Реклама
Опубликовано 04 Май 2023 - 12:36
Тому вчергове прошу нерозводь срач.
Опубликовано 04 Май 2023 - 13:29
що вірогідно підіймуть тарифи на електрику для на населення
решения о повышении никогда не было и нет
Відверто кажучи, з такими тарифами як зараз, електрика для населення практично безкоштовна. Так що питання підвищення тарифів це взагалі не питання, давно пора...
Опубликовано 04 Май 2023 - 13:31
запостил откровенный бред о повышении
https://www.unian.ua...e-12238806.html
https://www.unian.ua...v-12239541.html
При желании можешь еще нагуглить.
Никто не писал, что тарифы уже повысили, написали, что высока вероятность их повышения.
Но те бе ж все едино, абы бред нести. )))
мне извиниться за правду о твоём явном и откровенном п..деже?
Тебе бы извинится о своем явном и откровенном звиздеже. )
Изменено: Avtomobilist, 05 Май 2023 - 08:24
Опубликовано 04 Май 2023 - 17:03
не особо есть желание ковырятцо в авто, старею уже)Обслуга - нульове ТО із заміною мастила в редукторі. Решта кожні 60 тис. заміна фільтра салона по
запахубажанню
Різні бариги масово вже везуть які хоч запчастини - кузовня, оптика, силові елементи і розхідники. Хочеш групи у вібері, хочеш ОЛХ і подібні ресурси, проблем нема.
Загалом електрички рулять!
тесла за эти 40 куе будет б/у и тоже лотерея)Хотел купить, но все же взял Теслу.
За час до поездки в салон за покупкой глянул и... до ID4 не доехал. До этого курил профильные форумы.
Сырые прошивки решаемы баксов за 500.
А вот подтвержденных фактов о решении проблемы дибильного термоменеджмента батареи нет. Это и оттолкнуло от покупки.
ну из 1 числа и топливо подорожает) так шо если ездить чисто по моему селу, то электро будет веселее)З червня тариф на електрику піднімуть з 1.68 до 2.88 грн за кіловат, їздитимем електричці буде дорожче на 40% в грошах це мабуть на гривень тридцять на сто км:))
Опубликовано 04 Май 2023 - 19:23
Сейчас очень подешевели тройки.тесла за эти 40 куе будет б/у и тоже лотерея)
Я не гнался за двумя моторами. Взял стандарт ренж, но уже рестайл с кучей плюшек включая тепловой насос.
Машине полтора года, пробег 17 к.
Менялось крыло и бампер. Пиропатроны, подушки, все целое. Все.
Внутри шоновая. Даже царапин нет.
Если есть мозги не гнаться за журавлем, сто баксов на диагностику, почему бы и нет.
Вышло существенно дешевле сорока.
Через три месяца будет уже двухмоторная с целой безопасностью за эти деньги. В Штатоэах какой-то теслопад.
Мог бы взять более старый дуал, мог бы взять более битый дуал. Но разум победил. Стандарта вполне хватает. Разница в разгоне только. Мне и 5 сек хватает. Ну и заряжать раз в два дня, а не три ))
Изменено: DenisZed, 04 Май 2023 - 19:26
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 04 Май 2023 - 19:45
тройка хороша, но очень маленькая) у меня ребенок 1,86 ростом и онли паркетник нужен)Сейчас очень подешевели тройки.
Я не гнался за двумя моторами. Взял стандарт ренж, но уже рестайл с кучей плюшек включая тепловой насос.
Машине полтора года, пробег 17 к.
Менялось крыло и бампер. Пиропатроны, подушки, все целое. Все.
Внутри шоновая. Даже царапин нет.
Если есть мозги не гнаться за журавлем, сто баксов на диагностику, почему бы и нет.
Вышло существенно дешевле сорока.
Через три месяца будет уже двухмоторная с целой безопасностью за эти деньги. В Штатоэах какой-то теслопад.
Мог бы взять более старый дуал, мог бы взять более битый дуал. Но разум победил. Стандарта вполне хватает. Разница в разгоне только. Мне и 5 сек хватает. Ну и заряжать раз в два дня, а не три ))
Опубликовано 04 Май 2023 - 22:25
ну из 1 числа и топливо подорожает)
прикола ради, откуда информация? ;)
в гугле можно найти много всякого от "экспертов", включая десятки вариантов конца света, в том числе северный и южный полюса якобы могут местами поменяться (наверное потому что пингвинам жить скучно), не стал бы я терять сон и аппетит из-за этого. когда произойдет - тогда и будем разгр[CENSORED].
