Эксперт 15 минут)
Ми маринувались у черзі десь півтори години, ті хто хотів без черги заїхати, завертали охоронники, навіть блондинок на великих джипах. Було 5 експертів
Опубликовано 22 Октябрь 2021 - 10:32
Эксперт 15 минут)
Ми маринувались у черзі десь півтори години, ті хто хотів без черги заїхати, завертали охоронники, навіть блондинок на великих джипах. Було 5 експертів
Опубликовано 22 Октябрь 2021 - 13:59
Витя, Поверь, желающих будет оч многонорм доходность, 60+крублей в месяц при 40-часовой рабочей неделе
Изменено: kaktys, 22 Октябрь 2021 - 14:00
Опубликовано 30 Ноябрь 2021 - 07:32
Опубликовано 30 Ноябрь 2021 - 07:43
Опубликовано 02 Декабрь 2021 - 09:15
)
Или пляха шампанского разбивается о борт свежеоформленого корабля)
Да это гораздо гуманнее, чем о голову покупателя . А по теме - с Кактусом общалась в плане советов по продаже Корсы, спасибо за общение и отношение , думаю, если бы был ближе территориально, то общение было бы более предметное.
Опубликовано 02 Декабрь 2021 - 12:05
Сразу хочу оговорить, я не автоподбор...
Мені якраз здалось що пропонуєш послуги підбору, чи вони щось інше роблять?
Опубликовано 03 Декабрь 2021 - 09:29
Кагбе, заказать авто и посмотреть выбранное Вами (а Вы далече) - эт трохи разные вещи...
Тобто "автопідбір", це ті, до яких звертаєшся що хочеш круте авто за мало грошей, а вони тобі пропонують різні варіанти у твоєму місті? Скільки коштує така послуга?
Опубликовано 03 Декабрь 2021 - 19:55
НеТобто "автопідбір", це ті, до яких звертаєшся що хочеш круте авто за мало грошей, а вони тобі пропонують різні варіанти у твоєму місті? Скільки коштує така послуга?
)Спасибо Кактусу за за бегемота.
Опубликовано 06 Декабрь 2021 - 09:57
Прайсы от 500-1500... уе
Нічого собі, це тільки за те що можна зробити самому (як мінімум знайти), чи це коштує послуга під ключ? пошук, перевірка по усім базам та наживо, там тотал чи вогонь + допомога при реєстрації в МВС.
Чи вони пропонують такі авто, які не доходять до авторіа/рст, як твоя А5?
видел их много, все похожи на оленей
Я перед придбанням OAJ дивився багато різних відео, згадав про одне, як викривають тих, хто називає себе "автопідбір", їм навмисно підкладали проблемне авто і дивились чи знайдуть, чи ні, а якщо знаходили, тоді пропонували гроші, щоб про це не розповіли замовнику
Опубликовано 07 Декабрь 2021 - 10:43
Видео ты имеешь в виду в Питере?
Здається так, зараз не можу знайти
Опубликовано 07 Декабрь 2021 - 11:08
Нічого собі, це тільки за те що можна зробити самому
у тебя есть деньги, нет времени, знаний, желания и тд. Ты платиш человеку за услугу, он тебе находит под ключ. Но адекватного найти трудно, те кто реально шарит будет стоить или мего дорого или не возьмется...
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых