газончик як губка, плюс он пишуть оксиди всякі, мож ще фотосинтез короче дослідів всіх хімофізичних процесів не робив)) але якщо машина стоїть на зеленому живому травʼяному покриву то вона гниє досить сильно.Від "чистоти" металу також багато залежить.
П.с. про цілий рік на газончику, чим погано?
Реклама
Опубликовано 23 Июль 2023 - 05:33
Опубликовано 23 Июль 2023 - 08:52
цинкування у всіх відносне, так званий «холодний цинк» по факту тонкий слой цинковмісного грунта, тобто все ржавіння сколів виключно від товщини пирога лкп+ґрунт і сили яка задіяна щоб цей пиріг пробити і добратись до чистого метала
Зате китайці нормально навчились цинкувати авто. Ось ці дирки (на фото) з березня минулого року (наслідок бойових дій у Бучі), станом на сьогодні жодного натяку на корозію нема. Це на Haval H6
Опубликовано 23 Июль 2023 - 08:57
Лучше всего под навесом, на щебенке и что бы приятный ветерок колыхал кузов , на самом деле своя крайняя машина где можно было при желании отыскать немного рыжиков был Додж Рам Дайтона 2005 года от роду + все таки почему то на Е-Гольфах попадается постоянно.
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 23 Июль 2023 - 09:05
Эта вот би-би-ка
хочу такую же но на батарейках
scenium,В мене на гольфі 18-го року на капоті пару сколів від камінчиків ржаві. Однослойна покраска. В опціях коли замовляєш гольфа є двослойна покраска, ну за додаткові гроші.
А у меня они в основном 14-16 годов проскакивают) и реально ни одного без рыжиков не встречала еще в отличии от Лиафов.
Читаем правила
Опубликовано 23 Июль 2023 - 09:11
TPAKTOPICT, я коли знов шукав собі Б'юіка, то виключно в кольорі білий перламутр. Не тільки тому, що він бомбезно виглядає в цьому кольорі, але й тому що технологія фарбування "перламутр" передбачає тришарове покриття фарбою, що значно покращує стійкість до різних сколів.
Скільки в середньому палива бере на сотню?
Опубликовано 23 Июль 2023 - 09:33
Опубликовано 23 Июль 2023 - 09:44
Опубликовано 23 Июль 2023 - 10:14
вмятини плавні, видно що покриття не пробите, якщо б чимось тонким і гострим як край камня щоб пробило той « цинк» то думаю вже б гнило по трохи, хоча не виключаю що скупі європейці зараз можуть економити на антикорозійці більше китайцівЗате китайці нормально навчились цинкувати авто. Ось ці дирки (на фото) з березня минулого року (наслідок бойових дій у Бучі), станом на сьогодні жодного натяку на корозію нема. Це на Haval H6
8-9 річні гольфи з Норвегії дійсно майже всі з рижиками, факт.. хоча кажу і ліфи і інші я теж рижі зустрічав.А у меня они в основном 14-16 годов проскакивают) и реально ни одного без рыжиков не встречала еще в отличии от Лиафов.
Опубликовано 23 Июль 2023 - 10:30
Опубликовано 23 Июль 2023 - 10:34
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 23 Июль 2023 - 10:45
75500 євро хотять за той китайський пікап у нас.
Air Conditioning, Central Locking, Electric Windows, Alloy Wheels, Cruise Control, Electric Mirrors, Electric Seats, Fog Lamps, Immobiliser, Side Steps, Automatic Wipers, Automatic Lights, Centre Armrest, Multi-function steering wheel, Climate Control, Traction Control, Metallic Paint, Multiple Air Bags, Side Impact Protection, Anti-Theft System, Parking Sensors, Trade in accepted, Remote Central Locking, EBD, Isofix, Roadside assistance, Finance Checked, Android Auto, Mirror Link, Heated Front Seats, Reversing Camera, Front Parking Sensors, Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring System, Wireless Smartphone Control, Electro Chrome Rear View Mirror, Speed Sign Recognition & Recommendation, Active Safety Braking / City Brake / Collision Alert, Adaptive Cruise Control, Stop/Start Button, Touch Screen Media Control, Gesture Control, Driver Fatigue Warning, Drive Mode Selector, Dual Zone Climate Control, Daytime Running Lights, Manufacturer Warranty, Main Dealer Service History
Гарантія 200000 км, на батарейку 8 років або 160000 км, лкп 10 років. Навчились малювати краще європейців.
-5 YEAR 200,000KMS WARRANTY
-8 YEAR 160,000KMS BATTERY WARRANTY
-10 YEAR ANTI CORROSION WARRANTY
Опубликовано 23 Июль 2023 - 12:28
Та и Хаммер есть), но надо новые дорого, надо немного подождать .
Так в чому проблема купити в Америці новий F-150 Lightning?
Проблема в деньгах), если брать то хоть Лореатат а лучше Платинум а это +- 95000$
8-9 річні гольфи з Норвегії дійсно майже всі з рижиками, факт.. хоча кажу і ліфи і інші я теж рижі зустрічав.
Встречали и все под ряд вещи разные), да и не только из Норвегии они такие.
Читаем правила
Опубликовано 24 Июль 2023 - 00:24
Нет это точно какая то извращенная логика , подкаблучник это тот кто покоряется а не меньше зарабатывает или для вас деньги это верх всего?
Не ну если так, то как бы понятно тогда с "подарками" и тем что за них должна прилететь в ответ чего то , только это тогда не подарки а плата .
Читаем правила
Опубликовано 26 Июль 2023 - 08:47
Проїхав перші 60 км на своєму е-гольфу ( рестайл 35.8квт брутто) покалькулював, при реальній ємності батареї в 30квт кілометрів 250 можна проїхати, впринципі непогано.
Доречі коли купляв то передивився з десяток гольфів всі були без теплового насоса, хоча це для мене і не було пріоритетом, чи то мене засліпило, чи помутніння яке, думав що того що купив теж без теплового, сьогодні відкрив капот і він дивним чином там виявився .. Короче зробив висновок що треба менше працювати..
пам'ятаю, що йшла мова, коли купиться гольф, то поставити на нього фаркоп, зачепити будиночок на колесах і поїхати кудись на відпочинок. як із цими перспективами зараз?
Опубликовано 26 Июль 2023 - 22:15
Якісний, технічний контент по електромобилями. https://youtu.be/jSPS88xzJuQ
Опубликовано 26 Июль 2023 - 22:49
А давайте вірно підписувати посилання :Якісний, технічний контент по електромобилями. https://youtu.be/jSPS88xzJuQ
Контент по одному китайському фольцу
Опубликовано 27 Июль 2023 - 08:20
Підписався, дякую за наводку. Прикольне в них відео як якась комаха вивела з ладу гібрида.
Контент по одному китайському фольцуВ них відео майже по всіх доступних електричках і гібридах.
Треба інвертор діхлофосом попшикати.
Опубликовано 27 Июль 2023 - 09:18
Ну если кто долго смотреть не хочет то ключевое там на 10 минуте), я как то года два назад озадачилась себе иД4/иД6 привезти, подумала все за и опять Теслу привезла , чего как бы и тем кто выбирает себе машину советую.
Читаем правила
Опубликовано 27 Июль 2023 - 11:08
Ну если кто долго смотреть не хочет то ключевое там на 10 минуте), я как то года два назад озадачилась себе иД4/иД6 привезти, подумала все за и опять Теслу привезла , чего как бы и тем кто выбирает себе машину советую.
Дивився огляд від британців Carwow про Tesla Model Y, Audi Q4 e-tron, Volvo C40. На їх розсуд Тесла сама збалансована.
Підписався, дякую за наводку. Прикольне в них відео як якась комаха вивела з ладу гібрида.
Опубликовано 01 Август 2023 - 17:58
Порівняння запасу ходу на швидкості 130 км/г:
https://www.arenaev....s-news-1904.php
https://www.arenaev....2-news-1905.php
Звідти ж дізнався, що нова Mazda MX-30 у США коштує 31 кілобаксів, Шеві Болт - 24.
Опубликовано 06 Август 2023 - 20:32
мабуть там повинно було написати " дякую за наводку " ( на українській - наведення ) . навряд чи ти пропонував йому водку , то йому так здалося .
Але по темі електрички , щось на мою думку не дуже сходиться . Тобто купівля електричних авто зрозуміла , саме перше , це - хочу . Як бажання купити новий епл .
Стосвно плюшок присутніх на Теслах , то навряд чи власник АУДІ , який ти пропонуєш в продавайці буде почувати себе обділеним наявністю тих плюшок .
По комфорту - у одного з моїх директорів є автопарк , їздив я пасажиром на БМВ пятірці тролітровий дизель та на новій Теслі з салону . тесла й близько не дотягує до бехи , там кайф в салоні , не дивлячись що бмв вже років тринадцять.
Швидкість , так , на чверть милі Тесла дасть жару , але скажімо до Одеси або до Львову я на своїм Фокусі двадцятирічному дочихпихаю скоріше Тесли . Тій треба буде пару годин простояти на заравці ( це якщо там не буде черги )
Дешева електрика , так . Але скільки разів кожен з нас прогавлював зарядити свою мобілку з вечора . Для мобілки це не критично , але не для автомобіля .
не знаю .
та за аналогічну ціну , я б замість електрички взяв би гарного дизеля Пассата або беху . Це так , гіпотетично .
Та доводи приміром про екологвічність , як виявляється дуже натягнуті . перевага в різних плюшках
колись , на початку ери електричних авто у інженерів була ідея - закінчилась зарядка . приїхав , відчепив защіпки , зняв батарею , причепив другу заряджену , й через три хвилини поїхав .
Ото був би клас .
Опубликовано 06 Август 2023 - 22:09
Але по темі електрички
Сусід по боксам купував для дружини електричку, відвалив сорок тис., сам їздить на Nissan X-Trail T31.Нещодавно розговорились, з його слів, краще ніж бензин плюс газ для себе не бачить. Говорить, біс поплутав, а шукав спочатку для жінки лише Toyota Auris. Головна проблема , систематичне планування свого переміщення, яке потрібно вбити собі в мозок.
Также с меткой «Tesla, Leaf, Bolt»
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых