Вести сюда и продавать другим жуликам)
Все просто)
+1
и даже растамаживать не нужно)
Опубликовано 03 Сентябрь 2022 - 08:54
Як варіант, до мене навіть звонили пару людей з такими пропозиціями, але по цінах то з доставкою було дешевше в нас тут аналог купити, люди взагалі далекі від того що машина за 1500 км має бути не на 500 уй дешевша від авторіа.Вести сюда и продавать другим жуликам)
Изменено: Мірик, 03 Сентябрь 2022 - 08:55
Опубликовано 03 Сентябрь 2022 - 09:16
molodec, позавчера тоже звонили с междугородки
вчерашний оказался обычным перекупом, причем не серьезным и не порядочным. брехло и сцыкун . отдал своим сб шникам его номер, пробили, задал пару вопросов и чувак знык. а как рассказывал, шо он токо из чехии проездом из мексики
Опубликовано 03 Сентябрь 2022 - 09:23
Як варіант, до мене навіть звонили пару людей з такими пропозиціями, але по цінах то з доставкою було дешевше в нас тут аналог купити, люди взагалі далекі від того що машина за 1500 км має бути не на 500 уй дешевша від авторіа.
Таких випадків як з тим віто мабуть небагато.
думаю, с продавцом можно договориться, чтобы жена продавца заехала на западную и формила сделку в Украине без оплаты услуг переселлеров по перегону..
Изменено: Manager, 03 Сентябрь 2022 - 09:24
Опубликовано 03 Сентябрь 2022 - 09:47
вчерашний оказался обычным перекупом, причем не серьезным и не порядочным. брехло и сцыкун . отдал своим сб шникам его номер, пробили, задал пару вопросов и чувак знык. а как рассказывал, шо он токо из чехии проездом из мексики
Опубликовано 06 Сентябрь 2022 - 18:49
Як варіант, до мене навіть звонили пару людей з такими пропозиціями, але по цінах то з доставкою було дешевше в нас тут аналог купити, люди взагалі далекі від того що машина за 1500 км має бути не на 500 уй дешевша від авторіа.
Таких випадків як з тим віто мабуть небагато.
Та довбнів хватає. В мене Q50 стоїть у продажу з цінником 18500 (з торгом), так чучело пише:
Доброго дня Підкажіть будь-ласка за 11000$ відасте ? Без перевірок на СТО Реальний клієнт, гроші готові
От навіть не знаю що таким відповідати, тому промовчав
Опубликовано 06 Сентябрь 2022 - 20:01
Та довбнів хватає. В мене Q50 стоїть у продажу з цінником 18500 (з торгом), так чучело пише:
От навіть не знаю що таким відповідати, тому промовчав
Все торги у капота.... вдруг вы мне не понравитесь и я вам машину не продам (с)Та це ще фігня.
Буває і звонять, чуть не серед ночі і відразу крик в трубку: "ЯКА ВАША ПОСЛЄДНЯ ЦЕНА?"
Ні здарастє, ні досвіданія, ні хто такий і чого звонить.
Изменено: kaktys, 06 Сентябрь 2022 - 20:02
Опубликовано 06 Сентябрь 2022 - 20:52
Та це ще фігня.
Буває і звонять, чуть не серед ночі і відразу крик в трубку: "ЯКА ВАША ПОСЛЄДНЯ ЦЕНА?"
Ні здарастє, ні досвіданія, ні хто такий і чого звонить.
если разово - то умные дают объяву на отдельную симкарту и выключают тел нафиг, когда не хочется чтобы беспокоили..
после продажи - симку можно в мусор. или просто оставить про запас.
дятлов вокруг дофига и больше.
но, если хочется секса - можно светить и основной номер.
Опубликовано 06 Сентябрь 2022 - 21:20
Именно поэтому для всяких риа и олх отдельный номер с переадресацией :)если разово - то умные дают объяву на отдельную симкарту и выключают тел нафиг, когда не хочется чтобы беспокоили..
после продажи - симку можно в мусор. или просто оставить про запас.
дятлов вокруг дофига и больше.
но, если хочется секса - можно светить и основной номер.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 06 Сентябрь 2022 - 21:21
вопрос к более опытным соклубникам. Кто то покупал по доверке человека для него авто. В СЦ забирают оригинал доверкии как при продаже? у меня к примеру она на 3 года.... и не хотелось бы отдавать. или достаточно копии? или вообще ксерокопии?
Якщо авто будь-яке в межах довіренності, то нотаріально завірена копія лишається в СЦ, пред*являєш і оригінал, і копію. Правда єдине місто, де ці підеріки несли повну ахінею і хотіли забрати оригінал - твоє рідне(( Скандалив аж до начальника... хоча на руках були і паспорт з кодом довірителя.
