"Всє такіє а я нє такой..."
Вдалих пошуків!
Опубликовано 02 Февраль 2023 - 10:50
Іхмо, Мирославе, не вийде в тебе така операція,по-любому проблеми будуть,як не з авто так з його продажем. Продовжуй їздити на тому що є,так буде дешевше... моя задача придбати, дешево покататись скільки захочеться і продати « в нуль» і взяти щось інше по такій схемі, у іншому випадку це все втрачає фінансову складову і економічний сенс..
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 02 Февраль 2023 - 12:14
а де є ліф з нормальною батареєю за сім?
https://auto.ria.com...f_33895963.html
https://auto.ria.com...f_32993683.html
для адептів ліфів після 2013
https://auto.ria.com...f_33574609.html
https://auto.ria.com...f_33646562.html
як катати по місту хватить. всюди ж вторгуеш = як не 200 так 300. на ці кошти підшаманять батарею при продажі.
Реклама!!!
Опубликовано 02 Февраль 2023 - 13:07
я оптиміст, досі мені вдавалось здійснювати такі операції вдало:))Іхмо, Мирославе, не вийде в тебе така операція,по-любому проблеми будуть,як не з авто так з його продажем.
Опубликовано 02 Февраль 2023 - 13:23
я оптиміст , досі мені вдавалось здійснювати такі операції вдало:))
rvgu, те що ти поскидав в 90% вже з передсмертною батареєю, там навіть один пише що батарея 70% це труп, далі вона буде деградувати в геометричній прогресії
таке як наче не, я якось читав форуми- 1-2% в рік. І покури форуми там де перепаковують їх- як правило вмирають не повністю. тим паче Ти ж сам казав- по місту 30км і на зарядку.
Реклама!!!
Опубликовано 02 Февраль 2023 - 18:26
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 02 Февраль 2023 - 18:54
Опубликовано 02 Февраль 2023 - 19:54
max911, скучні ви цілу війну нічого не купляв типу так щоб собі чимось побавитись і продати, вирішив потратити шість кує думав чи електричку, чи квадрика знов купити:))
Якщо серйозно то надіюсь що пік негараздів по світлу ми вже пройшли, у нас з цим можна сказати все дуже добре, малолітражка в сім’ї є, основну машину продавати незбираюсь, то мені то дружині треба крутитись взад вперед кожного дня на малі відстані де машина з двс навіть невстигає прогрітись.. причому розхід навіть на літровому двигуні від таких поїздок 9л на сто, якщо чисто з економічної точки зору то там та сотка в місяць на паливо на машину то не є якісь там витрати щоб за цього електричку купляти і « економити» тут більше спортивний інтерес.
Тим більше зараз моніторю ціни у нас вже дешевше чим там..
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Опубликовано 02 Февраль 2023 - 20:49
max911, співчуваю… ну « у нас» то я більше про свою вулицю яка на одній лінії з госпітальом ребілітаціі військових.. а так півміста живе майже як Київ.
Опубликовано 03 Февраль 2023 - 07:30
ці післяматчевих будуть вішатись на стовби і гризти дроти? Ти читати вмієш? Я про світло.
и твоих задворков вселенной коснуться может в плане света.
блэкауты 6 через 2 - ни разу не фонтан. но, и не конец света. правда, не понятно, когда электричку заряжать.
Изменено: Manager, 03 Февраль 2023 - 07:47
Опубликовано 03 Февраль 2023 - 07:45
Они уже старые. А для батареи это не гуд.Хто що скаже про такі « мікроби» як сітроен С-zero чи його близнюків? Приваблює ціна, кажуть сто км на батареї в 16кв проїзжає, думаю мож привезти собі як третю машину в сім’ю.. часто доводиться їхати в день пару раз на два-три км образно кажучи « в магазин за пивом» і при таких коротких поїздках авто з двс жруть як не в собі, невстигають прогрітись ну і так далі..
Изменено: DenisZed, 03 Февраль 2023 - 07:47
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Февраль 2023 - 08:03
так то якщо по богатому і електрика як основне авто..Они уже старые. А для батареи это не гуд.
Для того, чтобы с комфортом войти в мир электроавто надо иметь в два раза больше.
И начинать с "сороковок" - Зое, Самсунг СМ3 от 18 г
Опубликовано 03 Февраль 2023 - 08:40
Срок службы ли-ион 8 лет, потом естественная деградация. Много нюансов, но все же.так то якщо по богатому і електрика як основне авто..
доречі по батареї вроді як на її старіння більше впливає кількість циклів, а не час? Чи я помиляюсь?
Изменено: DenisZed, 03 Февраль 2023 - 08:43
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Февраль 2023 - 09:18
Изменено: Мірик, 03 Февраль 2023 - 18:05
Опубликовано 03 Февраль 2023 - 09:36
Не безплатно, а дешевше. Ну і їзда на електротязі приємніша чим на двс.
пока до замены батарейки не дойдет.
это больше прикол. понятно, на помойках найти можно что-то.
Заміна батареї електромобіля від Volvo коштує дорожче за саму машину
Опубликовано 03 Февраль 2023 - 19:26
так ніхто цього і не приховує, принаймі я..Парад теоретиковПарад теоретиков
|
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 nissan, leaf, электро |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 катушка зажигания и 5 еще... |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 таксі, такси, Uber, Уклон, Bolt и 1 еще... |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых