кто продавал или покупал беря согласие второй половины? я не против общей грамотности! кто конкретно это делал?
Я оформляв задаток(продаван писав власноруч,дружина підписувала з паспортними даними) на придбання капітального гаража в присутності дружини продавця...(ця бумаженція у мене і наразі є)Не хотів мати проблеми...
Робив договір купівлі/продажу нотаріально завірений,заставив продавана зробити свіжий техпаспорт в БТІ...
Знаю не один випадок коли "продавали гараж",а це робилось по типу-пішли в правління "переписали" в обліковій картці ім'я власника і чікі пукі.
Бабло у продавана,щасливий власник вимив,видраїв,прибрався в гаражі і т.д.Через день прибігає в правління дружина продавана-крики,ругань,сльози-обшукали,обдурили,розвели,кинули!!!Кіпіш на весь район...
Переписують знов гараж на продавана,але той гроші повернути не може,бо майже півсуми пропито і на шось витрасено!
Качелі-достойні окремого сюжету в студії 95кварталу...
+2 до Одеського ловеласа.
Після заяви в суд ,що спільне майно придбане під час шлюбу,продано без згоди другої половини-така угода буде визнана недійсною з усіма наслідками.Тобто-качєлі гарантовані 100%!!!
Изменено: Юстас, 29 Декабрь 2022 - 07:53