Опубликовано 05 Май 2023 - 10:08
прикола ради, откуда информация? ;)
в гугле можно найти много всякого от "экспертов", включая десятки вариантов конца света, в том числе северный и южный полюса якобы могут местами поменяться (наверное потому что пингвинам жить скучно), не стал бы я терять сон и аппетит из-за этого. когда произойдет - тогда и будем разгр[CENSORED].
здрасьте) Давид Маркович, вы шо не в курсе про возврат НДС и акциза на топливо или в надежде что наши барыги на азс не поднимут ценник?)
Опубликовано 06 Май 2023 - 16:25
нема вже давно таких цін, 1300€ дешевше не знайдеш, щей черга на пару тижнів, бо не сильно хто хоче туди їздити, я свої туди не хочу відправляти, 2тис км в одну сторону, пароми, то не в Гамбург чи Гановер покататись.Мірик, Я цікавився привозом з Норвегії самостійно. То автовоз мінімально хотіли 1000€. Це правду найменша ціна, чи ще може бути дешевше?
Опубликовано 07 Май 2023 - 08:38
Якщо я по розумію, там не дають обд встромляти, тобто будь-яке не сертифіковане ПЗ. У тг та вайбер чатиках уважно слідкую декілька років за постачальниками. Довіру викликала тьотінька з Вінниці. Яка, з її слів, мало спеціально навчання людину в ЄС, яка перевіряла перед придбанням. Але це на словах. Ніхто там нічого не дивиться. Як говорив Кактус: ціна©. Що відхватять, то і буде, нажаль. А клієнтам казки розповідають. Їх ціни плюс 2-3 куе. Такое©я взяв « кота в мішку» на аукціоні, перевірити можливості не було, але надіюсь несподіванок не буде.
З приводу Гольфа - інфу передав подрузі. Вона зараз на 2 тижня на відпочинок, і чорний не хотіла©))) Так що побачимо.
Давай з норвежцями на обмін- я йому ретро аутентік, вони мені- Ліфа))
Опубликовано 07 Май 2023 - 22:00
ну конкретно я або довірені люди їдуть і перевіряють машину перед покупкою, Аукціони такої можливості не дають, але інколи дають ціну… яка певною мірою перекриває ризики, в Європі такий гольф буде коштувати на дві штуки дорожче, це різниця за можливість подивитись в живу і « всунути обд»Якщо я по розумію, там не дають обд встромляти, тобто будь-яке не сертифіковане ПЗ. У тг та вайбер чатиках уважно слідкую декілька років за постачальниками. Довіру викликала тьотінька з Вінниці. Яка, з її слів, мало спеціально навчання людину в ЄС, яка перевіряла перед придбанням. Але це на словах. Ніхто там нічого не дивиться. Як говорив Кактус: ціна©. Що відхватять, то і буде, нажаль. А клієнтам казки розповідають. Їх ціни плюс 2-3 куе. Такое©
З приводу Гольфа - інфу передав подрузі. Вона зараз на 2 тижня на відпочинок, і чорний не хотіла©))) Так що побачимо.
Давай з норвежцями на обмін- я йому ретро аутентік, вони мені- Ліфа))
Опубликовано 11 Июнь 2023 - 07:44
Для міста хороші показники, якраз під мої вимоги.
Опубликовано 11 Июнь 2023 - 08:11
вони з 2020 року є вже чисті електрички, просто надивився в Німечинні двадцятий рік 27 тисяч пробіг в топовій комплектації дешевше гольфа аналогічного року і пробігу, мені з вигляду і по функціоналу вона прикольніша гольфа, батарейка вроді не менша, от і щось призадумався, але у нас нема ще поки якихось відгуків по ній, по ютубу дивився вроді як своїх чесних 170-180км приїзжає.Чи ти про 2023-й рік e-Skyactiv R-EV?
Ого! Я, мабуть, щось пропустив. Пішов в гугл.
Изменено: Мірик, 11 Июнь 2023 - 08:12
Также с меткой «Tesla, Leaf, Bolt»
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых