Доброго дня Шановне панство...
Усвідомлюю,що створюю тему не на профільному форумі...
Але!!!
Відчуваю,що кожному з нас небайдуже бажання побовтатись хоча б у калюжі літнього спекотного дня...Розумію що калюжі бувають різними.В когось сільській став,в когось острівні береги Індійського океану.Само собою,що приємно прогулятись по воді за допомогою транспорту чим відлежувати дупу на травичці чи золотих пісках пляжів)
Пропоную в цій темі ділитись надбаннями,питаннями,планами,мріями проектами та іншим,що стосується водного транспорту.
Все рівно що це-вейкборд,водний мотоцикл чи пліт збитий з допомогою цвяхів з куренем посередині.Думаю що кожному небайдужому є чим поділитись,або розповісти про власний транспорт,особливості керування або ж може йде цікавий проект.Ділимось-не стидаємось!
Одним словом-тема для народу що ніжиться під сонечком,та застосовує для цього плавзасоби...
Так як я створив цю тему-то я і розпочинюсь...
"В мене двоє діток-хлопчик і...хлопчик!"
Так склалося життя,що я безмежно закохався в Дніпровські плавні,шум хвиль та шелестіння очерету.Свої почуття я скромно виливаю на вихідних,а от у будні є ще одне захоплення...Діти.Вони в мене відвідують Дитячу юнацьку спортивну школу вітрильну школу Олімпійського резерву-що знаходиться в Києві,вул.Прирічна 32.Пацани ростуть нівроку-дай каждому!)Але ж це у будні!А як же жеж у вихідні???))
Я пробував поєднувати своє захоплення
http://www.opel-club...a-karas-poshel/
з вітрильною школою хлопців...
Але в мене не дуже виходило.Тобто або моє захоплення і хлопці зі мною,або хлопці під вітрилами,а я без захоплення)))
Зрозуміло,що колись терпіння повинно було лопнути і ось цей день настав!))Тим паче,що якраз прийшла пора коли темніє рано,а байдики бити не з руки...
Та і взагалі-люблю я всілякі літні проекти втілювати в життя на новорічні свята...Так і зима швидше проходить,рухливіше,а рух це життя і...
Одним словом казка швидко розказується та нешвидко діло робиться...Вирішив я,щоб вітрила хлопців,вітер наповнював поруч з моїм захопленням і...
Вирішив відновити списаний в ДЮСШОР вітрильний швертбот "Оптиміст"...
Посудина мала жалюгідний вигляд і технік вітрильної школи її трохи підлампічив.Але...Одним словом я вирішив переробити все на совість і вдихнути у форму душу...
Ось так виглядає човник зараз.
Хоча рук і докладено,але це зовсім непомітно і тільки початок шляху.
Після відновлення корпуса треба докласти рук до рангоута,вітрил,такелажу...
Шверт та перо керма я майже відновив...
Але про все по порядку)
Далі буде...