То тому що ти її не продаєш , а так , була б нова .
Я бы глянул и сравнил
Шусман, кстати, чего свою без пробега соклубникам не предлагаешь?)
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 07:55
Опубликовано 29 Ноябрь 2022 - 23:25
grayplus, смотря какие
Є парочка варіантів Insignia 2014 року в Києві, які мене зацікавили. А ще - ніколи не сидів-не їздив, але ззовні і всередині по фото подобаються нестандартністю, та й за технічними характеристиками начебто нічогенькі - брати-французи Пиж 508 і Цитрон С5 десь тих же років. На дволітрових дизелях і автоматах.
На щось молодше грошей шкода, на щось старіше - тим більше шкода.
В эпоху цифровых технологий по номеру машины и кузова можно получить больше инфы сидя дома, чем осматривать грязную и во льду на морозе)
Тем более что все продаваны говорят только правду)
По ua.carplates.app і по Карвертікалу пробив, але що там зрозумієш?.. Змотаний пробіг, значні ДТП в Україні та ті в Європі, що були зафіксовані. Ну ще історію продаж, щоб виділити частину перекупів, які позиціонують себе власниками.
Ні іржі, ні ознак перепробігу після останнього (+-3-річної давнини) обслуговування у "офіціалів", ні нефіксованих в базах страхових і МВС ДТП, ні ознак (не)якісного обслуговування - нічого з того, що можна побачити очима, в Інтернетах не видно :(
Хотя вчера соклубник из З хотел разжиться второй машиной, вроде как уговорил перенести на март)
Я поки що теж не вирішив принципово, що прям зараз треба машину оновити. Війна, блін. Але прикидую, що свято наближається...
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 30 Ноябрь 2022 - 00:31
grayplus, а из япономатери в глаза ничего не прыгает? зина прикольна по многим показателям, но, если кто-то сбрасывает то это жжж не спроста.. и ценник ремонтов там думаю может удивить на фоне ООБ..
есть не один форумчанин, кто пересел с ООБ на ту же Кемрюху и вроде не жужжат.
оно может на пару куе дороже но, по ходу и в ремонты вольешь меньше и потом продашь на те же куе дороже.. если нормальную выбрать.
Опубликовано 30 Ноябрь 2022 - 01:22
Кемрюху також хтось буде скидувати і також мабуть не зпроста.
выбирать нужно с умом. не хочу начинать войны, но, просто поверь - у япов чуть другой уровень инжиниринга.
если что, мицик к ним не отношу (это личное, в семье были траблы с ними с капиталками движка и короба, при том что тойоды и ниссаны бегали).
у немцев часто чуть лучше мебель в салоне.
опять же, даже при том, что это УОК - смысл брать два Опеля подряд?
есть много конфет в коробке.. почему бы не попробовать что-то еще? бросаться прямо на бу французов и итальянцев - это уже кому какой вид эротики нравится.
Изменено: Manager, 30 Ноябрь 2022 - 01:23
Опубликовано 03 Декабрь 2022 - 16:06
Як же я це зроблю , мене тут , бачу , чистять . Причому , мій флуд чистять , а відповіді на мій флуд - ні .
"І на пєрвий взгляд как будто нє відна"...
На твоєму місці я б утримався від таких заяв, причому не тільки тому, що це заборонено правилами, а і з інших міркувань.
Наприклад, тому, що це не відповідає дійсності. Тебе ТУТ не чистять, бо ти ТУТ не писав. А ТАМ де ти писав, а я почав ваш флуд чистити, а потім плюнув і переніс його залишок СЮДИ, за флуд можна було отримати санції, які я ні на кого накладати не став, бо хоча санкції і сприяють підтриманню порядку, але вчиняти звірства кожен раз, коли для цього є формальний привід, у мене немає натхнення. Безвідповідальне ставлення з мого боку до своїх посадових обов'язків, згоден.
Але обговорювати це далі (нікому) не раджу.
Вибачення і/або подяка (на словах) приймаються, якщо є бажання їх висловити, від усіх причетних. Але ніхто не зобов'язаний їх висловлювати, бо не така вона вже насправді "і трудна".
На всякий випадок нагадую: червоний - директивний модераторський колір шрифту, синій - інформаційний модераторський.
Опубликовано 04 Декабрь 2022 - 12:15
Наскільки у поточних реаліях діє стереотип що з 1 січня авто стає на рік старшим і усі намагаються злити його перед новим роком?
p.s. той випадок, коли продавець вирішив написати правду щодо пробігу
Якось воно докаталось до таких цифр
Опубликовано 04 Декабрь 2022 - 19:10
Спокійно. Велика частина авто на ринку таких років саме з такими пробігами.Наскільки у поточних реаліях діє стереотип що з 1 січня авто стає на рік старшим і усі намагаються злити його перед новим роком?
p.s. той випадок, коли продавець вирішив написати правду щодо пробігуСпойлер
Якось воно докаталось до таких цифр
Опубликовано 05 Декабрь 2022 - 21:04
народ, а шо за проблема в движках ер6 на ситро и пежо? и в каких годах было это безобразие?
У всіх. Там мільйон ревізій і проблеми все одно не закінчуються. До 11 року найгірше, але насправді це не має значення, воно все гівно, а турбо - особливо.
Двигуни на його базі випускаються до сих пір. Фірми важко відмовляються від чогось, якщо у його розробку ввалене велике бабло.
Масляні канали там забивалися, на турбо розтягувався цеп і так далі.
Вони температурно дуже перевантажені, причому якщо при повздовжній установці (на БМВ) вони охолоджуються не те щоб добре, але більше, то при поперечному встановленні (на Міні і ПСА) там охолодження недостатнє.
Опубликовано 05 Декабрь 2022 - 21:18
то есть они и на бмв его вкорячили, помимо ситро и пежо? это только 1.6, или 1.4 тоже?
Це і є розробка БМВ. На базі блоку старого Пежо, який просто кусок заліза і ламатися там нічому, і оригінальний двигун з ним сто років назад зроду не ламався, але у ЕР6 все, що рухається, відкривається/закривається і впорскує розроблене БМВ. Характеристики прекрасні, але надійність гівняна.
1.4 - його близький родич, також нічого хорошого.
Опубликовано 15 Декабрь 2022 - 21:34
кум після поранення, тому онлі трахтомат. Пробіг - "дєло наживноє". Ближче к тєлу - буду тобі "голову морочити". Добре?Стрекоза, да и мало их
глянуть статистику за год- оч мало машин до 100
и то
главный фактор война
вектра только возраст (80)
хотя если глянуть одессу- там у всех машин 100-130)
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 18 Декабрь 2022 - 10:54
Кто уже столкнулся с новыми правилами переоформления авто в СЦ?
как я понял, теперь два талона, один к эксперту сначала, потом к менеджеру...как правильно в один день не получается....
т.е. если не доверка и не договор, то здравствуй 2 дня минимум....а если поехать в другой регион? не весело(
Изменено: molodec, 18 Декабрь 2022 - 10:54
0 пользователей, 7 гостей, 0 скрытых