние полчаса и не сделать правильно?;)
Ну і само собою-спокійний,здоровий сон.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 22:18
Gestore, не парься
продавая 3 ведра в год я бы не морочился
Во время войны вообще забил на это дело, а разве есть разница сколько вёдер продавать?
Да и сдаётся мне, что продавая 23 ведра в год ты тоже не морочишься)
Изменено: Gestore, 29 Декабрь 2022 - 22:21
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 22:31
Главное ее согласие.То есть расписка может быть написана не собственноручно женой, главное её подпись?
Продавая - да..)Gestore, не парься
продавая 3 ведра в год я бы не морочился
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 22:42
Як на мене, то взагалі суцільне непорозуміння. Авто, що було придбане в шлюбі, то спільна власність, але переоформлення в СЦ не передбачає згоду чоловіка/жінки.По недвижимости, бизнесу то понятно. Посчитал количество собственных машин, которые благополучно проданы/куплены (хвастаться нет смысла) и понял, что мне просто повезло каждый раз . Никаких разрешительных документов от второй половины не бралось. На будущее подскажите, если без нотариуса, банально в СЦ переоформлять авто, где там место для подписи жены владельца? в договоре? рядом с его? типа претензий не имею, данные паспорта, подпись? копы не пошлют?
чи його)Главное ее согласие.
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 22:42
Выше ж решения судов, где без такого согласия договора признаются недействительными и авто отжимаются..Як на мене, то взагалі суцільне непорозуміння. Авто, що було придбане в шлюбі, то спільна власність, але переоформлення в СЦ не передбачає згоду чоловіка/жінки.
Попри все, терті калачі з місцевого автобізу наполягають на отриманні "не проти", прописаного співвласником власноруч.
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 22:46
логічно. Чим авто відрізняється від земельної ділянки, квартиры, тощо? Їх продаж-купівля обов'язково через згоду, нотаріально зафіксовану.Выше ж решения судов, где без такого согласия договора признаются недействительными и авто отжимаются..
Потому и перестраховываются.
Опубликовано 29 Декабрь 2022 - 22:48
Или его)чи його)
Питання до фахівця))) місце складання договору/розписки - то обов'язковий пункт?
Недвижимость отчуждается через нотариусов.логічно. Чим авто відрізняється від земельної ділянки, квартиры, тощо? Їх продаж-купівля обов'язково через згоду, нотаріально зафіксовану.
Изменено: Manager, 29 Декабрь 2022 - 22:53
Опубликовано 30 Декабрь 2022 - 09:15
про 25 ты загнул)
Перше авто "на продаж" було десь в 1995, нива кастрована, коли ще слесарювів... сам її і робив, а конкретно в професію зайшов мабуть десь в 2004, тоді до нас приєднався третій і стало не вигідно ділити на трьох і так не дуже великі гроші...
ПТН ПНХ
Опубликовано 30 Декабрь 2022 - 09:37
Опубликовано 30 Декабрь 2022 - 11:55
Во время войны вообще забил на это дело, а разве есть разница сколько вёдер продавать?
Да и сдаётся мне, что продавая 23 ведра в год ты тоже не морочишься)
много машин
много людей
разные ситуации
бесплатный опыт
да и большинство машин-знакомые знакомых
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых