а если без решал? не всякий раз хочется их кормить....
обычно оно по ходу дешевле выходит.. 12 баксов - не такие и деньги.
хотя, зависит от того как часто этим балуешься.
Опубликовано 18 Декабрь 2022 - 14:17
нет ничего незаконного в услугах посредников.
у Жэки понятно контакты настроены..
мну час ждал, пока нумера с тремя топорами привезут из другого мрэо... понятно, нищебродские, там где они в конце, а не в начале..
Изменено: Manager, 18 Декабрь 2022 - 14:20
Опубликовано 18 Декабрь 2022 - 15:44
vovan8706, я думаю он имел ввиду +500 к обычным расценкам решал
речь не об этом
если на законных основаниях и без решал, а это раньше было без проблем, то теперь есть изменения или нет...
забирая новое авто с салона на той неделе помимо 26т в пенсионный 5750 стоило прийти в салон, через 4 часа после оплаты и забрать с уже установленными номерами. Причем в сц никто машину естественно не гонял....
но у меня вопрос про правила на законных основаниях....без размахивания баблищем
Опубликовано 18 Декабрь 2022 - 15:52
Ты больше сталкиваешься, похоже..vovan8706, я думаю он имел ввиду +500 к обычным расценкам решал
речь не об этом
если на законных основаниях и без решал, а это раньше было без проблем, то теперь есть изменения или нет...
забирая новое авто с салона на той неделе помимо 26т в пенсионный 5750 стоило прийти в салон, через 4 часа после оплаты и забрать с уже установленными номерами. Причем в сц никто машину естественно не гонял....
но у меня вопрос про правила на законных основаниях....без размахивания баблищем
Опубликовано 18 Декабрь 2022 - 17:10
Оно все так делается....Видно в тебе свій оптовий решала.
Влітку переоформляли автівку, решала + 4000. Якщо без рєшали 1000.
Влітку також були в великому Київському СЦ, здавали на права, жалюгідне корупційне видовище.
Опубликовано 18 Декабрь 2022 - 20:14
Я успел до нововведений ))Кто уже столкнулся с новыми правилами переоформления авто в СЦ?
как я понял, теперь два талона, один к эксперту сначала, потом к менеджеру...как правильно в один день не получается....
т.е. если не доверка и не договор, то здравствуй 2 дня минимум....а если поехать в другой регион? не весело(
Изменено: bzhasso, 18 Декабрь 2022 - 20:15
Опубликовано 19 Декабрь 2022 - 15:40
теперь два талона, один к эксперту сначала, потом к менеджеру...как правильно в один день не получается....
Я коли про ці нововведення прочитав, подумав що так зручніше для покупця повинно бути, для продавця навпаки. Висновок експерта дійсний 10 діб, тому продавець може його зробити раніше, а покупець приїде у СЦ, коли цей висновок буде вже на руках у продавця.
у меня вопрос про правила на законных основаниях....без размахивания баблищем
+1
але це мабуть коли нововведення притреться та стане на потік, з початку на цьому традиційно наживуться прилипали
з.і. ще цікаво, чи є вже сміливці, які добровільно відмовились від пластикових бланків свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та водійського посвідчення
Опубликовано 19 Декабрь 2022 - 16:12
Имхо возможно меньше беготни будет туда сюда.Я коли про ці нововведення прочитав, подумав що так зручніше для покупця повинно бути, для продавця навпаки. Висновок експерта дійсний 10 діб, тому продавець може його зробити раніше, а покупець приїде у СЦ, коли цей висновок буде вже на руках у продавця.
+1
але це мабуть коли нововведення притреться та стане на потік, з початку на цьому традиційно наживуться прилипали
з.і. ще цікаво, чи є вже сміливці, які добровільно відмовились від пластикових бланків свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та водійського посвідчення
Опубликовано 19 Декабрь 2022 - 16:31
Изменено: Manager, 19 Декабрь 2022 - 16:35
Опубликовано 19 Декабрь 2022 - 17:24
-akaDemik-,эксперт действителен сегодня. Завтра заново
То мабуть разводняк від бегунків.
Офіційно:
Висновок, складений за результатами експертного дослідження, або відомості, що містяться в ньому, не пізніше як через десять діб після дня внесення таких відомостей до Єдиного державного реєстру транспортних засобів подаються / вносяться власником разом із заявою про державну реєстрацію (перереєстрацію), зняття з обліку транспортного засобу до сервісного центру МВС (незалежно від місця проведення експертного дослідження).
Я нашел бабу с красивыми сиськами, которая бегает и всё делает за меня и меня устраивает ее ценник?
Якщо усі особи жіночої статі будуть зайняті, чоловіків так само будеш підбирати?
Опубликовано 19 Декабрь 2022 - 17:38
0775То мабуть разводняк від бегунків.
Офіційно:
Якщо усі особи жіночої статі будуть зайняті, чоловіків так само будеш підбирати?
Изменено: Manager, 19 Декабрь 2022 - 17:44
Опубликовано 19 Декабрь 2022 - 21:31
Мало ли что там за ночь изменилось
Це вже якийсь місцевий разводняк. Пару разів на юристів/адвокатів потраплять, які захочуть це розповісти громадськості і все стане нормально.
Як вище писав, потрібен час щоб ці зміни стали на нормальний потік.
сисек не видел если что
Не соромся визнати що дарма витратив час і гроші
Опубликовано 20 Декабрь 2022 - 18:11
Muzzy, я что.
ты в своём праве.
просто форум для общения и иногда общение важнее, чем правила..
и я там еще и запятую и дефис пропустил;)
Muzzy, не обижайся.. не всегда ж прямо видно, что это именно твой раздел. особенно с мобильной версии телефона.
Я тобі навіть, як заслуженому ветеранові форуму, поясню в чому справа - скучно. Не баби/сіські, що насправді гуд, а розмови про них без зацікавленості присутніх у тому, щоб про це послухати.
У Баяні, чи де тут є тусовка любителів про сіські поговорити - тричі на здоров'я. В автомобільному розділі - з пляжу.
Опубликовано 21 Декабрь 2022 - 03:43
Опубликовано 21 Декабрь 2022 - 13:05
Попробуйте с 17))Manager, стартуем с 7,5 по рекомендации риа
Изменено: Manager, 21 Декабрь 2022 - 13:04
Опубликовано 21 Декабрь 2022 - 14:08
Ни разу не пожалел, что взял за 23..Машина хороша, тільки нікому не потрібна за 10+
Тому тільки самому катати, ну або місце на стоянці займати.
0 пользователей, 6 гостей, 0 скрытых