Якщо авто конкретне (тп, номера, вінкод), то тільки разово і оригінал лишається в них.
Изменено: Юрий Сергеевич, 06 Сентябрь 2022 - 21:25
ПТН ПНХ
Опубликовано 07 Сентябрь 2022 - 11:48
scenium,тю.. та таких зараз через одного, бомблять всіх підряд повідомленнями з пропозиціями майже -50% від ціни в надії що хтось клюне, хоча зважаючи на мертвий ринок і ситуацію в країні і таке не виключено.
А от по мототехніці буває і дуже часто,що пропонуєш ціну трохи нижчу ринку та по реальним угодам, які були недавно у кола знайомих, а людина відмовляє. Потім наблюдаєш в наступному році цей і мот з ціною нижчою за свою пропозицію.
От наприклад наразі люди ставлять ціни вищі, чим були в минулому році, хоча дурнів купити мот під час війни і знецінення гривні практично немає)).... Плюс кінець сезону, їхати нема куди. Як це можна пояснити? Не можу зрозуміти.
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 07 Сентябрь 2022 - 11:51
А от по мототехніці буває і дуже часто,що пропонуєш ціну трохи нижчу ринку та по реальним угодам, які були недавно у кола знайомих, а людина відмовляє. Потім наблюдаєш в наступному році цей і мот з ціною нижчою за свою пропозицію.
От наприклад наразі люди ставлять ціни вищі, чим були в минулому році, хоча дурнів купити мот під час війни і знецінення гривні практично немає)).... Плюс кінець сезону, їхати нема куди. Як це можна пояснити? Не можу зрозуміти.
надеются на гипотетического лоха с деньгами..)
Опубликовано 07 Сентябрь 2022 - 11:54
Реальна ситуація на днях. Товарищу пригоріло, хочу купити мот і все...))). Є в продажі за 15000 уо. Пропонуємо 13500, каже ще почекаю)). Що почекаю? Ціле літо чекав, другого такого дурепи не буде, тим більше точно такий мот був проданий в минулому році за 13500! Пропозиція абсолютно адекват... Він чекає))
надеются на гипотетического лоха с деньгами..)
Так їх на мото завжди мало)). А наразі стало в десятки меньше.
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 07 Сентябрь 2022 - 12:36
Купи мота,порадуй продавана!
та я даже тему создавал.. думал монстрика Honda Gold Wing попробовать..
но, после того как знающие рассказали, что все байкеры хотя бы раз падают - подумал, что мне руки-ноги пока не особо мешают и подзабил на это дело..
Щоб купити непотріб тре спочатку знайти лоха на лохус))
лохус бабло зарабатывает)
позвонила девочка - я тут вам бампер на стоянке теронула, скинула фотку.. чуток поторговались (случайно мелькнули фразы "почему не вызвала полицию" и "зачем покинула место ДТП") - 4500грн на карту скинула..
бывают и порядочные люди..
хотя она думала, что будет меньше, а мне эти приключения и вовсе не нужны были.
Опубликовано 12 Сентябрь 2022 - 07:39
Кто знает, подскажите
Хозяин авто умер, год назад. Жена вступила в наследство, есть все доки, но тп на себя не переоформляла, так как позвонила в СЦ и там ей сказали, что при продаже без проблем переоформится авто на нового владельца.
так и есть? или пойдет она за кораблем, когда приедет в СЦ, вместе с новым хозяином?
Изменено: molodec, 12 Сентябрь 2022 - 07:39
Опубликовано 12 Сентябрь 2022 - 07:54
пояснення дуже просте- гроші дуже треба я з багаторічним досвідом продаж побачив ще такий цікавий факт психології людей, коли стає все погано і доходи падають то люди різко починають рахувати гроші і їм з ними важко розставатись, авто/мото/ нерухомість куплена за енну суму зелених при нормальних доходах зовсім по іншому сприймається коли цих доходів нема.. коли людина заробляє і їй свербить щось продати/ змінити в своєму житті вона це робить не дивлячись на втрати, бо знає що заробить, а коли така ситуація як зараз заробити не виходить як до війни то віддавати щось « в мінус штуку» важко.. от так і получається, хоча хто дивиться трохи далі як на день вперед то розуміє що в воюючій країні речі не першої необхідності будуть тільки дешевшати, особливо в валюті, і якщо є бажання продати то треба продавати, бо « завтра» буде ще дешевше.Як це можна пояснити? Не можу зрозуміти.
Опубликовано 12 Сентябрь 2022 - 08:20
так и есть? или пойдет она за кораблем, когда приедет в СЦ, вместе с новым хозяином?
По закону так і є, але в Дніпрі цим нетрадиційним закон не писано. Я б на місці жінки витратив 1000грн и зарегав по спадщині, щоб спати спокійно і не давати приводу для качелів з боку СЦ (бо може вийти дорожче по факту).
Хоча можна спробувати: записатись в електронну чергу на неї для "реєстраційних дій", приїхати з покупцем... якщо відмовлять, то реєструвать на себе, а покупець - наступного дня пишеться в чергу...
Изменено: Юрий Сергеевич, 12 Сентябрь 2022 - 19:15
ПТН ПНХ
Опубликовано 13 Сентябрь 2022 - 19:33
в общем так.....Новомосковский СЦ
на покупателя не можно....тем более, что талон должна была взять бабулька. 73 года, военный городок, и т.д.
т.к. есть нотариальные доки, на вступление у право власности, переоформили на нее ТП. больше она не захотела мучиться и дала доверку.....
тактичный сотрудник сказал, что вот если бы через договор купли продажи то так можно...напрямую...но там дорого...
кстати если вступление у право власности, то номера можно оставить старые...
как то так....
Изменено: molodec, 13 Сентябрь 2022 - 19:51
Опубликовано 19 Сентябрь 2022 - 19:24
Якщо комусь цікаво: у Києві на Борщагівці стоять гіпотетично покинуті своїми власниками Шевроле, думаю, що Кавальєр (не знаю якого року і який двигун, близнюк Опеля Аскони Ц, тільки двигуни 1,8-2,8) і Сітроен Ксантія 1,9Д (думаю, що 1993 р.в.).
Шевроле стоїть на вулиці Чаадаєва зі сторони хлібозаводу (це коротка вулиця, там легко знайти). Не рахуючи нерідних передніх правих дверей з розбитим склом, машина вся перефарбована не дуже давно красивою синьою фарбою, кузов виглядає дуже живим, білі литі диски Duett, салон і кермо перешиті, очевидно, кожзамом, світлим. Не їздила пару років, на давно спущеному Мішлен Альпін. Не знаю, що там по техніці, але якби я займався ремонтом машин, я б на неї хоча б подивився, якщо її за декілька сотень віддають. Під двірниками струхлий папірець з номером телефону (останні цифри пропали) - скоріше продавця, ніж пропозиція про викуп, але це не точно.
Ксантія стоїть на вулиці Рикова (зараз називається Петра Курінного), ближче до Героїв Космосу, якщо їхати він вулиці Гната Юри - по правій стороні, на узбіччі. Фарба рівномірно дуже вигоріла, кузов помірно притиснутий на задніх лівих дверях і прилягаючому до них крилі, все скло рідне, над склом ляди відсутній ущільнювач, передні сидіння у прекрасному стані, задні або не видно, або не пам'ятаю. Вона, звичайно, стоїть у нижньому положенні підвіски, але це для них і є паркувальне положення, так що з цього приводу можна тільки здогадуватися.
Зрозуміло, що власники їх відновлювати не збираються, особливо Ксантію, там з РТВ треба добре порозважатися. З Шевроле, очевидно, ще досить недавно розважалися і ввалили трохи бабла, але втратили інтерес.
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 11:14
Якщо комусь цікаво
Навіть якщо комусь цікаво, як знайти власника?
Якось і мені на F під двірник папірець засунули щодо купівлі мого авто (написано від руки), якраз не користувався авто більше тижня, восени нападало листя і могло бути враження що ніхто не їздив декілька місяців. Ще раніше якось на дорозі, стояв на світлофорі і під'їхав на іншому авто чоловік, відкрив пасажирське вікно, махнув рукою, щоб я опустив своє вікно, думаю ну може колесо спустило чи ще щось, а він запитав чи не продаю я авто... до цих пір не розумію чого він вирішив що я його хочу продати, якщо я за кермом і об'яв на склі, як інколи бачу на інших авто, у мене не було
Опубликовано 20 Сентябрь 2022 - 14:53
Опубликовано 22 Сентябрь 2022 - 05:45
Я до людей, які цікавляться, нормально ставлюся.
как правило - это шаровики-перепуки..
хотя, я сестре реально помог тойоду продать, посоветовав тупо поставить с надписью у дома на тротуаре оживленной улицы с медленным трафиком.. увидел и остановился чувак на крузаке, посмотрел, немного поторговался и купил.. бохх маркетинга блин и даже мне с этого баксов 100-150 в карман упало (сестра сказала: вот тебе приличная зимняя резина.. хочешь - продай)
Изменено: Manager, 22 Сентябрь 2022 - 05:53
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых